- 2 Mayıs 2011
- 244
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.501
sana ii geceer beyazmelekcim nasılsın.biz bebe işini bıraktık hacı hoca olcaz
evet cnm ne tesadüf inşallah halırlısı olur sen ekimde düşünüyorsun takvimlemi alakalı
Demekki hoca kadere vesile oldu, belkide oğlunun gelecek ay yola çıkması gerekiyor (inşallah). Bilemeyiz...
cnm senın hıcada bı tuhaflık varya olurmu öle sey nıyet etmedıysen gunune gun tutuyorsun egerkı nıyet edıp bozarsan 61 gerekıyo sen bunu kıme sorarsan sor böledır senın hoca bır garıp bence ..neyse gecmıs zaten hakkında hayırlı olsun gec olsunda guc olmasın cn m ıns60 gün artı bozduğum gün 61 gün...
üstelik tutacak sağlığın varsa parayla sadakasını bile veremezsin mecburen tutman lazım dedi...artık geçti canım.bu yaşıma kadar(14 13yaşımdan beri) allah kabul etsin bir gün bile bozmadım bir gün bile aksatmadım.inanç meselesi..ama konuyu dini mevzu haline getirmek değil amacım ama ben öle inanıyorum.o sebepten erteledim.61 gün hayatta tutamam.regl borçlarımı bile tutarken çok zorlanıyorum...
evet canım....yumurtlama gününnün yakını ve uzağından kaçacaksınız :))))))))her tür ilaç yumurtlamayı etkiler.
ilişkiye ne zaman başladığının önemi yok. ilişki sıklığının da önemi yok. yeter ki yumurtlamadan 3 gün önce ilişki olsun ve sonra ilişki yasak olsun.
Mimozacım, benimde dinim kuvvetlidir çok şükür. Ancak şunu söylemek isterimki eğer sen orucunu bozarsan 60 gün borcun olur. Birgün oruç tutmayınca bozmuş olmuyorsunki! Geçen gün bir hoca tvde konuşuyordu, diyorduki " birgün orucunuzu yemişseniz (bozmuşsanız) her ne sebepten olursa olsun 60 gün tutacaksınız tutamazsanız o zaman sadakasını vereceksiniz". Bence her hoca kafasına göre yorumluyor.Neyse canım, inşallah Rabbim bir dahaki ay sana sağlıklı oğlunu nasip eder...
kızlar selam....kayıplara karıştım hakkınızı helal edin:)
gelelim benim mevzuya iğnemi olmadım....neden biliyormusunuz.hocaya danıştım.ertelenebilecek bi iğneyse orucunu bozamazsın dedisen biliirsin.ama cezasıyla tutarsın dedi....akşama yaptırsam geceye 24 saat 36 saat gündüze denk geliyordu.muhakkak sabah 10 12 arası olmak lazımdı.bende erteledim yapamadım kızlar.o gece rahat uyuyamadım.drada gitmedim....napalım.eylüle kaldım
cnm ümidini kesme bende 8 yıldır sipreyim vardı ocakta çıkarttırdım.şimdiye kadar korunmadık ama yumurtlama dönemine hiç denk gelmedi bazı sorunlardan dolayı.sadece haziranda 3 gün önce denedik ama tutmadı demekki sipermler öldü yumurta çatlayana kadar.bence olur çocuğun .sen hangi yöntemle korunuyordun.bu arada benim 2 oğlum var.şimdide kız istiyorum inşallahuteala
iyiiym sagol sen nasilsin canim benimslm kızlar naber gurbet geçmış olsun canım kızına
cnm adet tarihlerimiz hemen hemen aynı heralde hep birlikte hamiş kalırız inşallah benim adetimede 2-3 gün var eğer hamile değilsem yumurtlamadan 2 gün öncesine kadar deniycem.benim adetim 24 ü sizde yazrmısınız adet tarihlerinizi
iyi etmisin guzelim iyiki hocaya danistin......kızlar selam....kayıplara karıştım hakkınızı helal edin:)
gelelim benim mevzuya iğnemi olmadım....neden biliyormusunuz.hocaya danıştım.ertelenebilecek bi iğneyse orucunu bozamazsın dedisen biliirsin.ama cezasıyla tutarsın dedi....akşama yaptırsam geceye 24 saat 36 saat gündüze denk geliyordu.muhakkak sabah 10 12 arası olmak lazımdı.bende erteledim yapamadım kızlar.o gece rahat uyuyamadım.drada gitmedim....napalım.eylüle kaldım
61 gun oruc tutulur 60 gun kefferat 1 tanede bozdugun orucun yerine orucMimozacım, benimde dinim kuvvetlidir çok şükür. Ancak şunu söylemek isterimki eğer sen orucunu bozarsan 60 gün borcun olur. Birgün oruç tutmayınca bozmuş olmuyorsunki! Geçen gün bir hoca tvde konuşuyordu, diyorduki " birgün orucunuzu yemişseniz (bozmuşsanız) her ne sebepten olursa olsun 60 gün tutacaksınız tutamazsanız o zaman sadakasını vereceksiniz". Bence her hoca kafasına göre yorumluyor.Neyse canım, inşallah Rabbim bir dahaki ay sana sağlıklı oğlunu nasip eder...
hic bir secenegimiz yok mecburuz tutmaya agir hastliklar haric yaslilar haric canim dogru diyorsuncanım sen eğer oruç tutacak durumdaysan yani herhangi bir manin yoksa ramazan orucunu mecburen tutmak zorundasın.yani bugün niyet etmedim tutmayayım demek gibi bi lüksümüz yok.gurbet abam daha ii bilir gelince cevaplar.ama benim bildiğim bu...sağlık yolculuk uzun misafirlik gibi bazı durumlar var onlardan herhangi bi sebep yoksa ramazan orucu her mümine farzdır...konu nnerden nereye geldi
ama herşeyde olduğu gibi buda allahla kul arasındadır.....bakarsın ben tutarım kabul etmez sen tutmazsın seni daha makbul görür.... rabbim bilir.gönülerimizi o bilir o verir taktiri
ayy kimler gelmisssssssssssssssssslm kızlar uzun zaman oldu görüşemedik nasılsınızz??
oooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun
kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger
canımın içi ben doktorla görüştüm kadın o kadarına gerek yok dedi içtigimiz sodayı 10 luk şırıngayla enjekte et yeterli dedi yoksa bende yumurta akını yapacaktım kafam bi milyon oldu KIZLAR DİKKAT BEN YUMURTANIN SAGDA OLASI OLAYINA İNANIYORDUM ALAKASI YOK SPERM TUPLERDEN GECİYO DEDİ İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARINI KARNINA ÇEK SOLA YAT DEDİ SOLA ŞOK OLDUM AYAKTA SEVİŞ DEDİ HADİ BAKALIM ŞİMDİ CIK İŞİN İÇİNDEN
canımın içi ben doktorla görüştüm kadın o kadarına gerek yok dedi içtigimiz sodayı 10 luk şırıngayla enjekte et yeterli dedi yoksa bende yumurta akını yapacaktım kafam bi milyon oldu KIZLAR DİKKAT BEN YUMURTANIN SAGDA OLASI OLAYINA İNANIYORDUM ALAKASI YOK SPERM TUPLERDEN GECİYO DEDİ İLİŞKİDEN SONRA AYAKLARINI KARNINA ÇEK SOLA YAT DEDİ SOLA ŞOK OLDUM AYAKTA SEVİŞ DEDİ HADİ BAKALIM ŞİMDİ CIK İŞİN İÇİNDEN
evet doğru olabilir,erkek spermlerinin terse yüzdüklerini söylüyormuş bazı kaynaklar..
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız ????
canım bendede 8 yıl kaldı spral 1 senedirde olmuyo bebekşu an , drla hiç konuştunmu canım herhangi bi süre veriyomu
yani benim dr 1-1,5 sene olmaması çok normal dedi