Süper Anneler - 2011

Bulut 29: cok gecmis olsun, Rabbim en kisa zamanda, hayirli , saglikli, bi sekilde evladini ,nasip etsin insAllah.

Bu arada test yapmadim, daha henuz ama hamileyim, buyuk ihtimal 2 gun gecdi reglimi sasmaz cunku, karnimda ve kasiklarimda agri var, igneler batiyi resmen karnimin icine. kizlar duanizda unutnayin benide insAllah oglum oluyo diye buraya yazmak nasip olur. Gijnij dua bekliyirum sendende cnm

Canım inşallah hamilesindir ve rabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip eder tesekkür ederim

Kan testi yaptirdim degerim 0.66 dr cok dusuk dedi cok stresden herald e kizlar moralim bozuldu neyse vardir bundada bi hyr olmayinca olmuyo

Kan testi yaptirdim degerim 0.66 dr cok dusuk dedi cok stresden herald e kizlar moralim bozuldu neyse vardir bundada bi hyr olmayinca olmuyo
Ne zamandır deniyorsun canım stresden günümüz şaşa biliyor bende hamile kalmadan bir önceki ay 5gün gec oldum normalde düzenliydi adetim ama stres ten gecikebiliyor hakkında hayırlısı olsun üzülme rabbim insallah nasip edicek

Sağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorum
Kansiz mi kaldin acaba ilac vermislerdir sanaa gerekli takviyeleri iste doktorundan ben oyle yapmıştım kan ilaci,b12 ve folikasit bunlari unutma daha cabuk toparlanır folikle Allah kolaylik versin gecer insallah

Kansiz mi kaldin acaba ilac vermislerdir sanaa gerekli takviyeleri iste doktorundan ben oyle yapmıştım kan ilaci,b12 ve folikasit bunlari unutma daha cabuk toparlanır folikle Allah kolaylik versin gecer insallah
Kan ilacı verdi bitek evde folik var ama kullan falan demedi pazartesi gidicem kontrole söyleyim bakalım

Sağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorum

Cnm hayirlisi ile en yakin zamanda toparlanirsin... Yat dinlen yorma kendini cnm...

inşallah yanılır selver ablacım. ilk iki oğlunuza regliden hemen sonra mı hamile kalmıştınız? ovulasyondan önce oluyor öyle değil mi? tek umudum bu.

Ovulasyondan once genelde kiz diyolar cnm ama iste nasip hersey

senin bebiş kesinleşti mi? 17 haftalık olmuş bile mahşallah.

Oldu cnm cok sukur tam anlamiyla kesinlesmedi gene cnm 3 unde randevum vardi dr gittik bakti cikintisi var dedi gene ama yuzde yuz erkek demedi... Bacak arasina ugrasti tam goremedi... Ama buyuk ihtimal erkektir kim sorarsa erkek diyorum artik... Belki supriz yapar bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…