- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.041
Canım kızının ilk öldügünü söylediginde ne kadar üzülmüstüm simdi çok daha iyi anlıyorum seni heleki 34 haftalık olmuş bir bebek benden çok daha acı bir durum ama çok sükürki rabbim aratmadab bir daha evlat nasip etti sana rabbim onu size bagıslasın saglıkla dogup kucagına almayı nasip etsin bir daha aynı acıları yasatmasınAllah korusun canim benim kızım oldu ama 34 haftalik dogdu ama yasamadi herseyine bakildi hicbir rahtsizligi yoktu birden kalbi durdu dediler yavrum,icimde kaldi hala unutamıyorum kaybedeli 10 ay,oldu prensesimi oyuzden cok istedim annesine geri geksin diye tekrar gebe kalmadan d i doktorum bircok tahlil yaptırdı hepsi temiz çıktı nasip diyorum elden bisey gelmiyor rabbim isteyen herkese versin evlat babaska bisey yeterki sinavimiz ağır olmasin
Bende de tutmadi bu yontem. Haci olan bir tanidigim dualar okuyarak bakti hep kiz cikti ama benin oglum oldu. Cin rus ne varsa o da tutmadi. Bende tutan tek sey bebekcinsiyet sitesiHerşeyde vardır bir hayır arkadaşlar bende çocuk düşünüyorum bir tane oğlum var ve tabiki kız istiyorum ama kız olsun diye özel bişey yapmıyorum çünkü üzülmek istemiyorum Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum bir arkadaşım bana yüzük falı baktı denemenizi tavsiye ediyorum saçınızın telini koparıp alyansınızın içinden geçirip uçlarını eşitliyorsunuz avcunuzun içine yüzüğü koyup saç telinin ucundan tutup kaldırıyorsunuz ileri geri sallanıyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa daire çiziyorsa kız oluyormuş eğer çocuğunuz varsa ilk sallanma ilk çocuğunuz 2. Sallanma 2. Çocuğun cinsiyetini gösteriyormuş durursa da başka çocuğunuz olmayacağı anlamına geliyormuş durana kadar deniyorsunuz yani ben birçok arkadaşıma denedim ve hepsinin doğru çıktı benim oğlumda doğru çıktı 2. Kız gösteriyor bakalım tutacak mı
Amin canım Allah razı olsun ölene kadar unutulmayacak rabbim kimseye yasatmasin sanada sana hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin insallahCanım kızının ilk öldügünü söylediginde ne kadar üzülmüstüm simdi çok daha iyi anlıyorum seni heleki 34 haftalık olmuş bir bebek benden çok daha acı bir durum ama çok sükürki rabbim aratmadab bir daha evlat nasip etti sana rabbim onu size bagıslasın saglıkla dogup kucagına almayı nasip etsin bir daha aynı acıları yasatmasın
Amin canım inşallah simdi kendimi topluycam önce hafta sonu gittik temmuz ayına tatil ayarladık kendimize normalde haziranda korunmayı bırakıcaktım ama önce bi kafa dagıtmaya ihtiyacımız var oglumda cok istiyordu zaten bebek olayı olunca gitmekten vazgecmistik yol cok uzak olur diye temmuzda tatildej dönünce korunmayı bırakcıcam insallah ondan öncede doktor isterseniz kromozomlarınıza baktırın dedi ona bide pıhtılasmaya baktırmak istiyorum ben ama devlet 3kereden önce yapmıyor diye duydum özele sorucam bakalım fiyatlarınıAmin canım Allah razı olsun ölene kadar unutulmayacak rabbim kimseye yasatmasin sanada sana hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin insallah
aynen öyle çok şükür ki bi rahatsızlık yokmuş bu güzel bir haber inşallah bir gün nasip olur küçük bir prenses sana da selver ablacım bakarsın bir süpriz olur.Allah korusun canim benim kızım oldu ama 34 haftalik dogdu ama yasamadi herseyine bakildi hicbir rahtsizligi yoktu birden kalbi durdu dediler yavrum,icimde kaldi hala unutamıyorum kaybedeli 10 ay,oldu prensesimi oyuzden cok istedim annesine geri geksin diye tekrar gebe kalmadan d i doktorum bircok tahlil yaptırdı hepsi temiz çıktı nasip diyorum elden bisey gelmiyor rabbim isteyen herkese versin evlat babaska bisey yeterki sinavimiz ağır olmasin
benimde bir kızım var ben de şimdi erkek bebek istiyorum. bizim de denememiz yumurtlamadan 2 gün öncesine denk geldiSlm kizlar aranizda yeniyim benimde bi kizim var hayiisiyla erkek bebis istiyorum burda yazan herseyi uyguladik fakat ovulasyon testi kullaniyorum bu ay gec yumurtladim bu yuzden kacirdigimi sanip iliski yasadim iki gun once ama testim bugun pozitif cikti yani bu gun yumurtlama gunum:-( sizce ne yapmaliyim bugunde iliski olsa mi erkek bebek icin asla iki gun once iliski olmamasi soleniyor aranizda iki gun kala iliski olup erkek bebegi olan varmi
Evet canim iyi yaparsin kafani dagit devlet yapmiyor benim 2 düşük 1 kayib oldugu icin yaptı soruyor çünkü ozellerde cok pahalı tahliller hayırlısı olsun insallah hakkindaAmin canım inşallah simdi kendimi topluycam önce hafta sonu gittik temmuz ayına tatil ayarladık kendimize normalde haziranda korunmayı bırakıcaktım ama önce bi kafa dagıtmaya ihtiyacımız var oglumda cok istiyordu zaten bebek olayı olunca gitmekten vazgecmistik yol cok uzak olur diye temmuzda tatildej dönünce korunmayı bırakcıcam insallah ondan öncede doktor isterseniz kromozomlarınıza baktırın dedi ona bide pıhtılasmaya baktırmak istiyorum ben ama devlet 3kereden önce yapmıyor diye duydum özele sorucam bakalım fiyatlarını
Insallah canim Allah herkesin gonlune gore sağlıklı evlatlar nasip etsinaynen öyle çok şükür ki bi rahatsızlık yokmuş bu güzel bir haber inşallah bir gün nasip olur küçük bir prenses sana da selver ablacım bakarsın bir süpriz olur.
Tahlillrrinde temiz çıkmış diymi düsüklerini bilmiyordum 2oglundan sonramı oldu onlarda insanın kafası cok karısıyor sebebsiz bu kardar sey nasıl olur ofEvet cani
Evet canim iyi yaparsin kafani dagit devlet yapmiyor benim 2 düşük 1 kayib oldugu icin yaptı soruyor çünkü ozellerde cok pahalı tahliller hayırlısı olsun insallah hakkinda
Evet canim temiz çıktı her oglumun arasinda bi düşük oldu sebepsiz saglikli gebelik degildir dedi doktorTahlillrrinde temiz çıkmış diymi düsüklerini bilmiyordum 2oglundan sonramı oldu onlarda insanın kafası cok karısıyor sebebsiz bu kardar sey nasıl olur of
Anladım canım rabbimin takdiri ne yazıldıysa onu yaşıyoruz allahım beterinden korusunEvet canim temiz çıktı her oglumun arasinda bi düşük oldu sebepsiz saglikli gebelik degildir dedi doktor
zinedila canım sen ne zaman gidiyorsun bidaha doktora kesin bisey deseler artık bi bakarsın bu sefer bi süpriz olur kız derler kesin konusmuyorlar cünkü
Iyiyim canım 3.yüde düsünüyorsan 1ümidin daha var ben düsünmüyorum allahım hayırlısıyla 2.yi nasip etsin yeterErkek dedi cnm devlettekide kiz umidim kalmadi yani... Saglikla dogsunda artik kiz erkek demiyorum artik... Nasibimdr yokmus 3.olur insallah allahin takdiri..
Sen nasilsin
arkadaslar doktorda yumurta takibi ve evde ovulasyon takibi ile hamile kalanlar cinsiyetler nedir? erkek için neler yapılmalı fikireri paylaşalım
ben bu ay ciddi ciddi deneme yaptım canım. bakalım kısmet bu aralar yumurtlama dönemim çok yoğun çalışmalar yapacağım. umarım hamile kalabilirim. kızım 18 aylık oldu. büyüyor ben de kendimde biraz daha cesaret bulabildim. yine bi yanımda endişe var acaba yapabilir miyim diyorum.Kızlar nerelerdesınız. Cinsiyetler bellı oldumu. Hamıle olan varmı
Benim ıkı cocugum var. 3. İçin ugrasıyorum. Yedı ay oldu olmuyor. Ilk defa bu ay hergun ilişki oldu. Ve adet bıter bıtmez basladık. 26 gunde bır adet oluyorum ben. Daha önce ovulasyon testı kullandım ama çift cızgıyı göremedım. Sanırım bende yumurtlama sorunu var. Olmayıncada insan üzülüyor.ben bu ay ciddi ciddi deneme yaptım canım. bakalım kısmet bu aralar yumurtlama dönemim çok yoğun çalışmalar yapacağım. umarım hamile kalabilirim. kızım 18 aylık oldu. büyüyor ben de kendimde biraz daha cesaret bulabildim. yine bi yanımda endişe var acaba yapabilir miyim diyorum.
Benim ıkı cocugum var. 3. İçin ugrasıyorum. Yedı ay oldu olmuyor. Ilk defa bu ay hergun ilişki oldu. Ve adet bıter bıtmez basladık. 26 gunde bır adet oluyorum ben. Daha önce ovulasyon testı kullandım ama çift cızgıyı göremedım. Sanırım bende yumurtlama sorunu var. Olmayıncada insan üzülüyor.