" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
gunaydınlar kehrıbar kolyesını kullanan varmı diş huzursuzlugu bizde cok fazla faydası var dıyorlar kararsız kaldım tecrubesı olan varmı onerırmısınız.
Ben kullandım kızım 2 yaşında hala boynunda ilk kız da dısten çok çektim ondan ikinci 6 aylık ti aldım çok memnun kaldım yani şükür kendi kendine çıktı salya si olmadı yani ben faydasını gördüm umarım sende görürsün bağışıklığı güçlendirici etkisi var dedi aldigim bayan bitanede buyuge aldim

bizde hastayız benım oglanda emmemek ıcın dırenıyor ek gıdaya gectık ondada agzını kılıtlıyor yemek yemek ıstemıyor zayıftı zaten hastalıkla mınnacık kaldı napcam bu ıstahı acacam
İştahsız çocuk oldumu öyle kalıyor genellikle canım benim kızım 5 yaşında bir yaşından beri öyleydi yaşıtları sofraya oturur yer kalkar ben hala ağzına vermezsem yemek yemez ki o verdiğim yemeği bile yiyene kadar iştah falan kalmaz bizde. İştahsız çocuk oldumu çok zor insallah sizde kalıcı olmaz canım kaç aylık oldu yavrun

Aynen canım bende gündüz bir en fazla iki kere ama oda uyutup öyle veriyorum yoksa hayatta emmek istemiyor geceleri birde sabahları bazen emiyor istediğinde ama benim sütüm de git gide azaldı valla.

6,5 aylık oldu ıyıleştı oglum kızım hasta bıraz ıstahı acıldı. inşallah dahada acılır zorlamaz.

nerden almıştınız sız ogluma taktık cok sukur ıstahı acıldı huzursuzluğuda azaldı kolyeden mı bılmıyorum kızımada alacam

Cok sağol canım allah razı olsun
Çok şükür arkadaşımız çıkmış Rabbim uzun ömürler versin bebisine allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aynen canım ya giden gidene çok arkadaş gitti ve hiç haber alamadık iyi olsunlar da gene
Evet canım iste insan birseymi oldu diye merak ediyor özellikle besirsu nun burayı bırakıcaģını hic düsünmüyorum bebegide en son ameliyat olmustu birseymi oldu diye dusunuyorum

Evet canım iste insan birseymi oldu diye merak ediyor özellikle besirsu nun burayı bırakıcaģını hic düsünmüyorum bebegide en son ameliyat olmustu birseymi oldu diye dusunuyorum
besirsu bebegi ameliyat mi olacaktı? Valla canim eğer yazmış ise ben ya unutmuşum yada görmemisim inşallah herşey düzelmiş tir ya aynen ben de besirsu hep kalır diye düşünüyordum inşallah iyilerdir ya

Ya canım tam anlayamamıştım sormustum hatta ona bebekmi oldu diye bademcikleri alındı diye yazmıstı sanırım belkide kızı icin yazmıstı bir müddet girnemisti yine foruma gelincede oyle yazmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…