- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.121
Buay denemen olmus galiba erkek bebek icinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ordamisin canmgijnij orda mısın? çok merak ediyorum bu fitili kullanırken mi gebe kaldın yoksa kullandıktan sonraki ay mı? ya da deneme yaparken kullandın mı? gebeliği önler mi bu fitil?
Bacm ordamisinSagol canım. Hayırlıdı olsun. Senın kac cocugun var. Erkrkmı ıstıyodun sen. Facen varsa bızım gruba gel
Canım merhaba. Yeni gördum yazılarını. Herkes faceboka toplandı malesef. Kımse gelmıyor artık. Facebokun varmı senın canımKiz dorti sendemi gittin ben kubra kiz hani uc yil once kizim olmustu tek iliskiyle
dorti gebe misin çok merak ettim?Canım merhaba. Yeni gördum yazılarını. Herkes faceboka toplandı malesef. Kımse gelmıyor artık. Facebokun varmı senın canım
sabir merhaba yazdıklarını okudum. ben hiç ovulasyon test kullanmadım ama burdan okuduğum kadaarıyla t nin birden silikleşmesini idrardaki hormon yoğunluğuna bağladım yani çok su tüketmişsindir mesela o yüzden silikleşmiş olabilir. bence tam yumurtlama günü çalışmaları yoğunlaşmışsın yapılabilecek ne varsa yapmışsın yani y ler azalıp xler toplanacak diye üzülme. bir de ingender diye bi site vardı yabancı orada bir makalede x ve y kromozom taşıyan spermlerin birbirinden farkı olmadığını biri hızlı biri büyük biri küçük biri yavaş gibi spekülasyonların sadece yoruma dayalı olduğu ve bilimsel bir çalışma olmadığı yazıyordu. ben ded internette araştırdım ylerin xlere göre hızlı olduğu ve küçük olduğu ile ilgili sağlam kaynaklı bir bilimsel çalışma bulamadım bulan varsa link atsın rica ediyorum. boşuna hırpalamayalım kendimizi kızlar kesin bir bilgi yok. tutan da tutmayan da tesadüf gibi geliyor.Facebookum yok canm hic acmadm,bakicak vaktimde olmadi,benim bir onceki sayfadaki yazdiklarimi okudunmu,nasil degerlendiriyosun
Denemek için yaptım kesinleşince gerceğini yaparım İnşallah. Daha belli değil çünkü canımDorticim nasilsin,az once gebelik takvimi vardi sende neyaptin
Kan verecegım canım. İnşallah bu sefer olmuştur. Bır senedır olmuyordu. Bakalım İnşallah yarın yada çarsamba kanıma baktıracagım.dorti gebe misin çok merak ettim?
Grubun adını banada yazarmisinizGrubun adını bana neden atmiyormusunuz lütfen çok istiyorum