- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.981
of allahım hep kız günlerine denk geliyor.Bildigim kadarıyla kız canım ama hepsi yalan artık hic inanamıyorum bunlar tutanlar tamamen tesadüf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
of allahım hep kız günlerine denk geliyor.Bildigim kadarıyla kız canım ama hepsi yalan artık hic inanamıyorum bunlar tutanlar tamamen tesadüf
Çok geçmiş olsun canım zor bi durum Allah kimseye yaşatmasınSağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorum
Amin canımÇok geçmiş olsun canım zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın
ovulasyondan 48 saat önce yaşanan bir ilişkiden meydana gelebilecek bir gebelikte hangi cinsiyet olması muhtemel görülüyor?
Canım inşallah hamilesindir ve rabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder tesekkür ederimBulut 29: cok gecmis olsun, Rabbim en kisa zamanda, hayirli , saglikli, bi sekilde evladini ,nasip etsin insAllah.
Bu arada test yapmadim, daha henuz ama hamileyim, buyuk ihtimal 2 gun gecdi reglimi sasmaz cunku, karnimda ve kasiklarimda agri var, igneler batiyi resmen karnimin icine. kizlar duanizda unutnayin benide insAllah oglum oluyo diye buraya yazmak nasip olur. Gijnij dua bekliyirum sendende cnm
Ne zamandır deniyorsun canım stresden günümüz şaşa biliyor bende hamile kalmadan bir önceki ay 5gün gec oldum normalde düzenliydi adetim ama stres ten gecikebiliyor hakkında hayırlısı olsun üzülme rabbim insallah nasip edicekKan testi yaptirdim degerim 0.66 dr cok dusuk dedi cok stresden herald e kizlar moralim bozuldu neyse vardir bundada bi hyr olmayinca olmuyo
Büyük ihtimal kız ama ovulasyon yaniltmazsaovulasyondan 48 saat önce yaşanan bir ilişkiden meydana gelebilecek bir gebelikte hangi cinsiyet olması muhtemel görülüyor?
Kansiz mi kaldin acaba ilac vermislerdir sanaa gerekli takviyeleri iste doktorundan ben oyle yapmıştım kan ilaci,b12 ve folikasit bunlari unutma daha cabuk toparlanır folikle Allah kolaylik versin gecer insallahSağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorum
Kan ilacı verdi bitek evde folik var ama kullan falan demedi pazartesi gidicem kontrole söyleyim bakalımKansiz mi kaldin acaba ilac vermislerdir sanaa gerekli takviyeleri iste doktorundan ben oyle yapmıştım kan ilaci,b12 ve folikasit bunlari unutma daha cabuk toparlanır folikle Allah kolaylik versin gecer insallah
Sağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorum
yok canım bat 16 mart. hep kız günlerinde deneme oluyor. öyle denk geliyor. umarım hamile değilimdir.Kiz gibi cnm ama belli olmaz gene.. Hamilrmisin yoksa
inşallah yanılır selver ablacım. ilk iki oğlunuza regliden hemen sonra mı hamile kalmıştınız? ovulasyondan önce oluyor öyle değil mi? tek umudum bu.Büyük ihtimal kız ama ovulasyon yaniltmazsa
yok canım bat 16 mart. hep kız günlerinde deneme oluyor. öyle denk geliyor. umarım hamile değilimdir.
inşallah yanılır selver ablacım. ilk iki oğlunuza regliden hemen sonra mı hamile kalmıştınız? ovulasyondan önce oluyor öyle değil mi? tek umudum bu.
İnsallah canım yatıyorum kardeslerim annem geliyorlar sürekliCnm hayirlisi ile en yakin zamanda toparlanirsin... Yat dinlen yorma kendini cnm...
senin bebiş kesinleşti mi? 17 haftalık olmuş bile mahşallah.Ovulasyondan once genelde kiz diyolar cnm ama iste nasip hersey
senin bebiş kesinleşti mi? 17 haftalık olmuş bile mahşallah.
Canım senın bebegının cınsıyetı ne bellı oldunuCnm hayirlisi ile en yakin zamanda toparlanirsin... Yat dinlen yorma kendini cnm...