Süper Anneler - 2011

Kan verecegım canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Bır senedır olmuyordu. Bakalım İnşallah yarın yada çarsamba kanıma baktıracagım.
dortii :):):) inan çok sevindim kendimin olmuş gibi sanki çok mutlu oldum senin için gözün aydın. sonunda oldu şükür :) benim de pazar günü bat günümdü. hala adet olmadım. ama bat günü yaptığım gebelik testi negatif verdi. ümidimi kesmeli miyim acaba? olsaydı çıkardı heralde.

dortii :):):) inan çok sevindim kendimin olmuş gibi sanki çok mutlu oldum senin için gözün aydın. sonunda oldu şükür :) benim de pazar günü bat günümdü. hala adet olmadım. ama bat günü yaptığım gebelik testi negatif verdi. ümidimi kesmeli miyim acaba? olsaydı çıkardı heralde.
Canım çok tesekkur ederım. İnşallah senınde vardır canım. Kan ver bence. Orda kesin belli olur. Bakalım benımde keseyı görene kadar terddutteyım canım. İnşallah keseyı görunce gebeyım dıyeceğım.

Canım çok tesekkur ederım. İnşallah senınde vardır canım. Kan ver bence. Orda kesin belli olur. Bakalım benımde keseyı görene kadar terddutteyım canım. İnşallah keseyı görunce gebeyım dıyeceğım.
ben dün gece adet oldum ne yazık ki :KK43: olmadı bu ay da. tutturamıyorum bi türlü. dorti bu ay diğer aylardan farklı olarak bir şey yaptın mı? ilaç kür ıvır zıvır bişeyler var mı. şubattan beri negatif negatif. eczaneyle tanış oldum iyice artık beni görür görmez gebelik testi çıkarıyor.

ben dün gece adet oldum ne yazık ki :KK43: olmadı bu ay da. tutturamıyorum bi türlü. dorti bu ay diğer aylardan farklı olarak bir şey yaptın mı? ilaç kür ıvır zıvır bişeyler var mı. şubattan beri negatif negatif. eczaneyle tanış oldum iyice artık beni görür görmez gebelik testi çıkarıyor.
Canım bızım bır senedır olmuyordu. Bır kac defa keçiboynuzu kürü yapmıştım eşime. Gecen ay yıne yaptım. Bırde sık ilişki. Yanı bır gun araylada oldu. Afedersın bazen ıkı gun ıstustede oldu. Baska bişey yapmadım

Dorticim hayirli olsun canm sende erkek bebek istiyodun sanirim,yum takibi falan yaptinmi yada baska bisey,iliski sıklin neydi
Sağol canım. Yok yumurta takıbı falan hiçbişey yaptırmadık. Bir senedır olmuyordu. Ben rahımde yapışıklıkmı var dıye düşünüyordum. Sadece eşime keçiboynuzu kaynatıp içirdim canım

Gijnijjjjj nerdesin cnm mesaj attim nolur bak!!!!
Hayirli olsun dorticim, Rabbim tamamina erdirsin, saglicakla kucagina al, inan cok sevindim.

ben de merak ediyorum. erkek bebek istiyorum diye talepte bulunsam azarlanırım diye korkuyorum. halbuki ilk bebeğim erkek olsaydı bu sefer de kız bebek isteyecektim yana tutuşa. ama işte erkek bebek istiyorum dediğin zaman farklı bir muamele oluyor. sanki kız çocuğumu atıcam çöpe. kraliçem o benim başımın en üst tacı.
Fitili kullandığım ay direk hamile kaldım. Zaten fitilin amacı rahimin temiz olması temiz oluncada hamile kalmak Daha kolay oluyor

Benim gittiğim doktoru merak edenler acıbadem de değil benim doktorum kim dedi orada diye bilmiyorum. Benşm gittiğim dr bahçelievler de adı Mualla vural. Nette numarası var. Arayın erkek bebek istiyorum dediğiniz zaman yardımcı oluyor

Selam canim super anneler faceden grup kurdular yeniler eskiler hepsi orada @gijnij arkadasimiza yazarsan ekler senide, ,, rabbim gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin insallah, salih bir erkek evlat nasip etsin
Bende dedim ekleyin diye sadece erkek bebek isteyenler varmış orda arkadaşın biri ark oldu facede bosbosuna eklemedi bile

Benim gittiğim doktoru merak edenler acıbadem de değil benim doktorum kim dedi orada diye bilmiyorum. Benşm gittiğim dr bahçelievler de adı Mualla vural. Nette numarası var. Arayın erkek bebek istiyorum dediğiniz zaman yardımcı oluyor
Slm canim benimde bi kizim var erkek bebek icin alti aydir ov testi kullanarak hamile kalmaya calisiyorum ama hala bebek gelmedi bu ay dr gitmeyi dusunuyorum istanbulda yasiyirum bu dr muayenehanesi mi var hastanede mi sen gittin mi sonuc ne bi ayrintili bilgi verirsen sana minnettar olir dua ederim

Slm canim benimde bi kizim var erkek bebek icin alti aydir ov testi kullanarak hamile kalmaya calisiyorum ama hala bebek gelmedi bu ay dr gitmeyi dusunuyorum istanbulda yasiyirum bu dr muayenehanesi mi var hastanede mi sen gittin mi sonuc ne bi ayrintili bilgi verirsen sana minnettar olir dua ederim
Merhaba. Öncelikle bu dediğim dr bahçelievler dr özel muanesi var. Yumurta takibi yapıyor. Ben iki defa hamile kaldım birinde kimyasal gebelik oldu ikincisi 8 haftalık kalbi durdu kalbi duran bebeği genetik taramaya yolladık cinsiyeti kız çıktı. Yani bana nasip olmadı. Sonradan oğlumda ben tüm yöntemlere inancımı kaybederek gün aşırı deneme yaptım. Ve şükür Rabbim bana oğlumu nasip etti. Ha Mualla hanıma gidip te oğlu olan birçok kişiye de şahit oldum. Artık karar senin canım denemek istersen dene. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kan verecegım canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Bır senedır olmuyordu. Bakalım İnşallah yarın yada çarsamba kanıma baktıracagım.
Dortiiiii :KK19:
Hamileymişsin...
Çok çok çookkk sevindim....demek sonunda kararını verdin...sağlıcakla al paşanı kucağına :anneadayı:
Hey gidi yaaa ne günlerdi...tayin durumunuz ne oldu?anneciğin nasıl?evlatların büyümüştür :KK200:

Dortiiiii :KK19:
Hamileymişsin...
Çok çok çookkk sevindim....demek sonunda kararını verdin...sağlıcakla al paşanı kucağına :anneadayı:
Hey gidi yaaa ne günlerdi...tayin durumunuz ne oldu?anneciğin nasıl?evlatların büyümüştür :KK200:
Kız asıl sen nerelerdesın. Hiç haber alamıyorum senden. Facebokda lara elanın gurubu var ordayım. Evet bır sene korunmadık olmadı. Artık olmayacak derken gecen ay hamile olduğumu öğrendım. Daha cok yeni. Bız Ankaraya geldık. Eşim emekli oldu. Ankaradayız yine. Sen nasılsın nerelerdesın. Çok özledım yaaa.

Ben de çok özledim seni,hepinizi...
Çok sevindim ankaraya dönmene...ya işte insanoğlu 2 sene önce neler konuşuyorduk..
Laranın grubundan çıktım ben...süper anneler devam ama :)
Bizim bebiş gelmedi canım ya..3 sene bitti neler yaptım olmadı...gitmediğimiz dr denemediğimiz kür kalmadı...Allah kızlarımı vermiş iyi ki bana..bak şimdi hiç olmuyor...kedi aldık bizde :)))))
Sen buralardasın madem girerim arada...

Ben de çok özledim seni,hepinizi...
Çok sevindim ankaraya dönmene...ya işte insanoğlu 2 sene önce neler konuşuyorduk..
Laranın grubundan çıktım ben...süper anneler devam ama :)
Bizim bebiş gelmedi canım ya..3 sene bitti neler yaptım olmadı...gitmediğimiz dr denemediğimiz kür kalmadı...Allah kızlarımı vermiş iyi ki bana..bak şimdi hiç olmuyor...kedi aldık bizde :)))))
Sen buralardasın madem girerim arada...
Gel tabi canım. Ben burdayım. Özletme kendını

X