Süper Anneler - 2011

üzülme cnm bence siz öyle saçma arkadaşlıklar yapmayın.ima eden insanlardan nefret ederim.inşallah ALLAH kalbine göre verir .bu ramazan ayında bolbol dua et kimsenin lafınada bakma

canim benim neden uzuluyorsunki olucak ins
hem bu diet konusu dogrudur
Allah bagislasin benim iki kizim var gelin geldigimden beri hep o yiyecekleri yerim (bilmeden)
sen bu dieti uygula
her gun yasin oku
subh azaninda coklu dua et Allah yardimcin olsun

hep saga yatmakdı sımdı sol oldu bakalım daha neler degısecek

valla doktorun dediği ne biliyosam sizinle paylaşıyorum ki ben çok istiyorum çok üzülüyorumm sizinde aynı psikolojide old düşünüyorum böyle ki dr daha önce 6 da 6 tutturmuş doğrudur araştırmaları var

sakın çikolata yeme benden çok çikolata yiyen yoktur bitter deliyim sakınnnn bak ıkı kızım var bisküvi kek süt olan herşeyi unuttum

canım adet tarihlerini saatiyle not et lütfen....
elimizden geldiğince yardımcı oluruz üzülme sen...
ama lütfen bol bol dua et ALLAHA....
herşeyin başı dua.....hepimizde ederiz inşallah......hayırlısıyla bir kızın olur

bunları yazıyorum sakın bişeyleri kesin biliyor sanmayın
ama ben yumurtlama zamanı öncesi kız bebek olduğuna çok inannıyorum
akıntıdan önce yumurtlama olmadan önceki zamanlara

komşum içinde bildiklerimi söyledim
2 oğlu vardı ve oda yine erkek olur diye çok korkuyordu
hatta görümcesi rüyamda gördüm yine oğlun olur bundan sonralarda da demiş
kaynanası oğlun olsun demiş....
çok üzülürdü...2. oğlunda bile kız demiş doktor önce
sonra erkek demiş....çok üzülmüş.....sezeryan sonrası ilk sorduğu soru "kız mı? " "erkek mi?" olmuş
( bu kadarına pek olumluı bakmıyorum ben ama arkadaşımın yaşadıkları bu....)
sonra biz komşu olunca bildiklerimi söyledim
oda olanana kadar bunu denerim dedi....ve 8-9 ay denedi.....
veeeeeeeeee kızımız çok tatlı teyzeleri.....çok şükür.....

o sebeple yumurtlama öncesi ilişki ama risk olmayacak öncesi
sık ilişki kız bebek şansını çok arttırıyor
siz elinizden gelenleri yapın yapalım.....takdir Rabbimin zaten....

sen neler yedin hatirliyormusun

sagol canim....

bi arkadas yumurtlaman önce yapti ama tek bikez girdi iliskiye oglu oldu, acaba tek bi kez girdi diyemi.

duasiz günüm saniyem saatim gecmiyor hergün, insallah insallah yüce rabbim dileklerimizi kabul eder.
bende cok sorun yasadim ilk hamileligimde, herkes senin hep oglun olur dedi. Oglum simde 3yasina basicak 3 ay sonra, o benim herseyim. Simdi herkes atilla atilla diye arkasindan kosuyor...
ikinciyi mutlaka planla yapmak istiyorum ve yumurtlamadan önce yapmaya dikkat edicem ama fazla girerim iliskiye, benim arkadas gibi degil , zaten atesimi ölcüyorum ve ovulationstesti kullaniyorum. akintidan tam bisey anlamyiorum. hep kremsi gibi oluyor omu akintili demek?

Son düzenleme:
merhaba nazcım .benim annem hep et yermiş birde bal.biz 3 kız kardeş 1 erkek kardeşiz.ama ben şuna inanıyorum sık ilişki.babam hiç durmazmış bu konuda sürekli ilişki yani.biz eşimle çok sık ilişki yaşamayız. benimiki oğlum var heralde bundan

merhaba nazcım .benim annem hep et yermiş birde bal.biz 3 kız kardeş 1 erkek kardeşiz.ama ben şuna inanıyorum sık ilişki.babam hiç durmazmış bu konuda sürekli ilişki yani.biz eşimle çok sık ilişki yaşamayız haftada bir veya iki. benim iki oğlum var heralde bundanşimdi kız istiyorumya yumurtlamadan önce sık ilişki olması lazım.tabi böyle oluncada eşim beni kullanıyormusun çocuk için diyor

selam kizlar nasilsiniz 3 gundur yoktum kucuk bi gezintiye ciktik
iyi geldi aama ramaznda cook zor olduu sicaklarda cook feciiydii
sizler nasilsiniz
cennet bence adet alucaksin benimde alt tarafim cook acirr ssanki dogum yapicakcasina

doktorun tavsiyesi. adet oluyosun birinci gün sonra kaç gün sürüyosa bitiminde
8-9-10 günleri arasında birlikte oluyosun diğer günler korunacaksın. bide normal bi gününde ateş ölçer ile rahimin biraz içinden ateşini ölç.bide bu 8-9-10 nuncu gününde eğer bu günlerde daha yüksekse oluyomuş ve hiç şaşmıyomuş. kız sıcağı severmiş bi de adet bitiminde kadın istekli oluyoya bununda etkisi varmış kolay gelsin denemsi bedava

yaa kızlar aslında bu sistem mantıklı gibi mesela ben 26 gunde bir oluyorum duzenli olarak
en son 29 temmuzda oldum
bugun beklıyorum 23 ağustos
yumurtlma 12 ağustos olsa

5,6,7 ağustos sık ilişki olsaydı yani yumutlama gunum ve 3 gun oncesıne kadar ılıskıye olmayınca kızım mı olcakdı acaba doğrumu ne dersiniz

kızlar ıntenette advance calendar dıye bır program var bır ay ucretsız uyelıkte yapıyorlar orda otomatık olarak yumurtlama gununuzu ve bır sonrakı ay ne zaman yumurtlayacagınız yazıyo ılışkı tarıhınızıde işaretleyıp ordan takıp edebılıyosunuz ve yumurtlamadan öncekı 3 gun kız yumurtlamadan sonrakı gunler ise erkek ılgılenenlere duyrulur..

mimozacım her işte vardır mutlaka bır hayır hiç canını sıkma allah dogru zamanda sağlıklı sıhhatlı ıkı dunyada da yuzunu ak eyleyecek evlatlar nasıp etsın rabbım tum ısteyenlerın gözunde koymasın ne kızı nede oğlanı...

arkadaşlar geçmış yazışmaları okutorum takvım dıyosunuz bu ne takvımı merek ettım çin takvımı mı? bırde erkek bebek duası nedır bırı yardımcı olsa keşke bana...

ayyyy oyle densizlere bi gicik gidiyorum ki
her laflarinda bir igne batirirlarr
biran kendimi gordum sende bende senin erkek isteyen cinsindenim
insallah bu mubarek gunler hurmetine bizede nasip eyler mevlamm

arkadaşlar geçmış yazışmaları okutorum takvım dıyosunuz bu ne takvımı merek ettım çin takvımı mı? bırde erkek bebek duası nedır bırı yardımcı olsa keşke bana...

canim erkek bebek duasiyla yeni bi yenge oglusunu aldi kucaginaa ayy gordumde miniciikkkkkk naasil kiymetli nasil el ustunde tutuyolar anlatamammmm

duayi buraya kopi yapiyim ben takvime gelince dunya takvim varr

biri tutsa biri tutmuyoo hangisine meyil verecez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…