- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #67.021
aynen öyle canım. kısmet bu işler demekki.Selverin erkek senin kiz olmus... Allahin takdiri iste ne verirse o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle canım. kısmet bu işler demekki.Selverin erkek senin kiz olmus... Allahin takdiri iste ne verirse o
Herşeyde vardır bir hayır arkadaşlar bende çocuk düşünüyorum bir tane oğlum var ve tabiki kız istiyorum ama kız olsun diye özel bişey yapmıyorum çünkü üzülmek istemiyorum Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum bir arkadaşım bana yüzük falı baktı denemenizi tavsiye ediyorum saçınızın telini koparıp alyansınızın içinden geçirip uçlarını eşitliyorsunuz avcunuzun içine yüzüğü koyup saç telinin ucundan tutup kaldırıyorsunuz ileri geri sallanıyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa daire çiziyorsa kız oluyormuş eğer çocuğunuz varsa ilk sallanma ilk çocuğunuz 2. Sallanma 2. Çocuğun cinsiyetini gösteriyormuş durursa da başka çocuğunuz olmayacağı anlamına geliyormuş durana kadar deniyorsunuz yani ben birçok arkadaşıma denedim ve hepsinin doğru çıktı benim oğlumda doğru çıktı 2. Kız gösteriyor bakalım tutacak mı
Insallah saglikli sihhatli olsun gonlune gire canımAyyy insss cnm yaaa hep gibi dediler yuzde yuz demediler... O gibi bile benim umidimi bitirdi kim sorsa erkek diyorum... Ins supriz yapar bebegim... Cok dua ediyorum once saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat sonrasında kiz olmasi icin...
Evet canim 16 yada 18.gunde degil 2 onceden yumurtladim yoksa erkek nasil olacakti yumurtlamaya 5 gun kala bırakmış biri olarak nasip herşeyO zaman sen erkenmi yumurtladin cnm ben regliden sonra hamis kalanlara sasiriyorum ben bi kere regliden 2 gun sonra denemistim yumurtlamadan 3 4 gun once tutmamisti... Yasamadi spermler
Evet canim yumurtlamadan onceydi nasil oldu hala anlamadiminşallah canım. peki yumurtlama gününe denk gelmiyordu değil mi? yani yumurtlamadan önceydi?
Yaa gönül isterdi kızım olsun ama bekliyirum doguma kadar rabbimden ümit kesilmez evlat evlattir saglikla gelsin yeterki hepimiz icinaynen öyle canım. kısmet bu işler demekki.
Benimde hala yuvarlak çiziyor ben ogullarimda da kizimda da yaptim heosinde tuttu buda kizimdaki gibi yuvarlak dönüyor ama erkekAh cnm bendede yuvarlak cizdi hep halada cizio ama dr buyuk ihtimal erkek dedi... Inanmiyorum artik hicbisiye... Cin rus takvimi ve bircogu hep kiz gosteriodu ama iste
Hamile kalmadan elde kalinca gobekte tutuluyor bende hepsinde yaptim tuttu bitek bu erkek oldugu halde yuvarlak dönüyor bidaha dönmüyor son olacak galiba bende cok inaniorun bu yüzük falına ama bakalim nasip artikHerşeyde vardır bir hayır arkadaşlar bende çocuk düşünüyorum bir tane oğlum var ve tabiki kız istiyorum ama kız olsun diye özel bişey yapmıyorum çünkü üzülmek istemiyorum Allah'tan hayırlı ve sağlıklı bir evlat istiyorum bir arkadaşım bana yüzük falı baktı denemenizi tavsiye ediyorum saçınızın telini koparıp alyansınızın içinden geçirip uçlarını eşitliyorsunuz avcunuzun içine yüzüğü koyup saç telinin ucundan tutup kaldırıyorsunuz ileri geri sallanıyorsa erkek yuvarlak dönüyorsa daire çiziyorsa kız oluyormuş eğer çocuğunuz varsa ilk sallanma ilk çocuğunuz 2. Sallanma 2. Çocuğun cinsiyetini gösteriyormuş durursa da başka çocuğunuz olmayacağı anlamına geliyormuş durana kadar deniyorsunuz yani ben birçok arkadaşıma denedim ve hepsinin doğru çıktı benim oğlumda doğru çıktı 2. Kız gösteriyor bakalım tutacak mı
Hamile kalmadan elde kalinca gobekte tutuluyor bende hepsinde yaptim tuttu bitek bu erkek oldugu halde yuvarlak dönüyor bidaha dönmüyor son olacak galiba bende cok inaniorun bu yüzük falına ama bakalim nasip artik
Evet canim 16 yada 18.gunde degil 2 onceden yumurtladim yoksa erkek nasil olacakti yumurtlamaya 5 gun kala bırakmış biri olarak nasip herşey
Insallah saglikli sihhatli olsun gonlune gire canım
ehehe üç bebek de yumurtlamadan önce erkek bebeğe denk geldi.Evet canim yumurtlamadan onceydi nasil oldu hala anlamadim
Canim inanki ben gormedim diger oglanlarda hep gördüm doktorlr hep ustnden gecti anlamadim pipiyi ayrintiliya girdim pipiyi sordum ölçtüm dedi ama gözümü bile ayirmadim ama ben gormedim şaka gibi nasip artik ben erkek diyim kız olursa sansima artıkCnm sen bariz pipiyi gordunmu ayrintiliya falan girdinmi... Bende inaniodum ama butun teoriler fos cikti
Aynen canim oglanlari adetten hemen sonra tek iliski oldu ama bunda sık ilsiki dedim Y kalmadi ama kalmisehehe üç bebek de yumurtlamadan önce erkek bebeğe denk geldi.
Aynen canim görünce icim gidiyor kiz cocuklarina hep,dua ediyorum saglikli bir sekilde nasip et diyeEvet cnm dogru olmayinca olmuyor... Vardir Allâh imin bir bildigi kiz olsa belki hayirli olmucakti... Boylesi hayırlıymis dencek baska bisi yok
inşallah nasip olur selver ablacım. benim bir arkadasımın 6 tane abisi var. 7. çocukta bulmuşlar kız çocuğunu. çok el üstünde tutulmuş bir çocukmuş ama akdeniz anemisi hastalığı var lise dönemi hastanede geçtiği için okul okuyamadı. x kromozomuna bağlı kalıtsal bir problemde böyle durumlar olabiliyormuş. yani çiftlerin sadece erkek çocukları sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor sadece kız bebeklerde problem yaşanıyor. ya doğmuyor ya da kronik bir rahatsızlıkla dünyaya geliyor. evlerden hepimizden uzak olsun. siz de bu konuda tarama testleri yaptırdınız mı böyle bir durum olmasın allah korusun.Aynen canim görünce icim gidiyor kiz cocuklarina hep,dua ediyorum saglikli bir sekilde nasip et diye
Allah korusun canim benim kızım oldu ama 34 haftalik dogdu ama yasamadi herseyine bakildi hicbir rahtsizligi yoktu birden kalbi durdu dediler yavrum,icimde kaldi hala unutamıyorum kaybedeli 10 ay,oldu prensesimi oyuzden cok istedim annesine geri geksin diye tekrar gebe kalmadan d i doktorum bircok tahlil yaptırdı hepsi temiz çıktı nasip diyorum elden bisey gelmiyor rabbim isteyen herkese versin evlat babaska bisey yeterki sinavimiz ağır olmasininşallah nasip olur selver ablacım. benim bir arkadasımın 6 tane abisi var. 7. çocukta bulmuşlar kız çocuğunu. çok el üstünde tutulmuş bir çocukmuş ama akdeniz anemisi hastalığı var lise dönemi hastanede geçtiği için okul okuyamadı. x kromozomuna bağlı kalıtsal bir problemde böyle durumlar olabiliyormuş. yani çiftlerin sadece erkek çocukları sağlıklı bir şekilde dünyaya geliyor sadece kız bebeklerde problem yaşanıyor. ya doğmuyor ya da kronik bir rahatsızlıkla dünyaya geliyor. evlerden hepimizden uzak olsun. siz de bu konuda tarama testleri yaptırdınız mı böyle bir durum olmasın allah korusun.