- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.621
canım çok sağol
bi,r keresinde yine aynısı olmuştu...yine böcek ısırığı dendi...
o geçmişti sabahına....inşallah buda geçer.....
bir görsen..nasıul gerilmiş kulak...nasıl kızarmış ve büyümüş anlatamamm
canım mesajı gör diye beğendim kim bu osman bey geçmişe dönük okudum ama bulamadım banada bir yardım et te öğreneyim belki bir faydası olur
ben yaptım hata vermiyor neden hata verdi bilemiyorum sadece tarih yazıyorsun hesapla diyorsunscs yıldız hesaplama programında regl tarıhlerımı kabul etmıyo sureklı hata verıyo yapan bırı bılgı verebılırmı ...
canım çok geçmiş olsun hemen doktora götür beklemebu sabah oğlumun sol kulağı sağ kulağına göre hafif şişti
kızkardeşimle bayram alışverişin çıktık....çocuklar annemde kaldı
geldiğimde oğlumun kulağı diğerinin 3 katı olmuş
nasıl üzüldüm anlatamam.....böcek ısırığı dediler annemler ama
inşallah ciddi bişey değildir
sizlerde yavrum için dua edin lütfen....
sabaha kadar azda olsa inmez ise şişlik dr. gidicez....
bu sabah oğlumun sol kulağı sağ kulağına göre hafif şişti
kızkardeşimle bayram alışverişin çıktık....çocuklar annemde kaldı
geldiğimde oğlumun kulağı diğerinin 3 katı olmuş
nasıl üzüldüm anlatamam.....böcek ısırığı dediler annemler ama
inşallah ciddi bişey değildir
sizlerde yavrum için dua edin lütfen....
sabaha kadar azda olsa inmez ise şişlik dr. gidicez....
evetttt o sun sennnn simdii fircaya nerenden baslayayim seninnn
onceelikle oglusun hayirli olsun kocaman olmustur
neler yaptigini yaz birde :))
ve nerlerdesin sen insan bi msn den yazmazmi kizzz
gkk kapaninca koptuk hepimiz kimseden ses cikmadi
birde karabasininkarisi vardi hatirladinmi o takviyeleri falan hep almistii
water varddi onlar falan kimse kalmadi yaa keske gelseler
simdide kiz mi istiyosun ins. gonlune gore versin rabbim sen oglani dogurdunda kiza gectin biz daha oglanda sayiyoruzz
scs yıldız hesaplama programında regl tarıhlerımı kabul etmıyo sureklı hata verıyo yapan bırı bılgı verebılırmı ...
kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden [url="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/url] kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins
cnm kan tazeleme nasıl oluyo anlatırmısın bızede bırde dıyt felan yaptınmı cınko felan kullandımı esın..bu arada gecmıs olsun bebeısını kaybetmıssın Allah bırdaha yasatmasın ıns en yakın zamanda hamıle kalırsınValla orkidem oğluşum 2 yaşını bitirdi şimdide dediğin gibi kız istiyorum, bir gün bende bu duruma geleceğim hiç aklıma gelmemişti :) tam tersi için uğraşıcam bana fikir verin valla.msn arada bir açıyorum ama seni hiç online görmedim şimdiye kadar.bende karabasanı ve water... ezelce bende merak ediyorum bunları, inşallah en kısa zamanda sizlerde oğlan kuzucuklarınıza kavuşursunuz. benim yumurtlama günü ve ertesi günü iki ilişkiyle oldu. ovulasyon testi kullandım,bide dediğin gibi muayene ile yumurtladığım günü tam tesbit etmiştim.ragim resmen aşağıya iniyo ve ufacık bir delik geliyo eline. bunu anlayabilmek için her gün kontrol ederseniz bir ayın içinde rahimde ne gibi değişiklikler oluyo anlayabilmeniz kolaylaşır. aşağı-yukarı,sert-yumuşak,açık kapalı şeklinde yorumlayabilirsin kendi vücudunu tanıyınca.
işte bu ay ilk deneme yaptım. ama olmadı ovulasyon takibide yaptırıyorum ama neden olmadığını anlayamıyorum. Bazı aylarda spermin neden yumurtayı döllemzki acaba yaaa,yani düşün gününden eminsin ama hamile kalamıyosun:)
Bir dış gebelik geçirdim 8 haftalık bebeğim ameliyatla alındı. zor günler yaniii .2 bebeğimi doğurayım daha 3. yede istiyorum ben :))))))öpüyorum
Ha bide kan tazeleme olayı hesabımda tutuyodu. onuda unutmamak lazı. Bakalım bu 2. dede kan tazeleme tutarsa şu sonucu çıkaracam. 1. de tutuan 2. dede tutuyo diye. Eğer tutmazsa silip atarım bu yöntemi :))))))
kizlar ben regl oldum 10 gun önce geldi ve planlar alt üst oldu
ictigim kürlerde folbul takviyelerde bosa gidecek neyse ekimde ben tekrar seye basliyim folik aside ocak itibariyle baslarim denemye zamn dedigin nedirki hemen gecer ins hayirla saglikla
o yuzden yilbasinda deneme karari aldim iyice bir icim temizlensin adet duzene girsin bekerim yeterki yeniden [URL="http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik-f31/"]hamile[/URL] kalayim sagllikli sekilde temeli yilbasinda atarim ins
Valla orkidem oğluşum 2 yaşını bitirdi şimdide dediğin gibi kız istiyorum, bir gün bende bu duruma geleceğim hiç aklıma gelmemişti :) tam tersi için uğraşıcam bana fikir verin valla.msn arada bir açıyorum ama seni hiç online görmedim şimdiye kadar.bende karabasanı ve water... ezelce bende merak ediyorum bunları, inşallah en kısa zamanda sizlerde oğlan kuzucuklarınıza kavuşursunuz. benim yumurtlama günü ve ertesi günü iki ilişkiyle oldu. ovulasyon testi kullandım,bide dediğin gibi muayene ile yumurtladığım günü tam tesbit etmiştim.ragim resmen aşağıya iniyo ve ufacık bir delik geliyo eline. bunu anlayabilmek için her gün kontrol ederseniz bir ayın içinde rahimde ne gibi değişiklikler oluyo anlayabilmeniz kolaylaşır. aşağı-yukarı,sert-yumuşak,açık kapalı şeklinde yorumlayabilirsin kendi vücudunu tanıyınca.
işte bu ay ilk deneme yaptım. ama olmadı ovulasyon takibide yaptırıyorum ama neden olmadığını anlayamıyorum. Bazı aylarda spermin neden yumurtayı döllemzki acaba yaaa,yani düşün gününden eminsin ama hamile kalamıyosun:)
Bir dış gebelik geçirdim 8 haftalık bebeğim ameliyatla alındı. zor günler yaniii .2 bebeğimi doğurayım daha 3. yede istiyorum ben :))))))öpüyorum
Ha bide kan tazeleme olayı hesabımda tutuyodu. onuda unutmamak lazı. Bakalım bu 2. dede kan tazeleme tutarsa şu sonucu çıkaracam. 1. de tutuan 2. dede tutuyo diye. Eğer tutmazsa silip atarım bu yöntemi :))))))
Valla orkidem oğluşum 2 yaşını bitirdi şimdide dediğin gibi kız istiyorum, bir gün bende bu duruma geleceğim hiç aklıma gelmemişti :) tam tersi için uğraşıcam bana fikir verin valla.msn arada bir açıyorum ama seni hiç online görmedim şimdiye kadar.bende karabasanı ve water... ezelce bende merak ediyorum bunları, inşallah en kısa zamanda sizlerde oğlan kuzucuklarınıza kavuşursunuz. benim yumurtlama günü ve ertesi günü iki ilişkiyle oldu. ovulasyon testi kullandım,bide dediğin gibi muayene ile yumurtladığım günü tam tesbit etmiştim.ragim resmen aşağıya iniyo ve ufacık bir delik geliyo eline. bunu anlayabilmek için her gün kontrol ederseniz bir ayın içinde rahimde ne gibi değişiklikler oluyo anlayabilmeniz kolaylaşır. aşağı-yukarı,sert-yumuşak,açık kapalı şeklinde yorumlayabilirsin kendi vücudunu tanıyınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?