Süper Anneler - 2011

ii geceler kimse yok:)
kızlar ben dün bi kaza ettimaslında çokta kaza sayılmaz.o an bırakıverdik iştebilmemki tutarmı tutmazmı.ama yum geçmişti hesabımca.bakalım sonuç ne olur.

hesaplayın kızlar perşembe 15 mmdi yumurtam.ve pazar gecesi kaza oldu.bende bu gecede salıverdim sırf dün oldu diye....tahmin olan varmı.tutacağını sanmıyorum sanki cumaresi çatlama oldu diye düşünüyorum ama oldu bi kere

normalde yumurta günde 2-2,5 mm büyür genellikle. fakat sende çok yavaş gelişti bu siklusta. cumartesi gecesi veya pazar günü 20 mm civarına gelmiştir bence ve çatlamış olabilir.

mimoss naptin gizz hayirli olsun hele
bundada vardir bir hikmet belki rabbim verecek bagladi sizi o gce
hayirlisi olsn cnm ugrastirmadan gelsin oglusun insallahh

evet arkadaslar kucuk bi arastirma sonucu bunu buldum
Öncelikle yumurtlamanızın olduğu günün tarihini bilmelisiniz, bunun için en son adetinizin ilk gününü bilmelisiniz. Yumurtlama günü yaşınızın ne olduğu da bilinmelidir. Bu iki sayı sonra toplanır. Örnek verilecek olursa; Son adet tarihi Şubat 18 olsun. Yumurtlama günü 4 Mart olur. Yaş 29 ise toplam sayı 33 olacaktır. Tek sayılar erkek, çift sayılar kız demektir.

ikinci kizima gore hesapladim

son adet tarihim 1 temmuzdu
yasim 25-di
yumurtlama gunum (birliktelik)oldu 15 temmuz
15+25=40
cif sayi
sonuc kiz

Kendimii stresse sokmak istemiyorum ama Ister istemez oluyorum iste. Ay canim cok sagol, yarabbim ikimizede en kisa zamanda versin.cnm
Senin neyin var kizmi oglanmi?

cnm 3 yaşında oğlum var,çook seviyoum kızları çokda istiyorum oğlum kreşe başlıcak alışma dönemini atlatsın bizde düşünüyoruz.denemelere başlıcaz,inş olur..

Herkese Günaydın ,

Bu foruma arkadaşım bernurun bilgi vermesi sonucu geldim Öncelikle Allah tüm isteyenlere eli ayağı düzgün,sağlıklı,akıllı,hayırlı evlat versin diyorum.

Ben malesef 2 bebeğimi 5-6 aylıkken kaybettim sağlıklı bebek için araştırmalar yapıp her siteyi okurken birden Osman beyin sitesiyle karşılaştım malesef güncel değildi (kendisine ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım özel sebeplerden dolayı yoktu çünkü ama bağlantılara konuşmalara bakarken bernuru buldum oda sağolsun beni tanıdıkça samimiyetime sıkıntıma inandı ve elinden geleni yaptı ve yapıyor )ama yazdığı dilekçeleri gördüm bu konuyu anlatabilmek için ne kadar çırpındığını gördüm doğru mu bilmiyorum ama denemekten ne kaybederim kızlar burda yazmamım amacıda budur benim gibi sakatlık vs.. bebeğini kaybetmiş anneler ya da sakat bebekleri olan anneler lütfen sizde okuyun scs diye site var araştırmak isteyen okusun araştırın para isteyen yok,ilaç veren yok sadece tarihlere dikkat edin kaçınmanız gereken günlerden uzak durun ben bunu bu sene Allah izin verirse deneyeceğim sağolsun Bernur ve Osman beyde yardımcı oluyor yakında sizede bilgi vereceğim amacım eğer gerçekten Osman beyin dediği gibi sevişme zamanı bu kadar önemli ise sağlıklı bir çocuğum olabilir inanmak istiyorum ve burda sizinle paylaşarak deneyeceğim benim bebeklerimde genelde 22-24 haftalar arası problemler çıkmıştı umarım hamile kalırsam ve bu sakınmam gereken günlere dikkat edersem bu sefer bu problemleri yaşamayacağım inancım ve aklım umarım bana yardımcı olur sağlıklı bir bebeğim olursa ve benim gibi olanlar bunu denerse sağlıklı bebeklere kavuşurlarsa buda Osman beyin araştırmalarının doğru olduğunu kanıtlar umarım sizlere güzel haberler veririm benim gibi canı yanmış annelere bir umut ışığı olurum kim bilir bu satırları okuyan başka bir bayan merak eder okur oda dener belki ...
herkese selamlar

Son düzenleme:
hadi bakalim hayirlisi e peki akintilr ne durumdaydi biliyonmu

Allahim saglikl sihhatli hayuirli evlatlar nasip etsin sana guzelim

normalde yumurta günde 2-2,5 mm büyür genellikle. fakat sende çok yavaş gelişti bu siklusta. cumartesi gecesi veya pazar günü 20 mm civarına gelmiştir bence ve çatlamış olabilir.

teravetcim dra yum neden geç gelişti sizce demiştim.olabilir illa bi sorun olduğu anlamına gelmez dedi.ama yavaş büyür demedi.iğne için cumartesi gel demeden öncede bana cumadan sonra üçgün ilişki olsun demişti.belli büyüklüğe gelmiş 15 mm geçince zaten büyümesi yavaşlamaz yada gerilemezmiş...ama ben cumaertesi gecesi çatladığını düşünüyorum ..pazar birliktelik olmadan önce akıntım gemişti azda olsa.karbonatlı duşta yaptım.ne olur ne olmaz diye.çünkü kocaların sabrını çok zorluyoruz.bende başıma gelecei tahmin ettim sayılır...ben geç kaldığımı düşünüyorum ama kısmet.inşallah tutar..tutmazsada üzülmem.iğnem hazır eylülü bekliyorum

petunya osman bey 14.gün dahil ondan sona hiç bir kadın gebe kalamaz diyen biriydi.sağıklı çocuk konusuna gelince allah bilir.............

cnm inşallah hakkında hayırlısı olur.iyiki yapmışsın duşunu felan gerçekten erkekler dinlemiyor

vajinal duşu nasıl yaptın anlatır mısın?

cnm 3 yaşında oğlum var,çook seviyoum kızları çokda istiyorum oğlum kreşe başlıcak alışma dönemini atlatsın bizde düşünüyoruz.denemelere başlıcaz,inş olur..

Aaa ne güzel, benim gibi iste, benim oglum daha 3 omadi ama krese basladi gecen hafta, o yüzden cok istyiorum simdi bebek ve kiz yani. Insallah seninde olur benimde olur.Dua edelim birbirimize..

canım benim.....rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı evlat verir inşallahhhhhhhhh
ben senin samimiyetine çok inanıyorum....ve iyi niyetin için Rabbim da verecektir sana ...biliyorum.....
burdan yazarız canım beraber gelişmeleri....inşallahhhhhhhh.....hayırlısıyla bir hamile kalalım da....inşallahhhhh

kızlarrrrrrrrrr

baklava yazmış bizim siteye

istanbulda da gitmiş doktora...oda erkek demiş....

çok sevindim.....sağsalim kucağına alır inşallahhhhhhh

darısı tüm isteyenlerin başına.....

kızlar hepiniz burdayken bişey söylemek istiyorum.biz hafta sonu kayınvalidemlere gideceğiz.ama yarın adet günüm.verimli günlerim orda geçecek çok üzülüyorum.acaba bu kadermi.benim size anlatmak istediğim bu.hep onların yüzünden olmuyor.bana yardım edin noluradet olunca ilk size söylüycem ilişki günlerimi bereber ayarlayalım nolur.ama ben orda nasıl ilişkiye giricem .bayramın üçüncü günü evdeyiz perşembe günü.benim tahminime göre pazar günü yumurtlama günüm.yarın veya öbürgün regli olunca ayrıntılı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…