Süper Anneler - 2011

ben açıkça söylerdim galiba hatta birkaç doktora birden giderim o kadar muayene parası alıyorlar yardımcı olsunlar bi zahmet ama şu ph ölçme çok işe yarıyormuş çift çizgiden sonraki gün ilişki bide ertesi gün ilişki oluyormuş onu tam doktora sormak lazım
aynen öyle.

ben de merak ediyorum. erkek bebek istiyorum diye talepte bulunsam azarlanırım diye korkuyorum. halbuki ilk bebeğim erkek olsaydı bu sefer de kız bebek isteyecektim yana tutuşa. ama işte erkek bebek istiyorum dediğin zaman farklı bir muamele oluyor. sanki kız çocuğumu atıcam çöpe. kraliçem o benim başımın en üst tacı.
aynen bende öyle düşünüyorum toplam iki çocuk düşününce insan bir kız bir erkek istiyor bende ne olursa bakalım dedim 3ay folik asit kullandım üçüncü ayda hamile kaldım yoksa bu anne ve baba bir ay önceden alkali su içerse erkek bebek olur filan diye okumuştum ama önemsemedim kızımı zevkle bekliyorum şimdiden erkek için tutuştum

amiiinnn çok teşekkür ederim sende sağlıklı hayırlı bir erkek kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda... doktor desteğin varmı belli bir diyet veya ovulasyon testleri uyguluyormusun? kız erkek farkı yok aslında ama insan ikisinide tatmak istiyor
evet cnm tabiki aynen öyle 2 kızım var oğlum olmasını tabikide isterim oğlum olsaydı kızım olsun isterdim allahın taktiri ve dediği olur ama deneyip tutturan cok var keşke deneseydim demek istemiyorum belli bir diyetim yok soda et türü bakliyat nohut fasulye gibi yemeye calışıyorum birde neskafe 3 bi arada olanları içiyorum test kullanıyorum gerisi dua allahımdan yüce rabbimden istiyorum sseninde gönlüne göre versin rabbim

Benimde bır seneye yakındır bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Ama olmuyor. Sanırım yumurtlama olmuyor bende. Yada büyümüyor. Doktorada gıtmedım. Yaşımda 39. Ama benım yaşımda olupta doğum yapsn çok kişi var.

gijnij orda mısın? çok merak ediyorum bu fitili kullanırken mi gebe kaldın yoksa kullandıktan sonraki ay mı? ya da deneme yaparken kullandın mı? gebeliği önler mi bu fitil?

Deneme baslafımı canım. Sen kac aydır deniyosun
bu ay tam ovulasyon gününde bir de iki gün öncesi deneme yaptım. bu pazar günü bat. yine beklemelerdeyim. geçen ay da tam ovu günü denemiştim tutmadı. ondan önceki aylar da deneme vardı ama ovu günü değildi. yani bayadır deniyorum 3-4 aydır olmuyor.

X