-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.901
dortim kızım 2,5 yaşında çok yaramaz sinirli bir çocuk beni çok yoruyor kızlarda okula gidiyor onlarla uğraşıyorum işte sen nasılsınKız sen neredesın nereye kayboldun. Kızın nasıl kac yasına gırdı. Nıye kayboldun
Sizin hikayeniz nedir biz yeniler icin anlatsaniz? Kac cocugunuz var? Yontem denediniz mi? Yeni bir bebek istiyor musundortim kızım 2,5 yaşında çok yaramaz sinirli bir çocuk beni çok yoruyor kızlarda okula gidiyor onlarla uğraşıyorum işte sen nasılsın
benim üç kızım var üçüncü kızıma hamiş kalmadan burda yazılanları okudum ozamanlar orkdm onlar vardı burda sonrasında denemeye karar verdim iki ay öncesinden folik asid kullandım süt ürünlerini kestim ph yüksek su içtim eşim keçi boynuzu pekmezi tüketti sonrasında hergün beraber soda ve muz tükettik sol yumurtadan hamile kaldım 10 gün cinsel perhiz vardı derin ilişki karbonatlı duş bölgesel soğuk duş eşime sert kahve sağıma dönüp yattım ve erkek bebek duası okudum hep hatırladıklarım bunlar elimden geleni yaptım ama olmadı hayırlısı böyleymiş bebek sayfasını kapattımSizin hikayeniz nedir biz yeniler icin anlatsaniz? Kac cocugunuz var? Yontem denediniz mi? Yeni bir bebek istiyor musun
Rabbim ol demedikten sonra ne yapsakta nafile bir ümit yapıyoruz ama hepsi boşmuş bu yöntemlerin hicbir doğruluğu yok malesef demekki hakkında böylesi hayırlıymışbenim üç kızım var üçüncü kızıma hamiş kalmadan burda yazılanları okudum ozamanlar orkdm onlar vardı burda sonrasında denemeye karar verdim iki ay öncesinden folik asid kullandım süt ürünlerini kestim ph yüksek su içtim eşim keçi boynuzu pekmezi tüketti sonrasında hergün beraber soda ve muz tükettik sol yumurtadan hamile kaldım 10 gün cinsel perhiz vardı derin ilişki karbonatlı duş bölgesel soğuk duş eşime sert kahve sağıma dönüp yattım ve erkek bebek duası okudum hep hatırladıklarım bunlar elimden geleni yaptım ama olmadı hayırlısı böyleymiş bebek sayfasını kapattım
zinedila naber canım heyecan dorokta o kadar merak ediyorumki persembe günü doktor ne diyecek sana ögrenir ögrenmez yaz buraya bugun bi arkadasımla beraberdim onun 1kızı vardı 2.hamileliginde 12.haftada doktor kız demis 13.haftada bi gitti doktor erkek demis bu seferde bu haftalarda yanılmalar cok oluyor insallah sanada kız derler senden cok ümitliyim kendimden pek ümidim yok
İnsallah güzel haberlerle gel canım ümitsiz gitmek daha iyi aslında en azından insan kendini digerine alıstırıyor nasibimizde ne varsa onu görücez canım allahım insallah gönlümüzdekini nasip etsin olmazsada yapıcak biseyimiz yok hayırlısıIyiyim cnm aslinda pek bi heyecanim yok cnm pek umidim yok cunku... Bende senden umitliyim cnm :) bakalim bi yanım hic gitmek istemio bi beklentim kalmicak diye dua et nolur
İnsallah güzel haberlerle gel canım ümitsiz gitmek daha iyi aslında en azından insan kendini digerine alıstırıyor nasibimizde ne varsa onu görücez canım allahım insallah gönlümüzdekini nasip etsin olmazsada yapıcak biseyimiz yok hayırlısı
İnsallah güzel haberlerle gel canım ümitsiz gitmek daha iyi aslında en azından insan kendini digerine alıstırıyor nasibimizde ne varsa onu görücez canım allahım insallah gönlümüzdekini nasip etsin olmazsada yapıcak biseyimiz yok hayırlısı
Ay ne güzel insallah seninkindede yanılmıslardırBugun bi arkadasin yegeninede erkek diyorlardı bebeğine benden 2 hafta buyukmus gecenlerde konusmustuk cok benzio kiz erkek organi 12 haftafa diye... Dr gitmis bugun dr yuzde yuz kiz demis... Biraz umitlendim ama iste alicagim cvbi az cok biliyorum
zinedila canım ne yaptın gittinmi doktora?
Hayırlısı canım sağlıgı yerindeymis masallah hala kesinlestiremediler mi 1ay sonra diyorlarYeni geldim cnm... Cok sukur iyimis bebis... Cinsiyeti icinde 1 ay sonra kesinlesir ama erkege benzio dedi
Hayırlısı canım sağlıgı yerindeymis masallah hala kesinlestiremediler mi 1ay sonra diyorlar
Dogru devlet pek söylemiyor senin kendi doktoruna ne zaman gidiceksinDevlet hastanesi kesin konusmuo cnm iyice belli oluncaya kdr
Dogru devlet pek söylemiyor senin kendi doktoruna ne zaman gidiceksin
Böyle duydukça artık bende hicbirine inanmıyorum canım suan benim de bütün saydıkların kız ama benimde ümidim yok3 martta nasipse ama gidesim gelmio artik degisecegini sanmiyorumo herkesin basina gelen yanilmalar basima gelsin cok istedim ama. Olmadi malesef
Senin gonlune gore olur ins cnm
Cin takvimi rus takvimi yuzuk fali. Ikili testteki beta hcg karin sekli cirkinlesme bulanti eksi yeme vs hepsi yalanmis hepsi kizdi benim ama sonuç....
Hayırlısı olsun arkadaşım. Daha kesin bişey dememişler. Bozma moralini öyle hemen..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah..3 martta nasipse ama gidesim gelmio artik degisecegini sanmiyorumo herkesin basina gelen yanilmalar basima gelsin cok istedim ama. Olmadi malesef
Senin gonlune gore olur ins cnm
Cin takvimi rus takvimi yuzuk fali. Ikili testteki beta hcg karin sekli cirkinlesme bulanti eksi yeme vs hepsi yalanmis hepsi kizdi benim ama sonuç....
Hayırlısı olsun arkadaşım. Daha kesin bişey dememişler. Bozma moralini öyle hemen..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah..