Süper Anneler - 2011

Allerdings gibt es noch eine Menge anderer Theorien, wie man Babys Geschlecht vorbestimmen kann.
So hat eine britische Studien beispielsweise besagt, dass Frauen, die sich einen Jungen wünschen, möglichst viele Kalorien zu sich nehmen sollten. Gibt es eine schönere Rechtfertigung für Torten, Nüsse und Pralinen?
Vor allem Müsli zum Frühstück erhöhe die Chance auf männlichen Nachwuchs, berichten die Forscher der Universität Exeter in der Zeitschrift „Proceedings of the Royal Society“.
Auch die Einnahme vieler Mineralien, Vitamine und Spurenelemente sowie ein regelmäßiges Frühstück mit Getreideflocken sollen die Geburt eines Jungen begünstigen.
Sehnen sich Schwangere nach einem Mädchen, sollten sie allerdings Diät halten.
burada diyorki alman sitesinden alintidir.......

baska bir teoride erkek bebek icin kaloriyi bol bol alsinlar diyor kek findik cikolatalar ondan sonra müsli alimi cunku icinde mineral vitamin yani yok yok icinde erkek bebk icin

kizz o an onlar online idi o yuzden yazdimm bernur ablcmmm

oooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun

kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger
canim ben evimdeyim yavrum sen de demistn yumurtanin ph si olculecekmi spermleri yumurta akina dokup ustte kalanlari siringa ile toplaniyor ya anlatsana

oooo herkesler burada beni ekiyosunuzz gurbett askolsun

kizlar yumurta aki yapicak olan varmi sevilcim senin denemen yakin yum akini tavsiye ederim yapabilceksen eger
canim ben evimdeyim yavrum sen de demistn yumurtanin ph si olculecekmi spermleri yumurta akina dokup ustte kalanlari siringa ile toplaniyor ya anlatsana

gulyhas
canim yakinda tr yeye gidicem bana onerebilcegin recetesiz fitil hap var mi yani ne kullanmaliyim
birde dr sana erkek bebek diyince mi verdi bunlari

sevinirim gulyhas im valla cok cok memnun olurum kizzzz

Wollen Sie ein Mädchen, sollten Sie unbedingt große Mengen an Schokolade konsumieren. Aber auch Fisch und Gemüse helfen angeblich dabei, weiblichen Nachwuchs zu zeugen. In den USA heißt es sogar, das ausgiebige Trinken von Cola führe zur Empfängnis eines Mädchens.
alintidir.....
kiz isteyenler icin kesinlikle buyuk bi cukulata yenilmesi oneriliyor balik sebze de yardimci olurmus cola yi bol bol tuketin yaziyor

ablam yanlis anlasilmasin benim dedigim vajinal dus deildi
swim_up sperm yzudurme misal evinde mikroskopu olanlar yapabiliyor bunu
yumurta akinin icine meniyi dokuyorlar ph 9.9 akadar olacak
sonra bir enjeksiyon la en hareketli ve iri basli olanlar yavaaaaaasscaa icine cekilecek ve yine ayni yavaslikta vajinaya gonderilecekk
detaylari vardi ama kim yapar ki bunu

vajinal dusa gelince yazmistim ama yine kopya yapiyimm

mimoza sen geç yumurtlamadın bacım. senin döngün zaten 30 gün ve bugünler normal yumurtlama zamanın zaten.19 una kadar mutlaka ov olacak. sen tet yapmaya devam et. ya yarın ya da ondan sonraki gün pozitifi göreceksin.

dün akşam dra gittimson gülenyüz bitti ya..moral sıfır.akşam öze bi hastanenin kadın doğum acile...dr ne dese beğenirsiniz.....klomensiz iki yum var kızlarsiri sağda biri solda.soldaki 16 sağdaki 17 mm

ama bi sorun var iğne verdi ama yarın sabah vurul dedi....oruçlu oruçlu nası vurucaz

yumurta akini da söyle anlatmaya çalisiyim:
2_3 adet yumurtanin kabuklari sabun ve su ile güzelce yikanir.daha sonra bu yumurtalar buzdolabinda 2 hafta bekletilir.2 hafta sonra yumurtalar sperm dostu bir yapiskan sivi üretir.buzdolabindan yumurtalar çikarilir. oda sicakliginda bir saat bekletildikten sonra ilskiden hemen önce yumurta kirilir,aki ayrilir.akinin ph i ölçülür.Eger ph i 9 dan düsükse bize yaramaz.9 ve 9.9 kadar olacak yumurta aki vajinaya yerlestirilir.ayrica;kirilan yumurta agzi açik 5 dk dan fazla beklememeli......oda isisinda olmali DIKKAT ciktiktan sonra

evet simdi yumurtadan bakteri kapacagini düsünen arkadaslar(salmonella gibi) bildigim kadariyla yumurtanin kabugunda var bakteriler;içinde degil....

ayrica bunu yinde tehlikeli görüyorsaniz,pastorize yumurtalar satiliyor(ben istanbulda carrefour da görmüstüm.artik büyük marketlerin hepsinde var.onunla da ayni islemi yapbilirsiniz)

umarim açiklayici olmustur...

oh oh masallah kiz sevindim senin adina imsaktan once vurun kizzz

mimoza bu topik için teşekkürler çok güzel arkadaşlar var tez zamanda ALLAH SANA SAĞLIKLI BİR ERKEK BEBEK VERSİN

oo hadi gozun aydin mimoss ne guzel istediginde dr herseyini yapiyoo valla tr yedekilerin bu avantaji varr

yani neden gulen yuz cikmamis daha yeteri kadar olgunlasmamis mi oluyoorrr
iki yumurta ikiz bebek demek mimosss ne yaptin banada de helee gunleri kacirma gun asiri gir iliskiye ovulasyonu belirledikten sonra

cnm yardımcı olursan sevinirim8 haziranda öğleden sonra 3 gibi,3 temmuzda öğleden sonra4 gibi,30 temmuzda gece 11 gibi oldum

eline saglik canim aciklayici olmus

evet canım 3 yaşını geçti:)inşalah sende bi tane daha yaparsın canım.az uğruyorsun buraya özletme kendini

canım şu an o resimdeki test negatif.....ikinci t deki çizgi çok koyu yada c dekindende kopyu yada aynı koyulukta oması lazım.acee etmeeeeee.bak ben 17 .günüm hala çift çıkmadı meğer iki yumurtam varmış....
canım inşallah musait bi zamanda bakar sana yollarım
bende öle hatırlıyorum.ikigülenyüzün çıktığı akşam olmuştu ilişki....

ya orkiş yum gecikti ben normalde 26da bi reg oluyordum 28 en fazla.ama iki iki sefredir 30a çıktı.üstelik bu ay 30uda geçer.çünkü ik,i yum çok şaşırdım bede yum olmamış demesini bekiyordum ne yalan söliyim...
ben bu ay aç karnına bir hafta arı sütü yuttum...tek yaptığım bu...bolbo limon ve et yedim.bide kullandığım takviyeleri biliyorsunuz.başkada bişi yok...

demekki yum gerekli olgunluğa ulaşmamışki lh artışı başlamamış ve testim pozitif çıkmamış.ama bu ay bu aralar mide buantım ve kasıklarımda sancı çok oldu grçrn ay olmamıştı

iğneyi ne zaman olacaksın? bulabildin mi iğneyi? pregnyl mi oviretle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…