Süper Anneler - 2011

ayyyy gerçekten mi?daha dün heycanlanıyodu.İnşallah erkektir o...

aaaaaaaaaa çok sevindimmm bu 2. sevindirici haber

yaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.

sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.

sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)

ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştım arkadaşalar...
bunlar da alet edevatlarım

http://a1108.hizliresim.com/11/8/19/5069.jpg

Son düzenleme:

cnm maşallahhhh yapılabilecek herşeyi yapmışsın zatennn :)

cnm ya massallah hepsını yapmıssın rabbım kucagına almayı nasıp etsın oglunu cnm darısı bıze ıns dua et bızede cnm

potasyum hapıdamı aldın cnm sankı resımdekı ona benzıyodu bırı

hayır cnm biri çinko biri ginseng gold die bişiy.benim bunları aldığım eczacı yeni bi eczacıydı ve benle çok ilgilendi.Potasyum hapı değince tr de potasyum hapı bulamassın.netten söylersin,sipariş verirsin tozunu hap yaptırabilirsin dedi.bende uğraşmadım ,başka yere de bakmadım..

söz verdiğim gibi yazdım herşeyi,sayenizde resim yüklemeyi de öğrendim artık habire bişeyler yüklerim ...
kendinize ii bakın ,yine girerim ben bugün...

ya bu çatlatma iğnesi benımde çok kafamı karıştırdı arkadaşım vardı o da uzun zamandan berı hamıle kalamıyodu doktor kontrolunde çatlatma iğnesi yapıldı ama doktor bu ay umutlanma demış kıza ağrı kesıcı kullandıgı için kız o ay hamıle kaldı şimdi cınseyetını çok merak edıyorum acaba ne olucak bu arada mımoza geçmış olsun canım ınş hamış kalırsın en kısa surede....

merhaba arkadaşlar dün akşam komşumuz bir teyzeden öğrendim yağışlı ve yazları serin geçen seneler erkek bebek fazla olurmuş

iyi fikir gamtek heran ne yiyeceğini görmüş olursun tabii.ben kahveyı 2ay dır içmiyorum mesela.kola nerdeyse hergün içiyorum.bişey yerken acaba bunu yemelımıyım yapıyorum bı vakıt
bende istıyorum canım ondan canım mını mını pembiş pembiş oooo süsleyeceğim inşşş

gün ve saatler kesin doğru mu?kaç günde bir adet oluyosun?

kesin doğru canım gün ve saatlerım 28 günde bir oluyorum nadıren 29u bulur
6 gün sonra olucam mesela son bir yııllık takvımım vardı telde kayıtlıydı telımi kaybettım malesef
ama elımde son 2 adet günüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…