Süper Anneler - 2011

Sizin hikayeniz nedir biz yeniler icin anlatsaniz? Kac cocugunuz var? Yontem denediniz mi? Yeni bir bebek istiyor musun
benim üç kızım var üçüncü kızıma hamiş kalmadan burda yazılanları okudum ozamanlar orkdm onlar vardı burda sonrasında denemeye karar verdim iki ay öncesinden folik asid kullandım süt ürünlerini kestim ph yüksek su içtim eşim keçi boynuzu pekmezi tüketti sonrasında hergün beraber soda ve muz tükettik sol yumurtadan hamile kaldım 10 gün cinsel perhiz vardı derin ilişki karbonatlı duş bölgesel soğuk duş eşime sert kahve sağıma dönüp yattım ve erkek bebek duası okudum hep hatırladıklarım bunlar elimden geleni yaptım ama olmadı hayırlısı böyleymiş bebek sayfasını kapattım

Rabbim ol demedikten sonra ne yapsakta nafile bir ümit yapıyoruz ama hepsi boşmuş bu yöntemlerin hicbir doğruluğu yok malesef demekki hakkında böylesi hayırlıymış

zinedila naber canım heyecan dorokta o kadar merak ediyorumki persembe günü doktor ne diyecek sana ögrenir ögrenmez yaz buraya bugun bi arkadasımla beraberdim onun 1kızı vardı 2.hamileliginde 12.haftada doktor kız demis 13.haftada bi gitti doktor erkek demis bu seferde bu haftalarda yanılmalar cok oluyor insallah sanada kız derler senden cok ümitliyim kendimden pek ümidim yok

Iyiyim cnm aslinda pek bi heyecanim yok cnm pek umidim yok cunku... Bende senden umitliyim cnm :) bakalim bi yanım hic gitmek istemio bi beklentim kalmicak diye dua et nolur

Iyiyim cnm aslinda pek bi heyecanim yok cnm pek umidim yok cunku... Bende senden umitliyim cnm :) bakalim bi yanım hic gitmek istemio bi beklentim kalmicak diye dua et nolur
İnsallah güzel haberlerle gel canım ümitsiz gitmek daha iyi aslında en azından insan kendini digerine alıstırıyor nasibimizde ne varsa onu görücez canım allahım insallah gönlümüzdekini nasip etsin olmazsada yapıcak biseyimiz yok hayırlısı

Aminnnn canım... Senin neden ümidin yokki... Kiz hissediyorum diyordun

Bugun bi arkadasin yegeninede erkek diyorlardı bebeğine benden 2 hafta buyukmus gecenlerde konusmustuk cok benzio kiz erkek organi 12 haftafa diye... Dr gitmis bugun dr yuzde yuz kiz demis... Biraz umitlendim ama iste alicagim cvbi az cok biliyorum

Ay ne güzel insallah seninkindede yanılmıslardır

Dogru devlet pek söylemiyor senin kendi doktoruna ne zaman gidiceksin

3 martta nasipse ama gidesim gelmio artik degisecegini sanmiyorum o herkesin basina gelen yanilmalar basima gelsin cok istedim ama. Olmadi malesef

Senin gonlune gore olur ins cnm

Cin takvimi rus takvimi yuzuk fali. Ikili testteki beta hcg karin sekli cirkinlesme bulanti eksi yeme vs hepsi yalanmis hepsi kizdi benim ama sonuç....

Böyle duydukça artık bende hicbirine inanmıyorum canım suan benim de bütün saydıkların kız ama benimde ümidim yok

Hayırlısı olsun arkadaşım. Daha kesin bişey dememişler. Bozma moralini öyle hemen..sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…