-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.961
Iyiyim canim gozum ustunuzde girip bakiyorum sizlere hic uzulme belki boylesi hayırlıdır cok şükür hamile kalabiliyorsun ve rabbim Bidahakine saglikli evlat nasip eder sana insallah ama tetkikleri yaptir arkadasin dedigi pihtilasma olabilir opt seniÇok sağol canım teşekkür ederim seni merak ediyordum hic gelmiyorsun artık nasılsın
Sağol canım hayırlısı.çok üzüldüm. başın saolsun. bugünlerde düşünüyordum bulut nikli üye ne yaptı acaba diye. hayırlısı olsun bakalım.
Kürtaj oldum canım akşam 8de eve geldim toparlanmaya calısıyorumbulut29 cnm naptın
Amin inşallah doktor patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 güne cıkarmıs bi cıksın bakalım ona göre diger testlerede gerek duyarsa yaptırıcamIyiyim canim gozum ustunuzde girip bakiyorum sizlere hic uzulme belki boylesi hayırlıdır cok şükür hamile kalabiliyorsun ve rabbim Bidahakine saglikli evlat nasip eder sana insallah ama tetkikleri yaptir arkadasin dedigi pihtilasma olabilir opt seni
geçmiş olsun canım. zamanla iyi olacaksın.Kürtaj oldum canım akşam 8de eve geldim toparlanmaya calısıyorum
Kürtaj oldum canım akşam 8de eve geldim toparlanmaya calısıyorum
Sağol canım insallahgeçmiş olsun canım. zamanla iyi olacaksın.
Tesekkür ederim canım bende öpüyorum sağolCnm benim hayirlisi olsun... Allahin izniyle hayirlisi ile tekrar hamile kalirsin... Kendine vok dikkat et öpüyorum seni
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyor. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallahMerhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
zaten biz farklı cinsiyet istedik evet ama istediğimiz olsun yada olmasın Doğacak bebeğimiz başımızın tacı oldu. Eminim seninkide öyledir evin neşesi olmuştur. Birde dediğin gibi her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak yapmak lazım herşeyi. Neticede ne olursa olsun hiçbirşey garanti değil. Arada yine gel birbirimizden haber alalım.canıım tüm içten duaların senide bulsun,elbette burda çok uzun zaman harcadık geceleri uyanıp bakardım heleki bir soru sormuşsam gece kalkar cevapları okurdum,evet kısmet yöntem falan değil,ama ben çok kaptırmıştım o yüzden çok ağladım,hatta cinsiyetini sorana ağlayarak kız diyordum,ama bin şükür çok şeker bir evlat verdi...
Çok sağol canımCanım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyor. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah
zaten biz farklı cinsiyet istedik evet ama istediğimiz olsun yada olmasın Doğacak bebeğimiz başımızın tacı oldu. Eminim seninkide öyledir evin neşesi olmuştur. Birde dediğin gibi her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak yapmak lazım herşeyi. Neticede ne olursa olsun hiçbirşey garanti değil. Arada yine gel birbirimizden haber alalım.
Çok geçmiş olsun . Dikkat et kendine. İlk Zamanlar çok zor oluyor ama geçicek inşallah..en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun..Amin inşallah doktor patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 güne cıkarmıs bi cıksın bakalım ona göre diger testlerede gerek duyarsa yaptırıcam
Tesekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun . Dikkat et kendine. İlk Zamanlar çok zor oluyor ama geçicek inşallah..en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun..
Hayırlısı olsun insallah tez zamanda iyilsesirsin toparlanirsin canimAmin inşallah doktor patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 güne cıkarmıs bi cıksın bakalım ona göre diger testlerede gerek duyarsa yaptırıcam
Çok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda tekrar bebek nasıp etsınCanım peki nedeni neymiş seninkinin bisey demislermiydi bana demekki saglıksız dı bir anormalligi vardi yada sakat olicaktı ondan dedi
Sağol canım insallah vucüdumu toparlamam lazım arkamda bir yavrum var elime bakan bir toparlansam ama hala cok kotuyum ayaga kalkyigim anda tansiyonum dusuyor cok kotu oluyorumHayırlısı olsun insallah tez zamanda iyilsesirsin toparlanirsin canim
Bildigim kadarıyla kız canım ama hepsi yalan artık hic inanamıyorum bunlar tutanlar tamamen tesadüfovulasyondan 48 saat önce yaşanan bir ilişkiden meydana gelebilecek bir gebelikte hangi cinsiyet olması muhtemel görülüyor?
Amin canım çok sağolÇok geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda tekrar bebek nasıp etsın