-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.921
İste canım herkes kendinde olamayanı istiyor tabiki evladın hepsi güzel sanki erkek olsa onu kızdan azmı sevicez tabiki aynı sekilde sevicez sadece insan her meyveden tatmak istiyor rabbim hakkımızda hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin hiç çocugu olmayanlar var bu sekilde düsününce insan kötü oluyor yinede gönül iste allahın gücüne gitmesinbulut bakalım gözler senin üzerinde. senin bebiş ne olacak acaba? zinedila kesinleşmemiş henüz hala yanılma olabilir. her iki sonuca da hazır olmak lazım. ama unutmayın yerinizde olmayı o kadar çok isteyen insanlar var ki biri de ben mesela :) hayırlı uğurlu olsun. evladın her hali her şekli güzel.
öyle gerçekten. gönül istiyor işte hepsinden bi tane.İste canım herkes kendinde olamayanı istiyor tabiki evladın hepsi güzel sanki erkek olsa onu kızdan azmı sevicez tabiki aynı sekilde sevicez sadece insan her meyveden tatmak istiyor rabbim hakkımızda hayırlı sağlıklı olanı nasip etsin hiç çocugu olmayanlar var bu sekilde düsününce insan kötü oluyor yinede gönül iste allahın gücüne gitmesin
Merhaba olsun sorun değil. Evet canım hamileyim daha çok yeni. Belli olduğunda yazacağım mutlaka sana :)ebican_040506 merhabalar. Mesajinizi yeni gordum.
Asagida yazilan tarihler, o zaman araliklarinda hamile kalinirsa ona gire cinsiyetlerini gosteriyor. Once allaha inaniyorum tabi ama bu testin de digrulugu kendi istatisligime gore cook yuksek.
8 subat 2013- 8 subat 2016 ERKEK donemi
8 şubat 2016 - 17 kasim 2016 Ara Dönem
17 kasim 2016 - 8 subat 2019 KIZ Donemi
17 kasim 2020 - 8 subat 2022 ERKEK Donemi
Sen hamilemisin canim?
Canim merhabalarbenim üç kızım var üçüncü kızıma hamiş kalmadan burda yazılanları okudum ozamanlar orkdm onlar vardı burda sonrasında denemeye karar verdim iki ay öncesinden folik asid kullandım süt ürünlerini kestim ph yüksek su içtim eşim keçi boynuzu pekmezi tüketti sonrasında hergün beraber soda ve muz tükettik sol yumurtadan hamile kaldım 10 gün cinsel perhiz vardı derin ilişki karbonatlı duş bölgesel soğuk duş eşime sert kahve sağıma dönüp yattım ve erkek bebek duası okudum hep hatırladıklarım bunlar elimden geleni yaptım ama olmadı hayırlısı böyleymiş bebek sayfasını kapattım
O nasılmış bakıyım bir ara
Bu yontem erkek ve kadin kromozamlarina gore dogumdan itibaren bir metid uygulayarak hesaplaniyor. Bu yontem universitede arastirma tezi olarak bile uygulandi. Senin ilk cocugun mu olacak canimO nasılmış bakıyım bir ara
Bu yontem erkek ve kadin kromozamlarina gore dogumdan itibaren bir metid uygulayarak hesaplaniyor. Bu yontem universitede arastirma tezi olarak bile uygulandi. Senin ilk cocugun mu olacak canim
Bu yontem erkek ve kadin kromozamlarina gore dogumdan itibaren bir metid uygulayarak hesaplaniyor. Bu yontem universitede arastirma tezi olarak bile uygulandi. Senin ilk cocugun mu olacak canim
Evet canim o yontem sanirim. Erkek donemi kiz oluyor. Bakmismiydin ona. İlk cocugunu da kontrol edebiliyorsun fakat dogum tarihi tam dogru olmaliymis.Anne ve babanin dogum tarihiyle hesaplanan mi cnm erkek donemi kiz donemi die biyolojik takvim
Evet canim o yontem sanirim. Erkek donemi kiz oluyor. Bakmismiydin ona. İlk cocugunu da kontrol edebiliyorsun fakat dogum tarihi tam dogru olmaliymis.
Bayanlarin ve erkeklerin dogumdan itibaren her 4 yilda bir kiz erkek olarak degisiyor. İkisinin dogru cakistigi yillara bebek cinsiyeti belirleniyor
Evet canim o yontem sanirim. Erkek donemi kiz oluyor. Bakmismiydin ona. İlk cocugunu da kontrol edebiliyorsun fakat dogum tarihi tam dogru olmaliymis.
Bayanlarin ve erkeklerin dogumdan itibaren her 4 yilda bir kiz erkek olarak degisiyor. İkisinin dogru cakistigi yillara bebek cinsiyeti belirleniyor
Bu su erkek dönemi kadın dònemi olan galiba ben ona bakmıstım önceden oglumda ara döneme denk gelmis buda ara dönem canımBu yontem erkek ve kadin kromozamlarina gore dogumdan itibaren bir metid uygulayarak hesaplaniyor. Bu yontem universitede arastirma tezi olarak bile uygulandi. Senin ilk cocugun mu olacak canim
Allah gonlune gore versin canim. Saglikli bahti acik bir istedigin bir evlat dilerimBu su erkek dönemi kadın dònemi olan galiba ben ona bakmıstım önceden oglumda ara döneme denk gelmis buda ara dönem canım
Amin canım hepimizin inşallah.Allah gonlune gore versin canim. Saglikli bahti acik bir istedigin bir evlat dilerim
canım unutulmadığıma sevindim evet bebek dünyaya geldi.4.5 aylık olduk,çok yoğunum bebek diğer çocuklar derken bu gece vakit bulabildim,iyiyiz çok şükür,sizler neler yapıyorsunuz,3.kızım oldu,bazen geçen yılki erkek çabam aklıma geliyor,ama pişman değilim en azından denedim kısmette yokmuş,herşey Allahın takdiiri,izmir arkadaş doğum yaptı ayın 15inde,Rabbim yardımcınız olsun,ama unutmayın İlahi Takdir herşey,erkek cinsiyetini yakalayanlar lütfen bunun kısmetlerinde olduğu için olduğunu unutmasınlar.sizleri seviyorum......Canım sen nerelerdesin doğum yaptın mı kızın nasıl? Lütfen gelirsen bir cevap yaz bari
gözün aydın canım. kız çocuklarını çok seviyorum. çok büyük şans bu sana 3 tane melek hediye edilmiş. şansları bol olsun.canım unutulmadığıma sevindim evet bebek dünyaya geldi.4.5 aylık olduk,çok yoğunum bebek diğer çocuklar derken bu gece vakit bulabildim,iyiyiz çok şükür,sizler neler yapıyorsunuz,3.kızım oldu,bazen geçen yılki erkek çabam aklıma geliyor,ama pişman değilim en azından denedim kısmette yokmuş,herşey Allahın takdiiri,izmir arkadaş doğum yaptı ayın 15inde,Rabbim yardımcınız olsun,ama unutmayın İlahi Takdir herşey,erkek cinsiyetini yakalayanlar lütfen bunun kısmetlerinde olduğu için olduğunu unutmasınlar.sizleri seviyorum......