Süper Anneler - 2011

Oldu cnm cok sukur tam anlamiyla kesinlesmedi gene cnm 3 unde randevum vardi dr gittik bakti cikintisi var dedi gene ama yuzde yuz erkek demedi... Bacak arasina ugrasti tam goremedi... Ama buyuk ihtimal erkektir kim sorarsa erkek diyorum artik... Belki supriz yapar bebis :)
Bende senın bebegın cınsıyetını merak edıyordum. Sen yumurtlama gunlerımı deneme yapmıstın canım. Ovulasyon testı kullandınmı

Arkadaşlar doktordan geliyorum patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok sükür ama nedeni bilinmiyor iste benim oglum da 35 haftalik dogmustu son 1ay gelismesi gerilemisti bunlari anlattim 3ay sonra esinle bi genetige git kromozomlariniza baktirin isterseniz dedi

Arkadaşlar doktordan geliyorum patoloji sonuçlarım temiz çıktı çok sükür ama nedeni bilinmiyor iste benim oglum da 35 haftalik dogmustu son 1ay gelismesi gerilemisti bunlari anlattim 3ay sonra esinle bi genetige git kromozomlariniza baktirin isterseniz dedi

Gozun aydin cnm benim cok sevindim. Herseyine baktir cnm hamilelik dusunmeden once...

canım yumurtlamadan ne kadar önce ilişki olmuştu?

Benim hesaplamama gore 22 yada 23 udu cnm... En son 21 sabah erken olmustu... Riske atmak istememistim hamile kalamam vs diye ama y ler yasamasin diyede sabah olmustu ve ondan oncesi hergun oldu sık iliski kiz olsun diye ama sonuc iste ortada... Gerci daha umudumu cok kaybetmedim yuzde yuz denmedi cunku ayrintilida inanicam pipiyi gorursem

canım yumurtlamadan ne kadar önce ilişki olmuştu?

Senin kizinda ne zaman olmustu cnm... Ve ben bu bebegi sanirim yeni yeni hissedio gibiyim eger dogruysa hissettigim ama tekme gibi dgil degisik boyle gidiklama gibi... Kasiklarimda hissediyorum hep ogkumu 17 haftalık kasigimin üstünde gobek hizamda hissetmistim... Senin kizin nerendeydi usttemi yoksa kasiktami

inşallah yanılır selver ablacım. ilk iki oğlunuza regliden hemen sonra mı hamile kalmıştınız? ovulasyondan önce oluyor öyle değil mi? tek umudum bu.
Evet canim ogullarima reglinin bittiği gecesi tek iliskiyle kaldim rabbim gonlunuze göre versn insallah

Bence senin bebiz kiz doktor eminolsaydi kesin erkek derdi 17,haftalik olmussun bana 14 de direk erkek dendi insallah gonlundeki gobusundedir

Ayyy insss cnm yaaa hep gibi dediler yuzde yuz demediler... O gibi bile benim umidimi bitirdi kim sorsa erkek diyorum... Ins supriz yapar bebegim... Cok dua ediyorum once saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat sonrasında kiz olmasi icin...

Benım farketmez cınsıyet. Zaten aylardır olmuyor canım. Benım bır oğlum bır kızım var. Kısmetse 3. Çok ıstıyorum. Ama olmuyor

Allah gonlune gore versin ins hic ummadigin anda hamile. Kalirsin hayirlisiyla...

Evet canim ogullarima reglinin bittiği gecesi tek iliskiyle kaldim rabbim gonlunuze göre versn insallah

O zaman sen erkenmi yumurtladin cnm ben regliden sonra hamis kalanlara sasiriyorum ben bi kere regliden 2 gun sonra denemistim yumurtlamadan 3 4 gun once tutmamisti... Yasamadi spermler

Senin kizinda ne zaman olmustu cnm... Ve ben bu bebegi sanirim yeni yeni hissedio gibiyim eger dogruysa hissettigim ama tekme gibi dgil degisik boyle gidiklama gibi... Kasiklarimda hissediyorum hep ogkumu 17 haftalık kasigimin üstünde gobek hizamda hissetmistim... Senin kizin nerendeydi usttemi yoksa kasiktami
canım benim kızımı ben çok erken hissetmiştim 15 hafta gibiydi sanki. kasıklarımda hissettim. cinsiyetini 16. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum. öğrenmeden önce hissediyordum kasıklarımda pırpırpır bazen yılan kayar gibi. çok tuhaf oluyordum. kızıma reglimin bittiği gün hamile kaldım. tek ilişkiydi. bişey olmaz nasılsa demiştim ama olmuş. :)

canım benim kızımı ben çok erken hissetmiştim 15 hafta gibiydi sanki. kasıklarımda hissettim. cinsiyetini 16. haftada yüzde yüz kız dedi doktorum. öğrenmeden önce hissediyordum kasıklarımda pırpırpır bazen yılan kayar gibi. çok tuhaf oluyordum. kızıma reglimin bittiği gün hamile kaldım. tek ilişkiydi. bişey olmaz nasılsa demiştim ama olmuş. :)

Selverin erkek senin kiz olmus... Allahin takdiri iste ne verirse o

X