- 18 Mart 2017
- 42
- 96
- 35
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #20.201
Ben kullandım kızım 2 yaşında hala boynunda ilk kız da dısten çok çektim ondan ikinci 6 aylık ti aldım çok memnun kaldım yani şükür kendi kendine çıktı salya si olmadı yani ben faydasını gördüm umarım sende görürsün bağışıklığı güçlendirici etkisi var dedi aldigim bayan bitanede buyuge aldimgunaydınlar kehrıbar kolyesını kullanan varmı diş huzursuzlugu bizde cok fazla faydası var dıyorlar kararsız kaldım tecrubesı olan varmı onerırmısınız.
Cok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah bizde bir hafta boyunca öyleydik şimdi yavaş yavaş iyileşiyoruz çok şükürgunaydın hanımlar bız aılecek hastayız cocukları ıyılestıremedım oksuruyorlar grıp sızler nasılsınız
İştahsız çocuk oldumu öyle kalıyor genellikle canım benim kızım 5 yaşında bir yaşından beri öyleydi yaşıtları sofraya oturur yer kalkar ben hala ağzına vermezsem yemek yemez ki o verdiğim yemeği bile yiyene kadar iştah falan kalmaz bizde. İştahsız çocuk oldumu çok zor insallah sizde kalıcı olmaz canım kaç aylık oldu yavrunbizde hastayız benım oglanda emmemek ıcın dırenıyor ek gıdaya gectık ondada agzını kılıtlıyor yemek yemek ıstemıyor zayıftı zaten hastalıkla mınnacık kaldı napcam bu ıstahı acacam
Aynen canım bende gündüz bir en fazla iki kere ama oda uyutup öyle veriyorum yoksa hayatta emmek istemiyor geceleri birde sabahları bazen emiyor istediğinde ama benim sütüm de git gide azaldı valla.Cok gecmis olsun canım benimde oğlan hasta biraz simdide bende boğaz agrısı halsizlik başladı maskeyle dolasıyorum ufaklıgında burun tıkalı kış böyle gecicek malesef bizde gündüzleri asla emmiyor gece 2kez emiyoru gunduzde 2,3kere anca sagıp verebiliyorum gerisi hep mama ve ek gıda ekgıdayı zaten dogru duzgun yedigi yok bikac kasık yiyor istemiyor sütüm cok azaldı benimde
6,5 aylık oldu ıyıleştı oglum kızım hasta bıraz ıstahı acıldı. inşallah dahada acılır zorlamaz.İştahsız çocuk oldumu öyle kalıyor genellikle canım benim kızım 5 yaşında bir yaşından beri öyleydi yaşıtları sofraya oturur yer kalkar ben hala ağzına vermezsem yemek yemez ki o verdiğim yemeği bile yiyene kadar iştah falan kalmaz bizde. İştahsız çocuk oldumu çok zor insallah sizde kalıcı olmaz canım kaç aylık oldu yavrun
nerden almıştınız sız ogluma taktık cok sukur ıstahı acıldı huzursuzluğuda azaldı kolyeden mı bılmıyorum kızımada alacamBen kullandım kızım 2 yaşında hala boynunda ilk kız da dısten çok çektim ondan ikinci 6 aylık ti aldım çok memnun kaldım yani şükür kendi kendine çıktı salya si olmadı yani ben faydasını gördüm umarım sende görürsün bağışıklığı güçlendirici etkisi var dedi aldigim bayan bitanede buyuge aldim
Sağol canım sevindim çıkmalarına, aminn hepimizin yavrusunu bağışlasın inşallah canımgeçmiş olsun kızlarHayatimsiniz121385 GAD2015 bulut29 Rabbim şifalar versin inşallah. ben iyiyim cok şükür yavrucuklara kosturmayla geciyor günler: ))
@Bebegimgelsin hastaneden çıktı iyiler cok şükür Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin saglik afiyet versin inşallah
Numarası kimsede yok mu ya?meleklerim benim2 bu ay doğum yapıcaktı yanliş hatırlamıyorsam ne yaptı acaba bebegin cinsiyetini bile öğrenemedik
Cok sağol canım allah razı olsungeçmiş olsun kızlarHayatimsiniz121385 GAD2015 bulut29 Rabbim şifalar versin inşallah. ben iyiyim cok şükür yavrucuklara kosturmayla geciyor günler: ))
@Bebegimgelsin hastaneden çıktı iyiler cok şükür Rabbim hepimizin yavrusunu bagislasin saglik afiyet versin inşallah
İnşallah canım inşallah6,5 aylık oldu ıyıleştı oglum kızım hasta bıraz ıstahı acıldı. inşallah dahada acılır zorlamaz.
Aynen canım ya giden gidene çok arkadaş gitti ve hiç haber alamadık iyi olsunlar da genemeleklerim benim2 bu ay doğum yapıcaktı yanliş hatırlamıyorsam ne yaptı acaba bebegin cinsiyetini bile öğrenemedik
Evet canım iste insan birseymi oldu diye merak ediyor özellikleAynen canım ya giden gidene çok arkadaş gitti ve hiç haber alamadık iyi olsunlar da gene
Yok malesefNumarası kimsede yok mu ya?
Herkes cok merak ediyo.
Evet canım iste insan birseymi oldu diye merak ediyor özelliklebesirsu nun burayı bırakıcaģını hic düsünmüyorum bebegide en son ameliyat olmustu birseymi oldu diye dusunuyorum
İnstagram dan aldım tootandmore diye bi siteydi 2yil olucak hemen hemen ya ben fayda gördüm ins şifa olsunnerden almıştınız sız ogluma taktık cok sukur ıstahı acıldı huzursuzluğuda azaldı kolyeden mı bılmıyorum kızımada alacam
Ya canım tam anlayamamıştım sormustum hatta ona bebekmi oldu diye bademcikleri alındı diye yazmıstı sanırım belkide kızı icin yazmıstı bir müddet girnemisti yine foruma gelincede oyle yazmıstı