-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.941
Hayırlı oldun bebegıın canım artık kımse gelmıyor sayfaya. Oyuzden bende pek gırmıyorum. İzmirin kızımı oldu canım. Allah bağışlasın yavrularınızı canımcanım unutulmadığıma sevindim evet bebek dünyaya geldi.4.5 aylık olduk,çok yoğunum bebek diğer çocuklar derken bu gece vakit bulabildim,iyiyiz çok şükür,sizler neler yapıyorsunuz,3.kızım oldu,bazen geçen yılki erkek çabam aklıma geliyor,ama pişman değilim en azından denedim kısmette yokmuş,herşey Allahın takdiiri,izmir arkadaş doğum yaptı ayın 15inde,Rabbim yardımcınız olsun,ama unutmayın İlahi Takdir herşey,erkek cinsiyetini yakalayanlar lütfen bunun kısmetlerinde olduğu için olduğunu unutmasınlar.sizleri seviyorum......
evet canım doğum olacağı gece görüştük kızı olacaktı,rabbim hayırlı eder inş.Hayırlı oldun bebegıın canım artık kımse gelmıyor sayfaya. Oyuzden bende pek gırmıyorum. İzmirin kızımı oldu canım. Allah bağışlasın yavrularınızı canım
Canım ya okadar duygulandım ki neden bilmiyorum ama çok hüzünlendim. Ne günler geçirdik burada yine gelip yazman çok hoşuma gitti. Yoğunsun bebekte oldu biliyorum benimde öyle çok yaramaz diş çıkarıyor ama yinede eskilerden gelen varmı diye gelip bakıyorum. Rabbim kızını hayırlı bir evlat eylesin inşallah. Evin neşesi olmuştur şimdi eminim. Bu arada evet bende eskiden çok söyledim erkek olunca nasipte olduğu için oluyor yöntem deneyince olmuyor. Biliyorsun bende herşeyin tam tersi gün aşırı deneme yaptım. Rabbim ol desin yeterki. Arada gelin haber verin kendiniz den. Nasılda olsa burada okadar şey paylaştık. Bazı şeylerin hatırı vardır. Allaha emanet ol yavruların lâ birlikte ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvan olsun inşallahcanım unutulmadığıma sevindim evet bebek dünyaya geldi.4.5 aylık olduk,çok yoğunum bebek diğer çocuklar derken bu gece vakit bulabildim,iyiyiz çok şükür,sizler neler yapıyorsunuz,3.kızım oldu,bazen geçen yılki erkek çabam aklıma geliyor,ama pişman değilim en azından denedim kısmette yokmuş,herşey Allahın takdiiri,izmir arkadaş doğum yaptı ayın 15inde,Rabbim yardımcınız olsun,ama unutmayın İlahi Takdir herşey,erkek cinsiyetini yakalayanlar lütfen bunun kısmetlerinde olduğu için olduğunu unutmasınlar.sizleri seviyorum......
İnanmıyorum çok geçmiş olsun başın sağolsun.Allahım sabır versin bi daha yaşatmasınMerhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
Merhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
Merhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
Bulutcum çok üzüldüm . Ne söylesek boş biliyorum.ilk bebeğimi 11 haftalıkken aynı şekilde kaybettim. Çok üzüldüm. Günlerce rüyalarıma girdi. İnsan çok sarsılıyor. İnşallah pazartesiyi sıkıntısız atlatırsın.Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah.çok geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
Sağol canım aminİnanmıyorum çok geçmiş olsun başın sağolsun.Allahım sabır versin bi daha yaşatmasın
Hic olmadı canım hatta doktorda kanaman oldumu dedi yok dedim güle oynaya gittim bütün gecede heyecandan uyuyamadım oğlum kardesini görücek acaba cinsiyetle ilgili bisey söylermi diye şok oldum kısmet degilmiş hayırlısı böyleymisAaaa canimmm cok uzuldummmm sebebi neymiss... Bende sana yazicaktim naptin diyee... Hic belirtin olmadimi
Canım peki nedeni neymiş seninkinin bisey demislermiydi bana demekki saglıksız dı bir anormalligi vardi yada sakat olicaktı ondan dediBulutcum çok üzüldüm . Ne söylesek boş biliyorum.ilk bebeğimi 11 haftalıkken aynı şekilde kaybettim. Çok üzüldüm. Günlerce rüyalarıma girdi. İnsan çok sarsılıyor. İnşallah pazartesiyi sıkıntısız atlatırsın.Allah tekrar sağlıkla nasip etsin inşallah.çok geçmiş olsun.
Hic olmadı canım hatta doktorda kanaman oldumu dedi yok dedim güle oynaya gittim bütün gecede heyecandan uyuyamadım oğlum kardesini görücek acaba cinsiyetle ilgili bisey söylermi diye şok oldum kısmet degilmiş hayırlısı böyleymis
Canım heralde sorun olmaz olsa hemen alırlardı diye düsünüyorumHayirlisi cnm benim bozma. Moralini herseyde bir hayir vardir... En yakin zamanda tekrar bebis olur... P tesiye kdr beklemesi zararli degilmi cnm bebegin zehirlemezmi seni
canıım tüm içten duaların senide bulsun,elbette burda çok uzun zaman harcadık geceleri uyanıp bakardım heleki bir soru sormuşsam gece kalkar cevapları okurdum,evet kısmet yöntem falan değil,ama ben çok kaptırmıştım o yüzden çok ağladım,hatta cinsiyetini sorana ağlayarak kız diyordum,ama bin şükür çok şeker bir evlat verdi...Canım ya okadar duygulandım ki neden bilmiyorum ama çok hüzünlendim. Ne günler geçirdik burada yine gelip yazman çok hoşuma gitti. Yoğunsun bebekte oldu biliyorum benimde öyle çok yaramaz diş çıkarıyor ama yinede eskilerden gelen varmı diye gelip bakıyorum. Rabbim kızını hayırlı bir evlat eylesin inşallah. Evin neşesi olmuştur şimdi eminim. Bu arada evet bende eskiden çok söyledim erkek olunca nasipte olduğu için oluyor yöntem deneyince olmuyor. Biliyorsun bende herşeyin tam tersi gün aşırı deneme yaptım. Rabbim ol desin yeterki. Arada gelin haber verin kendiniz den. Nasılda olsa burada okadar şey paylaştık. Bazı şeylerin hatırı vardır. Allaha emanet ol yavruların lâ birlikte ömür boyu mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvan olsun inşallah
Canim basinsagolsun üzüldüm ama nasip artık ne diyecez takdir i iilahi sıkma canını ne desem boş biliyorum ama yine olacak Allahim,izniyleMerhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
biz kürtaj sonrası bebeği genetik incelemeye göndermiştik. Bebekte birşey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması çıktı. Hep iğne oldum sonra.umarım sıkıntısız bir şekilde yarını atlatırsın. Çok geçmiş olsun .Canım peki nedeni neymiş seninkinin bisey demislermiydi bana demekki saglıksız dı bir anormalligi vardi yada sakat olicaktı ondan dedi
Sağol canım insallah bende bi doktora sorayım yarın ilk olucak bu inceleme yaparmı yapmazmıbiz kürtaj sonrası bebeği genetik incelemeye göndermiştik. Bebekte birşey çıkmadı. Ben de kan pıhtılaşması çıktı. Hep iğne oldum sonra.umarım sıkıntısız bir şekilde yarını atlatırsın. Çok geçmiş olsun .
Çok sağol canım teşekkür ederim seni merak ediyordum hic gelmiyorsun artık nasılsınCanim basinsagolsun üzüldüm ama nasip artık ne diyecez takdir i iilahi sıkma canını ne desem boş biliyorum ama yine olacak Allahim,izniyle
Amin canım çok sağolbulut29 canim benim bende çok şaşırdım yazdiklarini gorunce. Ama doktorun dedigi dogru bebegimde birtakim anarmallikler vardi ki gelisimini tamamlayamadi. Allah sabir versin.. Yarini da kolaylikla atlatmani nasip etsin Rabbim