- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 77
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.541
heyyy allahim yaaa ne bicim insanlar var bu dunyada oglun olucak anladikta bu boburlenme niye karsindakini uzme niyesağol orkıdecım allah razı olsun bende geçenlerde arkadaşımla konuşuyorum çok sevdıgım bırı benımde uzun zamandır hamıle kalmaya çalıştıgımı bılıyo maşallah onun ılk denemesınde hamıle kaldı geçenlerde aradım nasılsın dıye bebegın cınsıyetı bellı oldu oğlum olucak dedı benım içime doguyo senınde kızın olucak ama unutma bu zamanda erkek çocuk daha kıymetlı kızlar çok erkekler az dedı ya bır canım sıkıldı ben ıyı nıyetlı hal hatır soruyorum onun bana dedıgıne bak bırde hamıle olsam hadı dıyıcem neyse ortada fol yok yumurta yok edılen lafa bak ne yapalım en çok zaten hemcınslerımız yıpratıyo uzuyo bızı...
merhaba nazcım .benim annem hep et yermiş birde bal.biz 3 kız kardeş 1 erkek kardeşiz.ama ben şuna inanıyorum sık ilişki.babam hiç durmazmış bu konuda sürekli ilişki yani.biz eşimle çok sık ilişki yaşamayız haftada bir veya iki. benim iki oğlum var heralde bundanşimdi kız istiyorumya yumurtlamadan önce sık ilişki olması lazım.tabi böyle oluncada eşim beni kullanıyormusun çocuk için diyor
ayyyy oyle densizlere bi gicik gidiyorum ki
her laflarinda bir igne batirirlarr
biran kendimi gordum sende bende senin erkek isteyen cinsindenim
insallah bu mubarek gunler hurmetine bizede nasip eyler mevlamm
Erkek çocuk olması için:
Duanın kabul olması hakkında yazıda bildirdiğimiz gibi düzgün itikada sahip olup, haramlardan kaçıp, dinimizin emrine uyanın ve şartlarına uygun dua edenin duası muhakkak kabul olur. Böyle salih bir kimse, yatağa girince, önce İhlas suresini okur. (Ya Rabbi, bana bir oğul ihsan edersen ismini Muhammed koyacağım) der. Böyle dua edenin, Allahü teâlânın izniyle erkek çocuğu olur. (Şir’a şerhi)
Yine aynı kitaptaki hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(Hanımı hamile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yuled. Ya Rabbi, bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselamın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.)
Yine aynı kitapta, (Kadın, hayzdan temizlendikten sonra beş gün içinde hamile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur) deniyor.
bende sinir oldum, bütün gece yatamadim hep dua ettim. adetim gelsede baslasak gene esimle.Insallah canim bol bol dua edelim hep birlikte..
simdi kizlarla iftara buluscaz, cogu hamile, uf yaaaa kesin moralim bozulcak gene orda.
canımın içi ben doktorla görüştüm kadın o kadarına gerek yok dedi içtigimiz sodayı 10 luk şırıngayla enjekte et yeterli dedi yoksa bende yumurta akını yapacaktım kafam bi milyon oldu KIZLAR DİKKAT BEN YUMURTANIN SAGDA OLASI OLAYINA İNANIYORDUM ALAKASI YOK SPERM TUPLERDEN GECİYO DEDİ İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARINI KARNINA ÇEK SOLA YAT DEDİ SOLA ŞOK OLDUM AYAKTA SEVİŞ DEDİ HADİ BAKALIM ŞİMDİ CIK İŞİN İÇİNDEN
merhaba nazcım .benim annem hep et yermiş birde bal.biz 3 kız kardeş 1 erkek kardeşiz.ama ben şuna inanıyorum sık ilişki.babam hiç durmazmış bu konuda sürekli ilişki yani.biz eşimle çok sık ilişki yaşamayız. benimiki oğlum var heralde bundan
arkadaşlar geçen tv de prof. dr ibrahim saraçoğlunu izledim, bebek cinsiyetini belirleyici yöntemler ile ilgili konu vardır, ilk başta%100 Allahın dediği olur ama, cinsiyet belirlemedec %95 kişilerinde etkisi vardır dedi, ilk çocuğunuzda ne tarafta yatıosanız, ikinci çcocuğu farklı istiosanız, diğer tarafta yatınız diodu, et, tuzlu, turşu kadının yemesi gerekio dedi, birde çi,nko takviyesi alması gerekio dedi, kadınmı erkekmi onu anlamadım ama
bir topik vardı. ilişki sıklığı ve cinsiyet. her gün ilişki yaşayan kadınların da oğlu oluyodu.
allah buyuk neden bu kadar sıkıntı yapıyosun kendine sonuçda doğurganlığında hormonlarında bir sıkıntı yok evladın var,onu veren allah bunu da verır
rahat olursan kolay hamile kalırsın walla kendimden cook hemen senın hamıle kalmanı isterim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?