- 17 Mayıs 2010
- 267
- 304
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
kızlar faceten grup açalımmı, sadece bizbize, tamam derseniz, açıp mesajla gönderelim grup adını ne dersiniz, :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk canım ben öncelilikle her yerde her zaman özellikle gece kalkıp dua ettim adak adadım hacet duası sonra nerdeyse bir yıl süt ve ürünleri ve asidik yapacak şeyleri yememeye çalıştım şubatta dr gittim yum çatlatmak için o ay erken çatlamış nisanda gittim iğnemi oldum ama hamile kalamadım ama bunlar bana vücudumu tanımama yol açtı mayısta çin takvimi kız diyo diye es geçtim haziranda smart ovulasyon kiti aldım çokta memnun kaldım çift çizgiyi gördüktem 30.saat ve 38.saat olduhee bu arada kocişe çinko hapı ben vagihex fitil kullandım karbonatlı duş yaptım ama tam olmadı gibi sonrasında övcesinde dua daha aklıma gelirse yazarım canım bu arada bende amma bişey yapmışım oğlum için ama değer valla şimdi o evimizin neşe kaynağı inş sizde tadarsınız canım benim
askim hosgeldin bitanem oglumuz nasil ne var ne yokkk seni gordugume sevindim canmmm
selam kızlar herkes yine birarada ne güzel bende tesadüfen buldum burayı sizleri görünce eski günlerimiz geldi aklıma ya ne mücadeleler ne yazışmalar gece yarılarına kadar konuşmalar araştırmalar çok şükür biz muradımıza kavuştuk darısı isteyen tüm arkadaşların başına benimde elimden gelen bişeyler olura nacizane yardımcı olmak isterim kızlar
iyiyim canım
siklusları düzenlemeye çalışıyorum ki bende hamile kalayım
ama inan sanki umudum kalmıyor....çünkü kış geliyor
yazın böyleolduysa kışın daha beter olur benim düzenim afffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ay valla senin işinde zor
alsında senin yerinde olsam hiç uğraşmam
kızında var oğlunda var şükür
boş bi zamanınızda deneyin:)))))))))))
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepinizde çok şekersiniz vallaaaaaaaaaa
kimse kimseyi yanlış anlamaz burda
dünkü arkadaşlar değiliz ki bizler
ben hepinizi çok seviyorum :))))))))
şu sayfaları bir doktor okusana ne der acaba :)))))))))))))))))))))))
canım muhammed arda çok yaramaz değil ama karnı acıkırsa biyeri ağrırsa tabi durmuyo 5.5 aylık oldu şu sıralar dişlri çok ağrıyo salyaları akıyo o yüzden bi mızmızlık var maşallah çok güleç bi bebek herkese gülüyo sonrada nazarlanıp duruyo
ya ayla pek alakası yok bence yum gununu bulmak önemlı olan öle degılmı sızce arkadaslar ekımde hamıs kalıp hıc oglu olan yokmu sankı
canim eyulde denicem kismese insAllahoğluş bu aralar şükür iyi hastaneden sonra daha dikkat ediyorum bol su veriyorum demiştim ya vücudu susuz kalmış şimdi ek gıdalara alıştırmaya başlıyorum yeni yeni sen naptın başlıyacan mı çalışmalara bu sıralar bide gurbetcim ya benim şu alttaki tickerı kim değiştirebilir ben beceremedim oğlumayaş tickerından
slm canlarrrr nasilnizzzzz ne var ne yok gununuz bereketli ve hayirla gecsin
kızlar faceten grup açalımmı, sadece bizbize, tamam derseniz, açıp mesajla gönderelim grup adını ne dersiniz, :)
gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun ?
sadece onun verdıgı tarıhlerdemı deneme yaptın cnm bırde regl tarıhını ıstıyomu duzenlımıydı senın reglın mesela nasıl hesaplıyo cunkusonra bazı şeylerden gıcık oldum
istediğim cevaplar verilmedi
ilk günkü ilgiden eser kalmadı
sonra osman beyin sitesini buldum
o daha çok ilgimi çekti
hem sağlıklı hemde istenilen cinsiyette bebek yazıyordu
osman beyle de çok yazıştık
sağolsun bıkmadan usanmadan saçma bile olsa sorularıma cevap verdi
o sıralar bebek düşüünmüyordum bu yüzden çok fazla konuşma araştırma zamanım oldu
sonra karar verdim
scs yi denemeye....osman beyden tarih almaya başladım
3 ay aldım 4.ay hamile kaldım
bunu da başka bir sitede ay ay neler yaşadıysam yazdım öncesinden sonrasına kadar
başka hiçbirşey denemedim
iyiyiz canım sen nasılsın
subat anneleri 2011 adi altinda evet zaten bizim grubumuz varaslında gurbet açmıştı bize
face de grup
oğluş bu aralar şükür iyi hastaneden sonra daha dikkat ediyorum bol su veriyorum demiştim ya vücudu susuz kalmış şimdi ek gıdalara alıştırmaya başlıyorum yeni yeni sen naptın başlıyacan mı çalışmalara bu sıralar bide gurbetcim ya benim şu alttaki tickerı kim değiştirebilir ben beceremedim oğlumayaş tickerından