Süper Anneler - 2011

Uzun bir aradan sonra bende ucuncu icin calismalara basladim ama cok kafam karisti,herseyi elime yuzume bulastirdim galiba,eskilerdende yenilerdende kimse yok galiba artik buraya yazan

Canlarim ben kendimi bi anlatayimda belki okuyan cevap veren bir fikri olan cikarda icime bi su serpilir.benim iki kizim var,ciddi saglik problemimde var tabi eskilerden taniyan olusa bilir.ucuncu cocuk istedik,belki birde erkek olurda icimizde kalmaz dedik,%30 riskle tekrar gebeligi goze almis bulundum,ikinci kizimdada bazi arastirmalar yaptim ama sonuca varamadim,tabi hersey kismet takdiri ilahi,bukonuda supemiz yok ama nefis,sonucta olmayana gonul kayiyo,isteristemez

Kizlarim elbette canlarim,hele ikinci kizim,hamile kaldigim zaman kiz oldunu ogrenince cok uzukdum agladim,pisman oldum nerde yanlis yaptim dedim,ama cok sukurki Rabbim onun sevgisini okadar cok arttirdiki,simdi nurum demeden konusmuyoruz,ablasi babasi pervane oluyoruz,simdi ikibucuk yasinda cok sukur cok akilli zeki uslu bir cocuk,severken bile icim cız ediyor,hamileyken okadar agladim,stres yaptim ya cocugum sagliksiz ozurlu olsaydi diyom,aklim basima cok sonradan geldide yine sukurler olsun Rabbime.simdi dedigim gibi ucuncude olsun madem kiz erkek,nasipte ne varsa diyoz,ama erkek olursada iki meyvedende tatmis oluruz diyoz,kiz olursada uc kizimiz olur cenneti garantileriz diyoz.neyse uzun uzun yazdim.simdi neler yaptigimi anlatayim isterseniz,bilgisi olanlar tecribe edinenler degerlendirirse sevinirim,gerci artiknpek buralara ugrayip yazanda yok ama yinede sansimi deneyeyim

28 nisanda adet oldum,genelde duzenlidir 25 gunde bir adet olurum ve 13 gun yumurtam catlardi,uzun zamandir takip ettigim icin,iki uc aydirda kilay maden suyu limonlu su ve ph yuksek su iciyordum,azda olsa diyet yapmaya calistim,nekadar etkiliyse artik,p.tesi 12. gunumdu aksam 6 gibi tets yaptim,t baya belirgindi ama c kadar degil,gorustugum bir doktor vardi p.tesi 7 gibi aksam doktora gittik,20.7 mm solda yumurta oldugunu bu gece ve yarin gece denemenin olmasi gerektini soyledi,eve gelince 23 gibi yeniden test yaptim t bukez birden baya silinmis,aha yum kacti dedik,bizde sali sabah (13 gun) ilk denemeyi yaptik ama oylen test yaptim yine t cok silik,carsamba sabahi (14 gun) ikinci deneme oldu,yine test yaptim t cok silik,carsamba gecede 3 deneme fakat yine t silik,derken persembe gunu 15. gun oylen testi tekrarlim dedim bi baktim c den daha koyu, ha bu arada sali sabahki ilk iliskiden beri sag kasigim dolgun agrili devam edip gidiyo.aha dedim yum yeniden aktiflesti,ikindi namazndan sonra yeniden test yapim dedim hafif t acilmis,ve sancicmda hafifledi,su gibi az birde akinti geldi,aksam esim gelince yum bu gun catladi galiba dedim 4.denemeyi yaptik.ve cuma aksamida 5. Denemeyle bitirdik::)

Simdi dostlarim biz doktora uyduk fakat yum catlamadan iki gun once denemeye baslamis olduk,ilk sorum testde t cizgisi p.tesi koyulasmaya baslarken neden birden silindi,doktor 20.7 mm yum var yarin oburgun catlar dedi ama iki gun sonra degil ucuncu gun catlamis oldu,biz sali sabah basladik ama persembe gunu aksam catlamis oldu ve uc dort denemden dolayi y ler bitmismidir,x lermi toplanmistir yumun cevresinde,tabi yumdan sonrada iki deneme olmus oldu,akintiya gelince pazar pazartesi kremsi koyu kivamli akinti vardi,p.tesi doktora gittikten sonra t siliklesti ya akintida azalip sivilasmaya basladiydi,bide dostlarim cuma sabah namazindan sonra ruya gormusum bi arkadasim senin kizin olacak dedi,biraz karisik oldu ama anlayan bilen ilgilenen arkadaslar dikatlice okuyup degerlendirebilirmi,simdiden tesekkur ederim,Rabbim ins bukez banada nasip ederde bukadar riski goze almisken,icimde kalmaz.Allaha emanet olun canlarim

Facebookum yok canm hic acmadm,bakicak vaktimde olmadi,benim bir onceki sayfadaki yazdiklarimi okudunmu,nasil degerlendiriyosun
sabir merhaba yazdıklarını okudum. ben hiç ovulasyon test kullanmadım ama burdan okuduğum kadaarıyla t nin birden silikleşmesini idrardaki hormon yoğunluğuna bağladım yani çok su tüketmişsindir mesela o yüzden silikleşmiş olabilir. bence tam yumurtlama günü çalışmaları yoğunlaşmışsın yapılabilecek ne varsa yapmışsın yani y ler azalıp xler toplanacak diye üzülme. bir de ingender diye bi site vardı yabancı orada bir makalede x ve y kromozom taşıyan spermlerin birbirinden farkı olmadığını biri hızlı biri büyük biri küçük biri yavaş gibi spekülasyonların sadece yoruma dayalı olduğu ve bilimsel bir çalışma olmadığı yazıyordu. ben ded internette araştırdım ylerin xlere göre hızlı olduğu ve küçük olduğu ile ilgili sağlam kaynaklı bir bilimsel çalışma bulamadım bulan varsa link atsın rica ediyorum. boşuna hırpalamayalım kendimizi kızlar kesin bir bilgi yok. tutan da tutmayan da tesadüf gibi geliyor.

Merhaba hanimlar netteki ovulasyon hesapliyici nin dogrulugu ne kadardir bu arada Rabbim herkesin gönlüne göre versin (benimde)

X