Süper Anneler - 2011

satım 20 şubat ilişki 4 mart iyi hatırliyorum:KK17:çünkü şehir dışındaydım o gün dönmüştüm.teravet sen regl tarihleriyle cinsiyet hesaplıyodun dimi?öle bi topiğin vardı yanlış hatırlamıyosam

evet kaç zamandır sorucam valla kızarsın yada geçiştirirsin dıye cesaret edemedım teravet be.
ay neolur bizede bak :KK9: bu topiğin hatrına

benim bir kızım var ve ilk çocumun kız olmasını eşimde ben de çok istemiştim.1 yıl doğum kontrol haplarıyla korundum..ve kızım oldu..kız için..bol kalsiyum ağırlıklı beslen..süt,peynir,sütlü tatlılar,tuzlu yiyeceklerden uzak dur.ciddi anlamada kalsiyum diyeti yap..adetten sonra sık ilişki olsun.mumkünse her gün...spermlerin birikmesine izin vermeyin.yumurtlama dönnemi ilişkiden kaçının yani adetten sonra 12.gün ile 16.gün arası ilişki olmasın..tabi bu yumurtlaman düzenli ise geçerli yani 28 -29 günde bir adet olanlar için geçerli sen adet döngüne göre ayarlayabilirsin bunu..
bence kız daha kolay inşallah gönlündeki olur:nazar:

amiiiiiiiiiiinnnnnnnn canım çok sağol cümlemızın inş.
ramazan bı geçsın dondurma,süt peynır yoğurt ne varsa yükleme yapacam inş
evet adetlerım çok düzenlı çok şükür:nazar:
bu önemlı notlarıda hemen ajendama kaydedıyorum :KK16:

canım,benim en sevdiğim gıdalar süt peynir yoğurttur kilolarca süt içerdim diyeyim sana,eşim desen ayran çılgını bıraksan kahvaltıda bile içer sonuç iki kız:)))ben asit bazik olayına çok inanıyorum inşallah istediğini verir allahım:)))

gelincik özelden mesaj atamadım buradan yazıyorum inş görürsün onların cıkdısını alıp buzdolabının ustune yapısdırcam:KK1:yaaaaa şu profil resmindeki bebek varya bennn ondan istiyorum işte kuzum benim

canım, zaten bizim mantık her kullananın oğlu oluyor demiyor,erkek bebek için yum.takibi.çat.iğnesi ve diyetle yükselen şansı biraz daha yükseltiyor diyor.bunu da bir dönem devemlı takip ve iğneyle erkek bebekte %95 ihtimal veren bir doktor söylüyor,ayrıca her şeyi yapıp da kız olma ihtimali yine var sonuçta kesin cinsiyet seşimi değil bu:))

nonis s. sakız, erkek bebek için gelen tüm hastalarında iğne mi kullandı acaba? bizim asıl araştırmamız gereken bu.

o yanlis bilinmesin aksina erkek bebek icin kilo alinicak kiz bebek icin ya oldugun yerde sayican yada vericenn

ilgisi yok bence orkiş bacım. zayıf olan ve erkek bebek doğuran birçok kişi bulabiliriz eminim. vücuttaki kas oranının da etkisi yok bence. pko hastalarında testesteron oranı yüksektir. bu mantığa göre pko hastaları hep erkek doğurmalı. hatta samira da demişti. bende pko var demişti. testesteron yüksekliği varmış. ama kızı var biliyosun.

selam kızlar ya cupcake valla ınanılmaz sevındım umarım o anı bende yasarım cnm benım ınsallah benımde ılk haftalarda sagdan bakıodu dr sımdı sola dogru kaymıs dedı anlam veremedım bende yumurta takıbı dualar namaz ılıskı oncesı kahve karbonatlı dus derın ılışkı falan hepsını yaptım kecıboynuzu kuru ve takvıye ılacları kullandık ınsallah bende sızın gıbı oglum oluomus derım ahhhh ahhhh

yumurta takibini doktor ile mi yaptın yoksa evde testlerle mi?

yazılarınızda bişey dikkatimi çekti geçmişte..yumurtlama zamanı ile ilgili.........yumurtladıktan sonra 36-48 saat sonra ilişki diye bişey yok kesinlikle buna dikkat edin.yumurtlama olur olmaz ilişki olacak...ama yumurtladığını anlamak zor...takip yöntemi kullananlara iğneden 36-48 saat sonra deniliyo buna dikkat edin...çünkü iğneden hemen sona yumurta çatlamıyo yumurta ortalama 23-24 mm civarı çatlıyo iğne olduğundan sonra genelde 18-20 civarı oluyo iğne 36 saat sonra gerekli olgunluğa gelip çatlıyo ve çatladı an ilişki denk geliyo...
yumurtlama takibi yaptırmayanlar ise ısı takibi ile olanlar yumurtanın çatladığı an ilişki olmalı erkek bebek için...
umarım anlatabilmişimdir

yarın doktora gidicem randevum var bakalım ne önericek ama ilk denemem dede doktor bu akş beraber ol demişti saat falan vermedi kafam çok karışıktı çok iyi anlatmışsın canım sagol

bayram senin icin guzel bi firsat olucak dayan baklavalara boreklere kolalara
sonrasida oyle zaten dedigin gibi sut ve sut urunleri sarkuturleri
booll yogurtt balik ve marul salata yemistim ben kahvaltida bile balik yerdiik esim ve bende kahvaltilik baliklardan
esin SIK SIK iliski olucak veya..........

gelincik özelden mesaj atamadım buradan yazıyorum inş görürsün onların cıkdısını alıp buzdolabının ustune yapısdırcam:KK1:yaaaaa şu profil resmindeki bebek varya bennn ondan istiyorum işte kuzum benim
valla su kiz bebek isteyenlere apayri bi gozle bakiyorum
insallahh versin rabbim sizzede cunku bizim toplumuzda kiz bebek ikinci planda oncelik erkek
acaka tek cocugunuzun olacagini bilseydiniz hangi cinsiyeti secerdiniz aslinda bi anket acsak iyii olur :)))

ilgisi yok bence orkiş bacım. zayıf olan ve erkek bebek doğuran birçok kişi bulabiliriz eminim. vücuttaki kas oranının da etkisi yok bence. pko hastalarında testesteron oranı yüksektir. bu mantığa göre pko hastaları hep erkek doğurmalı. hatta samira da demişti. bende pko var demişti. testesteron yüksekliği varmış. ama kızı var biliyosun.

haklisin cnm benim halam bir deri bir kemikti evlendiginde koptu kopacak ilk kizi oldu sonradan 2 pglu oldu:KK49:
ve fakir ailelerinde esit sayida kiz ve erkek
afrikaya baksak oradada esit sayilar bu mantik dogru zayif sisman hic guzel vucudumuzu bozmayalim
tabii diyet esnasinda alinirsa ona engel olamayiz:KK76:

kizlarrrrrr karakedinin bebbegi allahin izniylee erkekkkkkk

kontrole gitmiss iki bacak arasinda cikinti varmis bebegi 9 haftalik:KK66:
ayyyyy nasil sevindimmmmm insallahh pipidirr o cikintii:KK64:
ben bu karudan coooookkkk umutluyumm
kalbi temizz coook inanclii elinden geleni yaptiii
insallahh vverecek guzel allahimmm

bayram senin icin guzel bi firsat olucak dayan baklavalara boreklere kolalara
sonrasida oyle zaten dedigin gibi sut ve sut urunleri sarkuturleri
booll yogurtt balik ve marul salata yemistim ben kahvaltida bile balik yerdiik esim ve bende kahvaltilik baliklardan
esin SIK SIK iliski olucak veya..........

valla su kiz bebek isteyenlere apayri bi gozle bakiyorum
insallahh versin rabbim sizzede cunku bizim toplumuzda kiz bebek ikinci planda oncelik erkek
acaka tek cocugunuzun olacagini bilseydiniz hangi cinsiyeti secerdiniz aslinda bi anket acsak iyii olur :)))

haklisin cnm benim halam bir deri bir kemikti evlendiginde koptu kopacak ilk kizi oldu sonradan 2 pglu oldu:KK49:
ve fakir ailelerinde esit sayida kiz ve erkek
afrikaya baksak oradada esit sayilar bu mantik dogru zayif sisman hic guzel vucudumuzu bozmayalim
tabii diyet esnasinda alinirsa ona engel olamayiz:KK76:

cnm ben ilk cocuğumuda çook kız istedim olmadı erkek çocuga düşkünlük hala var ama bence eskisi gibi deil diye düşünüyorum.walla hep kız cocugum olsa erkek aramazdım heralde ama eşim isterdi.yaa ne biliyim kız evlat özevlat der eskiler erkek ler büyüyünce soğuk oluyo heralde kız annenin yoldaşı oluyo aileyesine düşkün oluyo evlense bile ,cicili bicili giydiriyosun ,cilveli oluyolar cook ıstıyorum inş olur hepimizindileği

selam kızlar ya cupcake valla ınanılmaz sevındım umarım o anı bende yasarım cnm benım ınsallah benımde ılk haftalarda sagdan bakıodu dr sımdı sola dogru kaymıs dedı anlam veremedım bende yumurta takıbı dualar namaz ılıskı oncesı kahve karbonatlı dus derın ılışkı falan hepsını yaptım kecıboynuzu kuru ve takvıye ılacları kullandık ınsallah bende sızın gıbı oglum oluomus derım ahhhh ahhhh

canım benim ne kadar iyisin başkasının adına sevinmek her zaman insanların yaptığı bişey değil ne yazıkk ki...
:KK30:bende sana dua edicem canım.Rabbim hayırlı erkek evlat versin ikimize tabi tüm istyenlere inşallah....

sen merak etme ilk haftalar önemli bence.mesela 7 haftalık usg fotosunda (dr. çok garip bi açıdan çekmiş ama)bebek sola yapışmış duruyodu.(benim sağım oluyo tabi.)bu haftaki resimlerde neredeyse ortalamış.olabilir yani.öpüyorum canım seni...:KK71:

satım 20 şubat ilişki 4 mart iyi hatırliyorum:KK17:çünkü şehir dışındaydım o gün dönmüştüm.teravet sen regl tarihleriyle cinsiyet hesaplıyodun dimi?öle bi topiğin vardı yanlış hatırlamıyosam

teravet kardeş ne olur bana da bak..:KK1:
benimde sat:24.05.2011
ilişki tarihi 5 haziran 04.30(çok ayrıntılı yazdım ama neyse:KK69:)
sana zahmet bi el atsan şuna...

X