- 30 Haziran 2011
- 306
- 3
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.281
oğlumunda ultrason resimleri aynen böyleydi
Allah bilir tabiki de ama bence bebeğiniz erkek....inşallah ta öyledir...
çok saol canım güzel dileklerin için...Allah ta senin gönlündekini versin inşallah.
oğlumunda ultrason resimleri aynen böyleydi
Allah bilir tabiki de ama bence bebeğiniz erkek....inşallah ta öyledir...
çok saol canım güzel dileklerin için...Allah ta senin gönlündekini versin inşallah.
Günaydın kızlarrrr
cnm çok sevindim mevlam bizede nasip eder inşallah :)
kizlarrrrrr karakedinin bebbegi allahin izniylee erkekkkkkk
kontrole gitmiss iki bacak arasinda cikinti varmis bebegi 9 haftalik
ayyyyy nasil sevindimmmmm insallahh pipidirr o cikintii
ben bu karudan coooookkkk umutluyumm
kalbi temizz coook inanclii elinden geleni yaptiii
insallahh vverecek guzel allahimmm
kizlarrrrrr karakedinin bebbegi allahin izniylee erkekkkkkk
kontrole gitmiss iki bacak arasinda cikinti varmis bebegi 9 haftalik
ayyyyy nasil sevindimmmmm insallahh pipidirr o cikintii
ben bu karudan coooookkkk umutluyumm
kalbi temizz coook inanclii elinden geleni yaptiii
insallahh vverecek guzel allahimmm
ben başlıyım o zaman...ben 6-7 hafta kadar diet yaptım.matematik i takip ediyodum bende.
yumurtlama testleriye ,ateş ölçerek yumurtlama zamanımı buldum.
takviyelerden bi kaçını kullandım.
bioritme göre eşimin erekek benim kıza yatkındı.sonuç erkek oluyo inşallah...namaz kıldık,dua ettik.karbonatlı duş yaptım bide...sanırım bu kadar.10 haftalık hamileyim 6 -7 hafat sonra erkek olduğu haberini veririm inşallah bu süper sayfadan.
herkese Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah.şu mübarek günlerde dua edelim...
yaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.
sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.
sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)
ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştı arkadaşalr...
yaptıklarımı anlatayım arkadaşlar.Bu msj da kısaca yazmıştım.Dietimiz çok zor oldu bizim .peynirsiz kahvaltı,yeşilliksiz bi ev ,çok kötüydü.hiç tuz yemeyen,balık ağırlıklı beslenen bizler için çok zordu ama bi haftaya alışı veriyosun.en zoru kahvaltıydı.
eşim pazardan 6-7 kilo patates alıyodu,fırın posetinde elma dillimli patatesler yapıyoduk.evliliğimizden beri yemediğimiz kadar dana eti yedik.yemek konusunda tıkandığımızda bol domatesli,kekikli yada kıymalı makarna yaptık.fıstık ezmesi,kuru kayısı,kuru incir,her gün bi avuç fındık...bol ph si yüksek su içtik.her gün limonlu sular,ben içine karbonatıda koydum diktim kafama.Eşim karbonatlı içemedi.midesi kalktı.hiç çay içmedik desem yalan olur.Eşim içmedi ama ben arada kaytardım.ama içmeyin siz tabi.meyve suları içtik şeftali,elma,domates suyu aldık ama hala öylece duruyo,içemdik.böyle beslenmeye 7 kilo almışım siz ne olur abratmayın.şimdi hamile dietiyle kilomu sabit tutmaya çalışıyorum.
sonra takviyelerden...ben folik asit,b-12,ginseng (sadece erkek diyomuş bunu bende içmişim,testesteronu arttırıyo.)çinko hapı kullandım.
eşimde ginseng ,çinko,b-12 bu kadar biz fazla almadık hap.
sonra ben eşimin semeninin ph sini ölçebildim akvaryumcudan ph ölçer aldım.(hapların ve ph ölçerin resmini çektim atacağım inşallah...)
ilişkiden bi kaç gün önce vajinal duş.öyle orana falan dikkat etmedim,bazende vj.ye yerleştirerek yaptım.erken yumurtladığım için hazırlıksızlık oldu .yumurta akı koydum ilşki öncesi iki yumurta faladı ama çoğu aktı gitti.sitres olmuştum.sonra eşim zorla yarım bardak kahve içti sanırım(ben yaptım da içti mi ki hatırlayamıyorum...)
heee bu yumurta akından falan önce namaz kıldık,dua ettik ikimizde.sonra ilşki oldu,kalçanızın altına yastık kyun,derin ilşki olsun.
sonra sağa döndüm hep dua ettim.
uyandığımda da bi 15 dk sonra kahvaltı hazırlarken sağ kasığımda müthiş bi ağrı hissettim,2 dk içinde geçti...
işte bu kadar aklıma ne geldiyse paylaştım arkadaşalar...
bunlar da alet edevatlarım
http://b1108.hizliresim.com/11/8/19/5048.jpg
http://a1108.hizliresim.com/11/8/19/5069.jpg
cnm maşallahhhh yapılabilecek herşeyi yapmışsın zatennn :)
takdir Allahın cnm...
potasyum hapıdamı aldın cnm sankı resımdekı ona benzıyodu bırı
takdir Allahın cnm...
cnm bıde bısey sorcam esının ph sı kac cıkmısdı ?
cnm cok sagol tsk ederız nolur bızede dua et ıns bızede nasıp olur bu haberı vermek bburdan cnmsöz verdiğim gibi yazdım herşeyi,sayenizde resim yüklemeyi de öğrendim artık habire bişeyler yüklerim ...
kendinize ii bakın ,yine girerim ben bugün...
merhaba arkadaşlar dün akşam komşumuz bir teyzeden öğrendim yağışlı ve yazları serin geçen seneler erkek bebek fazla olurmuş
gelincik özelden mesaj atamadım buradan yazıyorum inş görürsün onların cıkdısını alıp buzdolabının ustune yapısdırcamyaaaaa şu profil resmindeki bebek varya bennn ondan istiyorum işte kuzum benim
gün ve saatler kesin doğru mu?kaç günde bir adet oluyosun?
takdir Allahın cnm...