Süper Anneler - 2011

kızlar faceten grup açalımmı, sadece bizbize, tamam derseniz, açıp mesajla gönderelim grup adını ne dersiniz, :)

hoşbulduk canım ben öncelilikle her yerde her zaman özellikle gece kalkıp dua ettim adak adadım hacet duası sonra nerdeyse bir yıl süt ve ürünleri ve asidik yapacak şeyleri yememeye çalıştım şubatta dr gittim yum çatlatmak için o ay erken çatlamış nisanda gittim iğnemi oldum ama hamile kalamadım ama bunlar bana vücudumu tanımama yol açtı mayısta çin takvimi kız diyo diye es geçtim haziranda smart ovulasyon kiti aldım çokta memnun kaldım çift çizgiyi gördüktem 30.saat ve 38.saat olduhee bu arada kocişe çinko hapı ben vagihex fitil kullandım karbonatlı duş yaptım ama tam olmadı gibi sonrasında övcesinde dua daha aklıma gelirse yazarım canım bu arada bende amma bişey yapmışım oğlum için ama değer valla şimdi o evimizin neşe kaynağı inş sizde tadarsınız canım benim

çinko hapının adı ne ve nereden almıştın?
vagihex'i hamile kalmadan ne kadar süre önce kullandın?şikatetin mi vardı yoksa sırf cinsiyet için mi kullandın?
asidik yapacak şeyler derken nelerden uzak durdun mesela?

Son düzenleme:
kızım da hem yaşım küçüktü
hemde oğlanmış kızmış hiç aklıma gelmedi
bu bilgileride hiç bilmiyordum
hatta çatlama zamanları gelen akıntıyı iltihap sanardım :KK9::KK9:
3 ay eşim istemedi
sonrasında bıraktık 3.ayda hamile kaldım
çok iyi hatırlıyorum 27 kasım son reglim di
aralığın ikinci haftası hamile kalmışım demek ki:44:
2 eylül de doğum yaptım
dünyalar tatlısı bir kızım oldu....

askim hosgeldin bitanem oglumuz nasil ne var ne yokkk seni gordugume sevindim canmmm

oğluş bu aralar şükür iyi hastaneden sonra daha dikkat ediyorum bol su veriyorum demiştim ya vücudu susuz kalmış şimdi ek gıdalara alıştırmaya başlıyorum yeni yeni sen naptın başlıyacan mı çalışmalara bu sıralar bide gurbetcim ya benim şu alttaki tickerı kim değiştirebilir ben beceremedim oğlumayaş tickerından

ama kızımdan sonra birde oğlum olsun istedim
işe başlamıştım kızım 15 aylıkken
internette vardı işyerinde
bende araştırmaya başladım

önce babychoice ile tanıştım
baya bir yazışmalarımız oldu yetkilerle...
msn bile vermişlerdi daha kolay yazışalım diye
baya baya kafaya koydum takvimi,

selam kızlar herkes yine birarada ne güzel bende tesadüfen buldum burayı sizleri görünce eski günlerimiz geldi aklıma ya ne mücadeleler ne yazışmalar gece yarılarına kadar konuşmalar araştırmalar çok şükür biz muradımıza kavuştuk darısı isteyen tüm arkadaşların başına benimde elimden gelen bişeyler olura nacizane yardımcı olmak isterim kızlar

hoş geldin canım
ben ilkim ümisimsensin hatırladınmı
naıslsın iyisindir umarım

iyiyim canım
siklusları düzenlemeye çalışıyorum ki bende hamile kalayım
ama inan sanki umudum kalmıyor....çünkü kış geliyor
yazın böyleolduysa kışın daha beter olur benim düzenim afffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ay valla senin işinde zor
alsında senin yerinde olsam hiç uğraşmam
kızında var oğlunda var şükür
boş bi zamanınızda deneyin:)))))))))))

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinizde çok şekersiniz vallaaaaaaaaaa
kimse kimseyi yanlış anlamaz burda
dünkü arkadaşlar değiliz ki bizler
ben hepinizi çok seviyorum :))))))))

şu sayfaları bir doktor okusana ne der acaba :)))))))))))))))))))))))

tabikide canım
yanlış anlamayız hepinizi bende çokkkkkkkk seviyorum
sevmesem burda ne işim var:)))))
valla doktorlar okusa kesin tıp ödülü verirler yadaaaaaaa tımarhanenin adresini verirler:))))
bizim gibi deli doktorlarda var ama

canım muhammed arda çok yaramaz değil ama karnı acıkırsa biyeri ağrırsa tabi durmuyo 5.5 aylık oldu şu sıralar dişlri çok ağrıyo salyaları akıyo o yüzden bi mızmızlık var maşallah çok güleç bi bebek herkese gülüyo sonrada nazarlanıp duruyo:nazar:

maşallahhhhhhhhh
sende büyüttün vallaaaaaaa
benim oğlumda çok güleç
etrafımdaki çoğu erkek bebek güleç oluyo nedense
kızım pek suratsızdı cimcime
şimdide kıkır kıkır:))))))

ya ayla pek alakası yok bence yum gununu bulmak önemlı olan öle degılmı sızce arkadaslar ekımde hamıs kalıp hıc oglu olan yokmu sankı

tabikide vardır
ama genelinden bahsetmişler
ben hamile kaldığım sene televizyonda bile erkek bebeğe eylül ayında hamile daha fazla kalınıyormuş diye habere bile çıkmıştı
demekki ozaman var bişey:))))

sonra bazı şeylerden gıcık oldum
istediğim cevaplar verilmedi
ilk günkü ilgiden eser kalmadı

sonra osman beyin sitesini buldum
o daha çok ilgimi çekti
hem sağlıklı hemde istenilen cinsiyette bebek yazıyordu
osman beyle de çok yazıştık
sağolsun bıkmadan usanmadan saçma bile olsa sorularıma cevap verdi
o sıralar bebek düşüünmüyordum bu yüzden çok fazla konuşma araştırma zamanım oldu
sonra karar verdim
scs yi denemeye....osman beyden tarih almaya başladım
3 ay aldım 4.ay hamile kaldım
bunu da başka bir sitede ay ay neler yaşadıysam yazdım öncesinden sonrasına kadar
başka hiçbirşey denemedim

oğluş bu aralar şükür iyi hastaneden sonra daha dikkat ediyorum bol su veriyorum demiştim ya vücudu susuz kalmış şimdi ek gıdalara alıştırmaya başlıyorum yeni yeni sen naptın başlıyacan mı çalışmalara bu sıralar bide gurbetcim ya benim şu alttaki tickerı kim değiştirebilir ben beceremedim oğlumayaş tickerından
canim eyulde denicem kismese insAllah
yaparim istersen bir ticker secenekelerden yapistirirsin imza yerine dgum tarihini ver bana pasamin

:KK71:slm canlarrrr nasilnizzzzz ne var ne yok gununuz bereketli ve hayirla gecsin:KK54:

seninde canımcım
ben iyiyim
birazdan kuaföre gidip kaşlarımı yoldurucam:)))
ordanda iftara davetliyim

kızlar faceten grup açalımmı, sadece bizbize, tamam derseniz, açıp mesajla gönderelim grup adını ne dersiniz, :)

ya face falan gitmeyin
benim eşim izin vermiyo zaten buraya bile zar zor giriyorum
oturun oturduğunuz yerde:))))))

tanıdım canım ilkim din değil mi oğlunun adı efeydi değilmi nasılsın senin oğlunda büyümüştür yürüyormu kaç aylık oldu yoksa kaç yaşında mı demeliydim

sonra bazı şeylerden gıcık oldum
istediğim cevaplar verilmedi
ilk günkü ilgiden eser kalmadı

sonra osman beyin sitesini buldum
o daha çok ilgimi çekti
hem sağlıklı hemde istenilen cinsiyette bebek yazıyordu
osman beyle de çok yazıştık
sağolsun bıkmadan usanmadan saçma bile olsa sorularıma cevap verdi
o sıralar bebek düşüünmüyordum bu yüzden çok fazla konuşma araştırma zamanım oldu
sonra karar verdim
scs yi denemeye....osman beyden tarih almaya başladım
3 ay aldım 4.ay hamile kaldım
bunu da başka bir sitede ay ay neler yaşadıysam yazdım öncesinden sonrasına kadar
başka hiçbirşey denemedim
sadece onun verdıgı tarıhlerdemı deneme yaptın cnm bırde regl tarıhını ıstıyomu duzenlımıydı senın reglın mesela nasıl hesaplıyo cunku

doğum tarihi 1 mart 2011

X