Süper Anneler - 2011

Herkeze selamlar,
geçen 2 senede bunu çok konuşmuştuk arkadaşlar,ve gruplaşmalar olmuştu sitemize davet edince o kişiyi,herkez birbirine girdi, Yaptırmak isteyen yaptırsın sadece bize sonucunu bildirsin tutup tutmadığı ile ilgili. Öpüyorum hepinizi inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur ve sağlıkla kucaklarız.:KK69:

petunya senin derdin saglikli bebek demi ben oyle anladim gerci hepimizin dilegi o sagliksiz olmus erkek olmus neyimizee
insallahh tekrar yasamazssin o acilari
herseyi dene icinde kalmasin cnm ama hersey yaradandan yiyecek ekmegi yok ise inan ne yaparsan yap bi sekilde gider bu dunyadan
benim babaannem amcamda sirtinda tas cekmis dussun diye neler yapmamiss ama imkani yok dusmemis
bi tanidigimda 5 ay boyunca yatti yattigi yerde gitti ne aci bisey
rabbim kimseye yasatmasin

Herkeze selamlar,
geçen 2 senede bunu çok konuşmuştuk arkadaşlar,ve gruplaşmalar olmuştu sitemize davet edince o kişiyi,herkez birbirine girdi, Yaptırmak isteyen yaptırsın sadece bize sonucunu bildirsin tutup tutmadığı ile ilgili. Öpüyorum hepinizi inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz olur ve sağlıkla kucaklarız.:KK69:

kimsin taniyomuyum seni:KK3:

Herkeze selamlar,
ben geçmiş seneleri inanın bilmiyorum aynen senin gibi düşünüyorum düşüncelerime tercüman oldun ve çok sade anlattın sağol ya bende öpüyorum hazi sevgiler:KK71:

petunya senin derdin saglikli bebek demi ben oyle anladim gerci hepimizin dilegi o sagliksiz olmus erkek olmus neyimizee
herseyi dene icinde kalmasin cnm ama hersey yaradandan yiyecek ekmegi yok ise inan ne yaparsan yap bi sekilde gider bu dunyadan
benim babaannem amcamda sirtinda tas cekmis dussun diye neler yapmamiss ama imkani yok dusmemis
orkidem evet canım derdim sağlıklı bebek seçme şansım oluyorsa gönlümden geçeni inkar edemem erkek ama ben daha önce bir kız bir erkek kaybettim o yüzden hayırlısını versin allah dediğin gibi umarım yiyecek ekmeği vardır ve tüm bunlar vesile olurda sağlıklı bir bebeğe kavuşurum onu mis mis koklarım inşallah Allah her isteyene versin analı babalı büyütmeyi nasip etsin ben bebek kokusuna hasretim ama hiç isyan etmedim etmemde hayatımda bir sürü güzellik var bunları yaşadığım için şükrediyorum olumsuzluklarda olacak elbet vardır Allahın bir bildiği sabırla ,duayla,aklımla elimden geleni yapmaya çalışıyorum kendimce hayırlı ise olsun hayırsız olacaksa olmasın tek duam bu

Son düzenleme:
bende sizleri bulunca sevindim.benim 1 oğlum var 2. yi düşünüyorum allahım izin verirse bu arada sat 23 yazdım ve 2 gün önceden hastalandım darısı gelecek aya artık:KK43:((

evetttt o sun sennnn simdii fircaya nerenden baslayayim seninnn
onceelikle oglusun hayirli olsun kocaman olmustur
neler yaptigini yaz birde :))

ve nerlerdesin sen insan bi msn den yazmazmi kizzz
gkk kapaninca koptuk hepimiz kimseden ses cikmadi
birde karabasininkarisi vardi hatirladinmi o takviyeleri falan hep almistii
water varddi onlar falan kimse kalmadi yaa keske gelseler
simdide kiz mi istiyosun ins. gonlune gore versin rabbim sen oglani dogurdunda kiza gectin biz daha oglanda sayiyoruzz

evetttt o sun sennnn simdii fircaya nerenden baslayayim seninnn
onceelikle oglusun hayirli olsun kocaman olmustur
neler yaptigini yaz birde :))

ve nerlerdesin sen insan bi msn den yazmazmi kizzz
gkk kapaninca koptuk hepimiz kimseden ses cikmadi
birde karabasininkarisi vardi hatirladinmi o takviyeleri falan hep almistii
water varddi onlar falan kimse kalmadi yaa keske gelseler
simdide kiz mi istiyosun ins. gonlune gore versin rabbim sen oglani dogurdunda kiza gectin biz daha oglanda sayiyoruzz

cnm yontemlerı deneyerekmı kaldı hamıle bılıyomusun ay ıns anlatır bızede ya:KK43:

cnm yontemlerı deneyerekmı kaldı hamıle bılıyomusun ay ıns anlatır bızede ya:KK43:

evet cnm hazi yontemleri deneyrek kaldi sanirim shettles yontemi ile hamile kaldi
serviks agzini falan hep kontrol etmisti
yum gunu tek iliski ile kalmisti yada iki iliskimiydi detaylarini daha biliyoum ama
belki kendisi paylasmak ister unuttugum varsada yazar hazi
cinsiyetini ogrenmeye gittiginde deli olmustuk o zama ben kizima 7 aylik hamileydim :))

Son düzenleme:
ya burda reklammı oluyo noluyo anlamadım konusanlar para ıstedı dıyo yalan soleyecek hallerı yok sızler bızden ıstemedı dıyosunuz cok karısık bır durum her neyse hersey gonlunuzce olsun cnm Rabbım sana saglıklı evlat nasıp etsın ama ınankı sadece gun vermeyle olacaıgına ınanmıyom eger öle bır seyın varsa mutlaka hekım gözetımınde denemelısın bence
reklam demeyin nolursunuz...bari burda oolmasın.....
2 yıldan fazladır tanıyolar beni...yazışıyoruz çoğuyla.....
sadece şunu belirteyim.....ve artık bu konuda sadece bizim hamilelikler veya cinsiyetler konuşulsun canlar....
yetkili kişi cinsiyet seçimi konusunda ücret istiyor
sağlıklı bebek konusunda zaten sitesinde yazılım var....o tamamen ücretsiz....

Herkeze selamlar,

kesinlikle canım.....

amin orkidem....hep diyorum...herşey nasip....nasipse olur ...değilse olmaz.....

bu sabah oğlumun sol kulağı sağ kulağına göre hafif şişti

kızkardeşimle bayram alışverişin çıktık....çocuklar annemde kaldı
geldiğimde oğlumun kulağı diğerinin 3 katı olmuş :KK59: :KK59::KK14: :KK14:

nasıl üzüldüm anlatamam.....böcek ısırığı dediler annemler ama
inşallah ciddi bişey değildir
sizlerde yavrum için dua edin lütfen....

sabaha kadar azda olsa inmez ise şişlik dr. gidicez....

:KK14: :KK14:

bernur çok geçmiş olsun canım bence bi acile falan baktırsaydın iyi olurdu ya çocuğu.beklemekten iyidir ne bıleyım ben olsam götürürdüm allah şifa versın

canım çok sağol

bi,r keresinde yine aynısı olmuştu...yine böcek ısırığı dendi...
o geçmişti sabahına....inşallah buda geçer.....
bir görsen..nasıul gerilmiş kulak...nasıl kızarmış ve büyümüş anlatamamm :KK14:

canım çok sağol

bi,r keresinde yine aynısı olmuştu...yine böcek ısırığı dendi...
o geçmişti sabahına....inşallah buda geçer.....
bir görsen..nasıul gerilmiş kulak...nasıl kızarmış ve büyümüş anlatamamm :KK14:

canım çok geçmiş olsun bebişine,nasıl böcek ısırığı bu bağlık bahçelik bir yerde mi oturuyorsunuz:KK43:((

petunnya oncelikle hosgeldin osman bey hakkinda yazilarini okudum para isteyen yok demissin adam benden tam 1000 tl istedi ustelik garantisi bile yok
bunu hep dedim giden para geri gelirmi allah askina
ben onunla bizzaat konustum adresime kadar herseyi vereyim yine sizin verdiginiz gunlerde iliski olsun ama para sonra dedim
yani kac senedir sitedeyim adres tlf numarasi teklif ettim
adam nuh dedi peygamber demedi sonrasina bi kac kisi cikti tutmadi diyen bende iyice sogudum
kendisini gelistirmek icin cirpiniyo gercekten uzuldum ama once taninman gerek bunun icinde fedakarliklar yapman gerek
o sene cogu arkadas dediler ki ona verecegim paraya gider catlatma olurum yada bir dr a para teklifi ile cinsiyet belirttiririm deddiler

canım mesajı gör diye beğendim kim bu osman bey geçmişe dönük okudum ama bulamadım banada bir yardım et te öğreneyim belki bir faydası olur

slm kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınızz??

hoş geldin canım
sen nasılsın
özlettin kendini:)

çok geçmiş olsun canım tüh baksen şu işe
kabakulak olmasın canımmmmmm
benim öyle olmuştu çünki
ay bizede haber verrrr:KK43:(((

doktora götürsene

X