Süper Anneler - 2011

canım benim

üzülme nolur...herşey nasip...olmuyorsa vardır bir hayır diyelim hepimiz de....

zaten nasip varsa olur kendiliğinden ....üzülme lütfen....

adet olunca tarih ve saatiyle yaz bacımmmmmmm....hepimiz fikir veririz inşallahhhhh

vajinal duşu nasıl yaptın anlatır mısın?

bir bardak kaynamış yüksek phlı suyu soğuttum...
içine yarım çay kaşığı karbonat...
şırınganın iğnesiz haliyle uyguladım.herkes böle yapıyor zaten değilmi?
dediğin gibi günde 2 2,5 büyüdüyse zaten pazara kalmamıştıor yumurta.birde ben yumurta takibi yaptırdığım zaman ilaçsız olarak 18 20 arasında çatlama oluyordu.ilaçlı olunca 20den fazla oluyordu.artık bu seferki nası oldu bilemem.dr anlıyordur herade yumurtanın kalitesini ultrasonda...o sebepten bana yarından sonraki üç gün olsun dedi.

sağolun cnm benmim ben zaten burayada takılmasam yanlızlıktan ölücem.çok yanlızım kimse yok.herkes başka ilde.oğullarımla eşim var onlar benim yanlızlığımı bir nebze gideriyorlar.buraya takılarak biraz vakit geçiriyorum.inanki sizide görmeden bile seviyorum .nasıl yardım etmeye çalışıyorsunuz.çok sağolun ALLAH gönlünüze göre versin

petunya osman bey 14.gün dahil ondan sona hiç bir kadın gebe kalamaz diyen biriydi.sağıklı çocuk konusuna gelince allah bilir.............
Sevgili Mimoza,
Ben osman bey polemiğine girmek istemiyorum sitesinde bir sürü şey yazmış sen içinden sadece bu cümleyi aldı isen o senin görüşün saygı duyarım benim okuduklarım da ya da aklıma yatanları uygulama kararımda benim görüşüm herkese kendi aklı yeter tabiki ama şu var biri bir konuda bilgi yazar okursun ister uygularsın ister uygulamaz saçma der geçersin bu benim kararım ve deneyip eğer işe yararsa yazacağım Allah herşeyi yaratandır ama akıl vermiş kullan demiş sağlıklı olması içinde aklın gösterdiği bir yol var ise bunu denemenin kime ne zararı olur ya da kimi rahatsız eder ?

Amin bernurcum sağolasın bende güzel duygular içerisindeyim umarım herşeyin hayırlısı olur

petunya allah sana sağlıklı evatar nasip etsin canım hepimizede tabi...imkanın varsa neden tüp bebek merkezerine başvurmuyorsun orda pgtyi sana yaparlar.yani sağlıklı bebek için sağlıklı embriyoarı sana transfer edrler.imkanın varsa tabi.ama imkanlarını zorlamanı öneririm.yoksa rastgele bi iş yapma allah bilir muhakkak . yapılabiecek şeyler var.

isteyen herkese nasip etsin mimoza sağolasın.
ben tüm imkanlarımı kullanarak Türkiyede ve yurtdışında yapılabilecek herşeyi yaptım benim konum çok farklı ve anlatmak istediğim bir konu değil iyi niyetli önerin için teşekkür ederim rastgele bir iş derken neyi kastettin anlamadım eğer 1-2 gün ilşkiye girmeyip 3. gün ilşkiye girmek ise hepimize rastgele :)

canım sen bilirsin tabi bu çok hassas bi konu.bende o siteyi baştan aşşağı kaç defa okudum emin ol....
ama küçük bi örnek vermek istedim.sonuçta adamın mantığa dayandırmaya çalıştığı şey çok basit gibi gözüksede maaesef o kadar basit değil.....
o kadar hastalık varki.bunun polemiğine girecek değilim.adam birşeyler için çabalamış.kafa yormuş helal olsun.ama bu onun işi değil.genetik onun işi değil.keşke tıp okusaydı.....allah sana bana hepimize sağlıklı evlat versin nediyim yani....

amin canım..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhh
bizde burda birbirimizi seviyoruz
samimi ve temiz kalpli olduklarına inanıyorum hepisinin de...
aksi halde topic diğerleri gibi tartışma topiği olurdu
ne demek istediklerimizi anlıyoruz....herkes sağlıklı hayırlı evlat istiyor.....haniii birde gözlümüzden geçenler olursa ne mutlu bizlere....
haaaaaaaaa olmayınca üzülecek bebeği istemeyecekmiyiz.....asla...........Rabbim de isteyin vereyim diyor......

petunya canım
osman bey konusunda yine tartışmalar olmasın...çünkü zamanında çok tartışıldı konu
benimbu konudaki samimiyetime kimse inanmadı...hoşşşşşşş şimdide inanan yok sanırsam
ama bende senin gibi ne kaybım olacak diye uyguladım....ve elhamdülillahhhhhh....sonuç aldım
bu kez çevremde de birçok insan Baran da tesadüf olmuştur..olabilir....yeniden dene ...bu kez de olacak mı?....vs... gibisinden çok konuşmalar oldu.....ve benim yeniden denememi bekleyen samimi birçok arkadaş var.....o sebeple yeniden erkek bebek istiyorum....Allahımda nasip ederse inşallahhhhh

Sende inşallah hamilelik düşünüyorsun....tarih te alacaksın....aldıktan sonra ay ay birlikte yazraız buraya....
başka da bişey konuşulmasın bu konuda....herşeyi zaman gösterecek zaten.....inşallahhhhhhhh

benimi kastettincanım sorunun ne bilmiyoruz anlatmak istemiyorsun anlatanlarlada dalganı geçiyorsun tebrik ederim seni...
her ilişki rastgeledir..ben anlatamadığın şey her neyse sadece scs denen rastgele bulduğun bi yöntemi uygulaman konusunda ii niyetle bi öenride bulundum.üzgünüm

Son düzenleme:

böyle yazmaya devam edersek polemik olmuş oluyor herşeyin hayırlısı olsun

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr lütfennnnnnnnnnn

mimoza petunya bizim gibi.........niyeti kötü değil..........

senin mesajın biraz ayıp olmış canım........lütfennnnnnnn.............konu dağılmasın.............
onu buraya ben çağırdım.........polemik olsun diye değil....

hayırlısıyla sağlıklı bir bebek peşinde..... araştırma peşinde....

lütfen sakin olalım.......

ben çok sakinim tatlım problem değil
dalga geçmedim ama öyle anlamış ve bir güzel de k....... anladın falan yazmış ne diyeyim bundan sonra olumsuz hiç bir mesaja cevap vermeyeceğim dediğin gibi konumuz farklı umarım Allah herkesin gönlüne göre verir

Son düzenleme:

o kelimemi geri adım kaba oldu çok afedersiniz.ama dalga geçtin gibi...öylede yaptın zaten...
her neyse senin sorunun çok önemli anladığım kadarıyla.allah kimseyi evladıyla sınamasın.yinede allah yardımcın olsun diyorum.

mimosss seni msn e kaydettim bugun sabahh haberin olsun canooo

petunnya oncelikle hosgeldin osman bey hakkinda yazilarini okudum para isteyen yok demissin adam benden tam 1000 tl istedi ustelik garantisi bile yok
bunu hep dedim giden para geri gelirmi allah askina
ben onunla bizzaat konustum adresime kadar herseyi vereyim yine sizin verdiginiz gunlerde iliski olsun ama para sonra dedim
yani kac senedir sitedeyim adres tlf numarasi teklif ettim
adam nuh dedi peygamber demedi sonrasina bi kac kisi cikti tutmadi diyen bende iyice sogudum
kendisini gelistirmek icin cirpiniyo gercekten uzuldum ama once taninman gerek bunun icinde fedakarliklar yapman gerek
o sene cogu arkadas dediler ki ona verecegim paraya gider catlatma olurum yada bir dr a para teklifi ile cinsiyet belirttiririm deddiler

merhaba hoşbuldum orkidem ,
cinsiyetten çok sağlıklı olması önemli benim için umarım bu konuda haklıdır cinsiyet seçebilmek çok güzel evet ama beni sağlık tarafı ilgilendiriyor bir umut işte denesem ne kaybederim ayrıca benden kimse tek kuruş istemedi ama daha önce neydi nasıldı bilmiyorum umarım sağlıklı bir bebeğim olur tek derdim bu yaşayıp görücez burada paylaşıcam umarım herkesin gönlüne göre olur herşey sevgiler...

ya burda reklammı oluyo noluyo anlamadım konusanlar para ıstedı dıyo yalan soleyecek hallerı yok sızler bızden ıstemedı dıyosunuz cok karısık bır durum her neyse hersey gonlunuzce olsun cnm Rabbım sana saglıklı evlat nasıp etsın ama ınankı sadece gun vermeyle olacaıgına ınanmıyom eger öle bır seyın varsa mutlaka hekım gözetımınde denemelısın bence

Son düzenleme:

caım sağol isteyen herkese versin rabbim hamile kalırsam tabiki rutin olarak normal olarak hamile kalan bayan ne yapıyorsa onların aynısını bende yapacağım bol bol dua edip sağlıklı doğmasını umut edeceğim bunun dışında bir şeyi kabul etmem zaten
neyin reklamı olsun ki canım ürün yok bişey yok bir hesaplama var oda sitede bedava zaten günlerini yazıyosun adet saatlerini çıkan sonuçta şu günlere dikkat edin bunun dışında istediğiniz zaman ilişki olabilir yazıyo benim bildiğim hepsi bu zaten çıkan günlerde ovülasyon günlerine baya yakın günler yani ben sitede okudum uygulucam dedim başka birşey hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…