- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.221
canim yaa bacak arasi olan yok mu burda hep yan ^profilli resimlerr :44:
evet maalesef hepsi bütün vücut,böylesinde yorum yapılamaz(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim yaa bacak arasi olan yok mu burda hep yan ^profilli resimlerr :44:
amin guzelim amin insgeçmiş olsun gurbetciğim,benim küçük kızımda düştü tam kaşının üzerini kesti ama bize dikiş attılar iz kalmaz dedi doktor, allah çocuklarımızı korusun inşallah(
sagol canimsin Allah kimsey gostermesinselam kızlarr
gurbet ablacım gecmıs olsunn ınan cok uzuldum
kızın tabıı nazara gelmıs maasallahh suphanallah kızına
sımdıkı zamanda koca koca ınsanlar utanmadan yıyıp ıcıyorlarr
allah sıfasını versın
beyazmelek hosgeldın sende cok eskı uyelerdensın senı tanıyorum ben belkı sende benı bılıyosundur eskı super annelrden
neyse senınde gonlune gore versın rabbımm
herseyden once dua edelım kızlar bırbırımıze
dun bı oglan dogdu kızdan sonraa nasıl sevınıyolarmıs anlatamamm
o kadın erkek bebek duası ve cın takvımını uyguladı saglıklı nur topu gıbı oglan olmuss
aydin baydin ne guzel yaahelenx canım be sana nie küseyim canım olurmu öle şey aydın baydın geride kaldı
bazen tam cevap yazacakken unutuyorum seni.geçende yazıyordum benim kız pcyi kapattı:)
bazen olı öle şeyler ben kimseye küsmem kolay kolay...
teravetcim bu iğne işine ii takıdıkta bahsettiğin yazıyı tam hatırayamadım.ama demekki arada oluyor iğneye rağmen kızı olan...zaten 0 değilmiş...de benim kafama bu drun yumurtaarla ilgikli dediği şey takıdı.acaba erkek bebek için yumurta ayrı kız için olan ayrımı.yani, eskilerin bazı kadınara suçu atma işi gerçek galiba baksana yumurta yani kadına bağlı erkek kız doğurmak...
sağ yumurta eyvallah kabul ettikte bu sağ yumurtalığı alınanlarında oğlunun olamsına ne dio...herşey kısmet.benim iğne cumartesiye kaldı kızlar sebebini sormayın çok sinirliyim.dr diye gezinen birine denk gelmeyin benim gibi olurdunuz..benim iki yumurtam falan yokmuş.sağ sol diye baktığıda aynı yumurtalıkmış.varmı böle dr ya...bende diom nerden iki yumurta olmuş...töbe töbe ramazan ramazan nerden buluyorum bu tipleri....neyse yumoşum sağda tek ve daha 15mm cumartesi tekrar gitcem iğnemi aldım.inşallah bu sefer sorun olmaz....
ahh canım benim çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer, dikiş atılmamasıda iyi olmuş iz açısından, allah kem gözlerde sakınsın birtanecik kızın var sonuçta demi annesi:))
bende konuşmuştum çok aradım serhat Beyi ama kesinlikle ben bıraktım bu işleri dedi, yardımcısı sekteri kadıncağızdan da rica ettim yok dedi olmaz , çok tepki aldı o yüzden yapmıyor artık dedi.Bana dediki sen git herhangi bir tüp bebek merkezi ile görüş oradan sana yardımcı olurlar dedi
valla az çok bizim yaptıklarımızı önermiş zaten doktor tahminimce, ama doğum kontrol hapını bilemiyorum,ben kullanmadım hiç, ama arkadaşım hap kullanıyordu markasını bilmiyorum, hapı bıraktı hamile kaldı hemen ve oğlu oldu
diyeti ve takvimi ve ilaçları yum takibini benim doktorumda verdi zaten, diyet heryerde aynı, bababychoicedede aynı diyet benim doktorun verdiğide aynı diyet, makalelerde yazanda hep aynı diyet hemen hemen sodyum-potasyıum ağırlıklı ve kalsiyum magnezyumdan uzak
tek fark benim doktorum yumurtada verdi ama ben yemedim diğer diyetlerde yoktu
ayrıca benim doktordaki gerçek cinsiyet takvimiydi, bu nette olanlar gerçek çin takvimi değil, ben bir çok kişiden duydum bazı doktorlarda bu gerçek çin takvimi varmış, ve istediğin cinsiyete göre sana gün ay verip hamile kalmanı sağlıyorlarmış.Bu doktorları bulmak mesele her şehirde
sagol canim benimmmmm sagolllMeraba herkese.Dun aksam ovuly testi yaptim negatif cikti megerse ovuly gunum bitmis.Deneme olucakti bide.Dun degilde ondan onceki gun musaitmis bebek icin qaliba.Napalim kismet.Bende diete basladim.Eylylde kalirim artik inssssssssssss.Opuyorum
canım bazı anlamayan doktorlar haricinde pek yanılma olmuyor bence,erkek diyorsa erkek çıkıyor inşallah:)))
evet maalesef hepsi bütün vücut,böylesinde yorum yapılamaz(
selam bayanlar...biz bu gün dr.a gittik,bebeğimiz çok güzel gelişmiş maşallah.Hiç bi sıkıntı yok.Hazır gitmişken öylesine cinsiyetini de sorayım dedim.Kesin dr. daha görünmez der dedim ama 'tamam bakalım' dedi.Ayrıntılı inceledi.Bebeğiniz erkek dedi.Kulaklarıma inanamadım.Kıza kendimi hazırlamışım,erkek değince eminmisiniz dedim.Evet dedi.Bende pipiyi gördüm sanırım.bu haftada görüncek kadar netmidir pipi yoksa kordon mudur dedim.bi daha sorarsan kıza döner dedi.12 haftalık hamileyim ama usg de 13 hafta görünüyor.Hayırlı inşallah.Çok sevinçliyim ama korkuyorum,sonra değişir die.Bayram dan sonra kesinleşir inşallah.Rabbim hayırlısını versin...
inşallah canım ya .bu dr. de baya işinin ehli.millet buna gitcem die sıralarda bekliyo ama Rabbim bilir tabi.
hayırlı olsun canımmm çok sevındım işte bu kadar bılgili olmanın meyvesı inş.
emınım uçmuşsundur yaaa
benımde kızın deseler ooooo çığlık atarım herhalde orada
ablamın 2 oğlu var inş. kız olur dıye doğurdututmadı tabı ozaman burayı bılmıyordum
şimdi dıyor eğer bu yöntemlerle sen kızı bulursan hemen bende yapıcam 3.yü
RABBIM CÜMLEMIZİ SEVİNDİRSİN İNŞ.
hayırlı olsun canımmm çok sevındım işte bu kadar bılgili olmanın meyvesı inş.
emınım uçmuşsundur yaaa
benımde kızın deseler ooooo çığlık atarım herhalde orada
ablamın 2 oğlu var inş. kız olur dıye doğurdututmadı tabı ozaman burayı bılmıyordum
şimdi dıyor eğer bu yöntemlerle sen kızı bulursan hemen bende yapıcam 3.yü
RABBIM CÜMLEMIZİ SEVİNDİRSİN İNŞ.
cnm sen yum takıbını kendınmı yaptın yada doktor kontralındemı ıgne veya klomen kullandınmı??a sımdı senıde soru yagmurunu tutacaz ama kusura bakma cnm ya bılıyosun hepımızın derdı aynı
kızlar o dönemlerde diğer topik zamanlarında yani,kız isteyıpde tutan oldumu bu yöntemlerle yaa
hiç önumde sizin gibi bir örnek bıle yok
bu topıkde illede kız dıyen bikaçkişiyiz galıba öylede olunca tek basıma çırpınıyormusum gibime gelıyor siz şanslısınız hepinizin isteği bir
aklınızda eskılerden varsa bi anlatsanız size zahmet
kızlar o dönemlerde diğer topik zamanlarında yani,kız isteyıpde tutan oldumu bu yöntemlerle yaa
bu topıkde illede kız dıyen bikaçkişiyiz galıba öylede olunca tek basıma çırpınıyormusum gibime gelıyor siz şanslısınız hepinizin isteği bir
ya size çok önemli bişey sorcam...hamileyken dr. ultrasonla bakarken hangi yumurtalığınıza (kasığınıza mı desem hangi tarafa mı desem)doğru o usg aletini koyup bakıyodu.Benim kızımda hep sola yakın koyuyodu.Bu bebeğimde dr. hep sağda gezindirdi aleti.Sizlerde yazarmısınız lütfewn...
kizimda hep saga bastirarak yapti usg yi 8 haftalikti sonrasinda heryere gezdirdi
neyse bu günlük bu kadar heyecan yeter.Sabahtan beri şaşkınım.hepinize ii akşamlar...
canim eger kizin olsun istiyosan babychoice nin erkek takvimini al
erkek takvimiyle 10 kisi kaldiysa 8 inin kizi oldu :94:
77
17mart regl tarihim
4nisan tek iliski ile hamile kldim cnm bi tek kezz aslinda adete bir kac gun kala yine bir iliski oldu ama onuda olmaz diye birakmistim
ben eminim 4 nisanda kaldigimaa