Süper Anneler - 2011

Çok sağol canım teşekkür ederim seni merak ediyordum hic gelmiyorsun artık nasılsın
Iyiyim canim gozum ustunuzde girip bakiyorum sizlere hic uzulme belki boylesi hayırlıdır cok şükür hamile kalabiliyorsun ve rabbim Bidahakine saglikli evlat nasip eder sana insallah ama tetkikleri yaptir arkadasin dedigi pihtilasma olabilir opt seni

Iyiyim canim gozum ustunuzde girip bakiyorum sizlere hic uzulme belki boylesi hayırlıdır cok şükür hamile kalabiliyorsun ve rabbim Bidahakine saglikli evlat nasip eder sana insallah ama tetkikleri yaptir arkadasin dedigi pihtilasma olabilir opt seni
Amin inşallah doktor patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 güne cıkarmıs bi cıksın bakalım ona göre diger testlerede gerek duyarsa yaptırıcam

Merhaba arkadaşlarım bugün 2li test için oglumla hastaneye gittim dün akşam ogluma kardesinin olucagını söyledik çok sevindi güle oynaya girdik iceri malesef bebegimin kalbi durmuş hic kanamam agrım sızım yoktu pazartesi alıcaklar çok üzgünüm kısmet değilmiş
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyor. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah

canıım tüm içten duaların senide bulsun,elbette burda çok uzun zaman harcadık geceleri uyanıp bakardım heleki bir soru sormuşsam gece kalkar cevapları okurdum,evet kısmet yöntem falan değil,ama ben çok kaptırmıştım o yüzden çok ağladım,hatta cinsiyetini sorana ağlayarak kız diyordum,ama bin şükür çok şeker bir evlat verdi...
zaten biz farklı cinsiyet istedik evet ama istediğimiz olsun yada olmasın Doğacak bebeğimiz başımızın tacı oldu. Eminim seninkide öyledir evin neşesi olmuştur. Birde dediğin gibi her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak yapmak lazım herşeyi. Neticede ne olursa olsun hiçbirşey garanti değil. Arada yine gel birbirimizden haber alalım.

Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm ama nasipten ötesi olmuyor. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallah

zaten biz farklı cinsiyet istedik evet ama istediğimiz olsun yada olmasın Doğacak bebeğimiz başımızın tacı oldu. Eminim seninkide öyledir evin neşesi olmuştur. Birde dediğin gibi her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak yapmak lazım herşeyi. Neticede ne olursa olsun hiçbirşey garanti değil. Arada yine gel birbirimizden haber alalım.
Çok sağol canım

Amin inşallah doktor patolojiye yolladım dedi sonuclar 1hafta 10 güne cıkarmıs bi cıksın bakalım ona göre diger testlerede gerek duyarsa yaptırıcam
Çok geçmiş olsun . Dikkat et kendine. İlk Zamanlar çok zor oluyor ama geçicek inşallah..en yakın Zaman'da sağlıklı bir gebelik olur inşallah. Tekrar çok geçmiş olsun..

ovulasyondan 48 saat önce yaşanan bir ilişkiden meydana gelebilecek bir gebelikte hangi cinsiyet olması muhtemel görülüyor?

X