Herkese Günaydın ,
Bu foruma arkadaşım bernurun bilgi vermesi sonucu geldim Öncelikle Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün,sağlıklı,akıllı,hayırlı evlat versin diyorum.
Ben malesef 2 bebeğimi 5-6 aylıkken kaybettim sağlıklı bebek için araştırmalar yapıp her siteyi okurken birden Osman beyin sitesiyle karşılaştım malesef güncel değildi (kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım özel sebeplerden dolayı yoktu çünkü ama bağlantılara konuşmalara bakarken bernuru buldum oda sağolsun beni tanıdıkça samimiyetime sıkıntıma inandı ve elinden geleni yaptı ve yapıyor )ama yazdığı dilekçeleri gördüm bu konuyu anlatabilmek için ne kadar çırpındığını gördüm doğru mu bilmiyorum ama denemekten ne kaybederim kızlar burda yazmamım amacıda budur benim gibi sakatlık vs.. bebeğini kaybetmiş anneler ya da sakat bebekleri olan anneler lütfen sizde okuyun scs diye site var araştırmak isteyen okusun araştırın para isteyen yok,ilaç veren yok sadece tarihlere dikkat edin kaçınmanız gereken günlerden uzak durun ben bunu bu sene Allah izin verirse deneyeceğim sağolsun Bernur ve Osman beyde yardımcı oluyor yakında sizede bilgi vereceğim amacım eğer gerçekten Osman beyin dediği gibi sevişme zamanı bu kadar önemli ise sağlıklı bir çocuğum olabilir inanmak istiyorum ve burda sizinle paylaşarak deneyeceğim benim bebeklerimde genelde 22-24 haftalar arası problemler çıkmıştı umarım hamile kalırsam ve bu sakınmam gereken günlere dikkat edersem bu sefer bu problemleri yaşamayacağım inancım ve aklım umarım bana yardımcı olur sağlıklı bir bebeğim olursa ve benim gibi olanlar bunu denerse sağlıklı bebeklere kavuşurlarsa buda Osman beyin araştırmalarının doğru olduğunu kanıtlar umarım sizlere güzel haberler veririm benim gibi canı yanmış annelere bir umut ışığı olurum kim bilir bu satırları okuyan başka bir bayan merak eder okur oda dener belki ...
herkese selamlar