- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.041
canım saatleride hatırlıyon mu?
hatırlıyorsan yazarsan .....
canım senin zamanın geçmiş zaten
bu ayki adetini de saatiyle not alırsan inşallahhhh.....yardımcı olmaya çalışırız
hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkolsunnnnnnnnnn
canim ben evimdeyim yavrum sen de demistn yumurtanin ph si olculecekmi spermleri yumurta akina dokup ustte kalanlari siringa ile toplaniyor ya anlatsanaoooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun
kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger
canim ben evimdeyim yavrum sen de demistn yumurtanin ph si olculecekmi spermleri yumurta akina dokup ustte kalanlari siringa ile toplaniyor ya anlatsanaoooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun
kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger
canim ben evimdeyim yavrum sen de demistn yumurtanin ph si olculecekmi spermleri yumurta akina dokup ustte kalanlari siringa ile toplaniyor ya anlatsana
mimoza sen geç yumurtlamadın bacım. senin döngün zaten 30 gün ve bugünler normal yumurtlama zamanın zaten.19 una kadar mutlaka ov olacak. sen tet yapmaya devam et. ya yarın ya da ondan sonraki gün pozitifi göreceksin.
oh oh masallah kiz sevindim senin adina imsaktan once vurun kizzzdün akşam dra gittimson gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz
dün akşam dra gittimson gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz
dün akşam dra gittimson gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlar siri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm
canım saatleride hatırlıyon mu?
hatırlıyorsan yazarsan .....
canım senin zamanın geçmiş zaten
bu ayki adetini de saatiyle not alırsan inşallahhhh.....yardımcı olmaya çalışırız
hani bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn aşkolsunnnnnnnnnn
eline saglik canim aciklayici olmusyumurta akini da söyle anlatmaya çalisiyim:
2_3 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ve 9.9 kadar olacak yumurta aki vajinaya yerlestirilir.ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra
evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....
ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)
umarim açiklayici olmustur...
evet canım 3 yaşını geçti:)inşalah sende bi tane daha yaparsın canım.az uğruyorsun buraya özletme kendinimimozacim topigi cok iyi dusunmussun canim ya
super annelerden baska bu konuyla ilgilii hic bir topige yazasim gelmiyordu bu topige bu isim cok yakisiyor eski gunlerimizi hatirliyorum
bende zaten eski nickimi alicam nasil olucak bilmiyorum ama deniycem
liza cim seni merak ediyorum sen eski super annelere yazan lizasin degilmi
iki kizin vardi ve tup bebek denemek istiyordun
yada ayni nickin var baska birisin
neyse insallah gonlundeki neyse o olsun canim
mimozaaaa senden naber kizin 3 yasini gecti degilmi
canım şu an o resimdeki test negatif.....ikinci t deki çizgi çok koyu yada c dekindende kopyu yada aynı koyulukta oması lazım.acee etmeeeeee.bak ben 17 .günüm hala çift çıkmadı meğer iki yumurtam varmış....arkadaslar bu aksam yani 16-da yumurtlama gunumdu hesaba gore.Ama esimi aradim ve mutlaka bi ovulasyon test almasini istedim.Saolsun buldu getirdi.Ve test ettim sonuc iki cizgiden biri koyu digeri silik cikti.Simdi ben 24-saat sonrami bir daha test etmeliyim sizce bilenler yazsin lutfen.Eki Görüntüle 242121
canım inşallah musait bi zamanda bakar sana yollarımmerhaba arkadaşlar...izin verirseniz ben de aranıza katılmak istiyorum..mimozacım sana özel mesaj attım banada bakar mısın diye?? bakarsan çok sevinirim bakmazsan canın sağolsun .ben de bu kış hamile kalmak istiyorum inşallah hayırlı ömürlü sağlıklı erkek bebek istiyorum kız olursada geri iade etmem::))))) tabiki
bende öle hatırlıyorum.ikigülenyüzün çıktığı akşam olmuştu ilişki....gülnisa bacım slm
ben de sana özel msj göndermiştim sanırım. ama yanıt gelmedi .
kız sen son bebeğini babychoie ye göre yapmadın mı?
ov testi kullandın mı?
emin misin gülenyüzden 36 saat sonra mıydı?
bana o zamanlar pozitif çıkan ilk gün yaptım, 2. günü beklemedim diye sölemiştin sanırım.
oo hadi gozun aydin mimoss ne guzel istediginde dr herseyini yapiyoo valla tr yedekilerin bu avantaji varr
yani neden gulen yuz cikmamis daha yeteri kadar olgunlasmamis mi oluyoorrr
iki yumurta ikiz bebek demek mimosss ne yaptin banada de helee gunleri kacirma gun asiri gir iliskiye ovulasyonu belirledikten sonra
evet canım 3 yaşını geçti:)inşalah sende bi tane daha yaparsın canım.az uğruyorsun buraya özletme kendini
canım şu an o resimdeki test negatif.....ikinci t deki çizgi çok koyu yada c dekindende kopyu yada aynı koyulukta oması lazım.acee etmeeeeee.bak ben 17 .günüm hala çift çıkmadı meğer iki yumurtam varmış....
canım inşallah musait bi zamanda bakar sana yollarım
bende öle hatırlıyorum.ikigülenyüzün çıktığı akşam olmuştu ilişki....
ya orkiş yum gecikti ben normalde 26da bi reg oluyordum 28 en fazla.ama iki iki sefredir 30a çıktı.üstelik bu ay 30uda geçer.çünkü ik,i yum çok şaşırdım bede yum olmamış demesini bekiyordum ne yalan söliyim...
ben bu ay aç karnına bir hafta arı sütü yuttum...tek yaptığım bu...bolbo limon ve et yedim.bide kullandığım takviyeleri biliyorsunuz.başkada bişi yok...
demekki yum gerekli olgunluğa ulaşmamışki lh artışı başlamamış ve testim pozitif çıkmamış.ama bu ay bu aralar mide buantım ve kasıklarımda sancı çok oldu grçrn ay olmamıştı