-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.001
Bende senın bebegın cınsıyetını merak edıyordum. Sen yumurtlama gunlerımı deneme yapmıstın canım. Ovulasyon testı kullandınmıOldu cnm cok sukur tam anlamiyla kesinlesmedi gene cnm 3 unde randevum vardi dr gittik bakti cikintisi var dedi gene ama yuzde yuz erkek demedi... Bacak arasina ugrasti tam goremedi... Ama buyuk ihtimal erkektir kim sorarsa erkek diyorum artik... Belki supriz yapar bebis :)
Bende senın bebegın cınsıyetını merak edıyordum. Sen yumurtlama gunlerımı deneme yapmıstın canım. Ovulasyon testı kullandınmı
Hayırlısı olsunBuyuk ihtimal erkek dendi cnm yyzde yuz degil henuz ben kiz olmasi icin yunurtlamada iliskide bulunmadım ama kismet boyleymis
Hayırlısı olsun
canım yumurtlamadan ne kadar önce ilişki olmuştu?Buyuk ihtimal erkek dendi cnm yyzde yuz degil henuz ben kiz olmasi icin yunurtlamada iliskide bulunmadım ama kismet boyleymis
Arkadaşlar doktordan geliyorum patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok sükür ama nedeni bilinmiyor iste benim oglum da 35 haftalik dogmustu son 1ay gelismesi gerilemisti bunlari anlattim 3ay sonra esinle bi genetige git kromozomlariniza baktirin isterseniz dedi
canım yumurtlamadan ne kadar önce ilişki olmuştu?
canım yumurtlamadan ne kadar önce ilişki olmuştu?
Sağol canımGozun aydin cnm benim cok sevindim. Herseyine baktir cnm hamilelik dusunmeden once...
Evet canim ogullarima reglinin bittiği gecesi tek iliskiyle kaldim rabbim gonlunuze göre versn insallahinşallah yanılır selver ablacım. ilk iki oğlunuza regliden hemen sonra mı hamile kalmıştınız? ovulasyondan önce oluyor öyle değil mi? tek umudum bu.
Bence senin bebiz kiz doktor eminolsaydi kesin erkek derdi 17,haftalik olmussun bana 14 de direk erkek dendi insallah gonlundeki gobusundedirBuyuk ihtimal erkek dendi cnm yyzde yuz degil henuz ben lamada iliskide bulunmadım ama kismet boyleymis
Benım farketmez cınsıyet. Zaten aylardır olmuyor canım. Benım bır oğlum bır kızım var. Kısmetse 3. Çok ıstıyorum. Ama olmuyorAmin cnm sagolasin. Sen erkek istiyosun sanirim senin kacinci gebelik
Bence senin bebiz kiz doktor eminolsaydi kesin erkek derdi 17,haftalik olmussun bana 14 de direk erkek dendi insallah gonlundeki gobusundedir
Benım farketmez cınsıyet. Zaten aylardır olmuyor canım. Benım bır oğlum bır kızım var. Kısmetse 3. Çok ıstıyorum. Ama olmuyor
Evet canim ogullarima reglinin bittiği gecesi tek iliskiyle kaldim rabbim gonlunuze göre versn insallah
canım benim kızımı ben çok erken hissetmiştim 15 hafta gibiydi sanki. kasıklarımda hissettim. cinsiyetini 16. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum. öğrenmeden önce hissediyordum kasıklarımda pırpırpır bazen yılan kayar gibi. çok tuhaf oluyordum. kızıma reglimin bittiği gün hamile kaldım. tek ilişkiydi. bişey olmaz nasılsa demiştim ama olmuş. :)Senin kizinda ne zaman olmustu cnm... Ve ben bu bebegi sanirim yeni yeni hissedio gibiyim eger dogruysa hissettigim ama tekme gibi dgil degisik boyle gidiklama gibi... Kasiklarimda hissediyorum hep ogkumu 17 haftalık kasigimin üstünde gobek hizamda hissetmistim... Senin kizin nerendeydi usttemi yoksa kasiktami
inşallah canım. peki yumurtlama gününe denk gelmiyordu değil mi? yani yumurtlamadan önceydi?Evet canim ogullarima reglinin bittiği gecesi tek iliskiyle kaldim rabbim gonlunuze göre versn insallah
Amiin inşallah canımAllah gonlune gore versin ins hic ummadigin anda hamile. Kalirsin hayirlisiyla...
canım benim kızımı ben çok erken hissetmiştim 15 hafta gibiydi sanki. kasıklarımda hissettim. cinsiyetini 16. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum. öğrenmeden önce hissediyordum kasıklarımda pırpırpır bazen yılan kayar gibi. çok tuhaf oluyordum. kızıma reglimin bittiği gün hamile kaldım. tek ilişkiydi. bişey olmaz nasılsa demiştim ama olmuş. :)