- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.181
29 günde oluyor 5 bazen 6 gün suruyorAdet döngünüz kaç günde bir?
Adet kaçı gün sürüyor?
Tahmini zamanlama yı söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 günde oluyor 5 bazen 6 gün suruyorAdet döngünüz kaç günde bir?
Adet kaçı gün sürüyor?
Tahmini zamanlama yı söyleyim
14.gün yum zamanı dersek.örnekli anlatayım.kız bebek için:29 günde oluyor 5 bazen 6 gün suruyor
Hangi spermlerin döllenecrğini allah bilir.deneyen arkadaşlar ve kızı tutturmalar bu şekilde yaptı ama siz 3-4 gün öncesinden bırakabilirsiniz tutmazsa bir sonraki ay 2-3 gün kala bırakınyumurtalamaya 3.4 gun kala yapilcak diye duymuştum birde bu sekilde olursa erkek sipermler dollenebilirmi acaba...
Merhaba benim de bioritim e bakabilir misiniz lütfen son satım 3 mayıs 2019 doğum tarihim 5 aralık 1985 mayıs ayının ritmine galiba hamileyim hangi günler erkek onu bilmek istiyorum değilsem diğer aylara da bakabilir misiniz lütfenMERHABA CANIM,
17-21 ocak arası kız günü,
22,23,24 ocak kıza yatkın, 25 ocak nötr,
26-27 ocak kıza yatkın,
8-18 şubat arası kız günün,
5-13 mart arası kız günün,
26,27 mart kıza yatkın,29,30 mart kıza yatkın........SEVGİLER
Cok tsk ederimHangi spermlerin döllenecrğini allah bilir.deneyen arkadaşlar ve kızı tutturmalar bu şekilde yaptı ama siz 3-4 gün öncesinden bırakabilirsiniz tutmazsa bir sonraki ay 2-3 gün kala bırakın
Arkadaşlar birde böyle birşey var bende tuttu 3 kızım da babanın kız senesinde olmuş bu hamileligim de eşimin erkek yaşında denk geldi bilerek yapmadım ama denk geldi bi tesadüf mü bilmiyorum ama cinsiyeti çok merak ediyorum sizlerde bi bakın tarihlerinize ne çıkacak sonucaslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı
Birde böyle birşey var bu da babanın yaşıylaalakalı bizde bu da tuttu eşim hep kız yaşlarındaymış biz bebeleri isteyinceaslında bu bırazda benım bıldıgım ama kendımde uygulamadıgım takvıme benzıyor mesela erkegın yası onemlı burda kan yenıolenmesı bı deneyın bakalıom tutcakmı ama ınce bı ayar varkı yenı yasından altı ay alması lazım yuzde doksan tutuo dıolar bakın kendınıze bakalımm
mesela
27-28 kız
29 erkek
30-31 kız
32 erkek
33-34 kız
35 erkek
36 -37 kız
38 erkek ......dıye boyle gıdıoyor 2 sene kız 2 sene erkek ama esınız mesela mart dogumlu 35yasına gırecek martla beraber 6 ay alması gerekır bu nedenle erkek senesıne gırmesı ıcın eylulde erkek senesıne gırmıs oluo taakıı obur eylule kadar erkek senesınde oluo esınız anladınızmı canlarım yuzde doksan dıolar benım ılk kızda tutmadı ama ıkıncı ve sımdıkınde tuttu bı bu takvımı yapmamıstım oda mahvettı benı terzı ıste kendı sokugunu dıkemıokııı
Ben adetten çıktım ertesi sabah teste başladım ilk testim çok koyu çıktı, eşim işte idi öğlen testi tekrar yaptım silikleşmeye başlamıştı galiba o zaman çatlamış, eşim işten akşam saat 9 gibi geldi ilk ilşki o zaman oldu. Gebelik tutarmı sizceevt ben 6 ay vücudumu takip ettim sonra 4 ay testlerle takip ettim yumurtlamamaı anlıyordum bende çok ağrı yapıyor çatlaytacağı gğn çatlarken bilhassa ama ilişki olduğu gün eşim yoldaydı yumurtam gündüz 12de çatladı o gece 11de işten geldi ve ilişki oldu btakdir ilahi işte ben daha çok duanın gücü olduğuna inanıyorum bunlar vesile bence tevekkül edip tedbiri elden bırakmamalı diye düşünüyorum bende orgazmda olmadım buarada evt o ay soltaraftanda yum genelde sağdan olurdu sadece 2 ay soldan hissettim biride hamile kaldığım aydı he buarada 3 ay takviye alıp eşim bilhasssa beslenmemizede çok dikkat ettik çok hemde
Selam canım iki oğlum var ikiside yum gününde olduErkek bebek için yum gününde yapıp tutmayan kaç kişi var acaba bütün sayfaları okuyamadım
Bence erkek bebek istiyordan mutlaka yum gününde değerlendirErkek bebek için yum gününde yapıp tutmayan kaç kişi var acaba bütün sayfaları okuyamadım
Canim Allah evlatlarini sana bagaslasin ins.Bence erkek bebek istiyordan mutlaka yum gününde değerlendir
Sağol canım amin. İlk oğlumda test yapmadım ama yumurtlama günü olduğuna emindim çünkü hem çok düzenli adet oluyorum hemde ağrım çok okuyor yum zamanı testsix de anlıyorum . İkincide ovülasyon testi yaptım hem pikken ilişki oldu hemde silikleştiğinde zaten aynı gün çatladı yumurtam.Canim Allah evlatlarini sana bagaslasin ins.
Yumurtlama gunu derken test mi kullandin. Eger kullandiysan test pikken mi oldu yoksa catlayinca mi? Cevaplarsa sevinirim
Anladim canim cok tesekkurederim cvp verdigin icin.Sağol canım amin. İlk oğlumda test yapmadım ama yumurtlama günü olduğuna emindim çünkü hem çok düzenli adet oluyorum hemde ağrım çok okuyor yum zamanı testsix de anlıyorum . İkincide ovülasyon testi yaptım hem pikken ilişki oldu hemde silikleştiğinde zaten aynı gün çatladı yumurtam.
Rica ederim canım allahım sanada hYırlısı ile bit erkek evlat nasip etsin inşallah. Bende bir kızım olsun çok istiyorum ama neler yapılır henüz bilmiyorum . Senin kıxlar planlımıydı acaba testle mi oldular. Yada hatırlıyormusun sen ilişki zamanlamalarını.Anladim canim cok tesekkurederim cvp verdigin icin.
Benim 3 kizim var bende erkek bebek istiyorum Allah in izniyle. Bu yuzden arastirma yapiyorum.
Amin canim Allah razi olsun.Rica ederim canım allahım sanada hYırlısı ile bit erkek evlat nasip etsin inşallah. Bende bir kızım olsun çok istiyorum ama neler yapılır henüz bilmiyorum . Senin kıxlar planlımıydı acaba testle mi oldular. Yada hatırlıyormusun sen ilişki zamanlamalarını.