Süper Anneler - 2011

Özel mesaj attım sanada canım
çok teşekkür ederim :) bir gün hesap açacağım sırf bu grup için o zaman eklenme talebinde bulunacağım. eğer üyelik gerektirmeyen bir grupsa linkten sadece takip edebilir miyim diye düşünmüştüm. ilgilendiğin için çok teşekkür ederim :)

Kızlar bana dua edin ne olur. Sanırım hamileyim.bugün adet günüm ama olmadım. Idrarda gebelik testinde ikinci çizgi silik. Ovulasyon testinde t çizgisi pozitif. Yarın kan vericem. Inşallah doğrudur..

Ay cnm cok sevindimmm.... Idrar
Da silikte olsa ciktiysa vardir cnm... Gozun aydin hayirlisi olsun ins... Ilk bebekmiydi cnm senin

Ay cnm cok sevindimmm.... Idrar
Da silikte olsa ciktiysa vardir cnm... Gozun aydin hayirlisi olsun ins... Ilk bebekmiydi cnm senin
Sağol canım benim. Benim üçüncü. 39 Yaşında doktor Kontrolü sırasında yumurtalarının çok azaldığını öğrenince tamamen aklımdan çıkardığım bebek fikri tekrar depreşti. 9 aydır uğraşıyorum. Deli diyeceksiniz ama ne yapayım çok istiyorum. Inşallah vardır ve sağlıkla devam eder..

Kızlar bana dua edin ne olur. Sanırım hamileyim.bugün adet günüm ama olmadım. Idrarda gebelik testinde ikinci çizgi silik. Ovulasyon testinde t çizgisi pozitif. Yarın kan vericem. Inşallah doğrudur..
Hayırlı olsun canım sırayla hamile kaldık allahım diger arkadaßlarımızada nasip etsin inşallah gözün aydın

Amin cnm benim insallah

Cocuklarin kiz mi erkekmi canım

Canım bende 39 yasındayım. Bende 3. Yu çok ıstıyorum. Bana neler yaptıgını anlatırmısın. Kacgunde bır adet oluyordun. Adetlerın duzenlımı. Hormon testlerı falan yaptırmısmıydın.

Yumurta takıbını yaptırıyordun sen canım. Nasıl oldu neler oldu anlatırmısın. Bende deli gibi bebek ıstıyorum. Olmuyor aylardır. Benımde yumurtalar az galıba

Yumurta takıbını yaptırıyordun sen canım. Nasıl oldu neler oldu anlatırmısın. Bende deli gibi bebek ıstıyorum. Olmuyor aylardır. Benımde yumurtalar az galıba
Dorti ben yumurta takibi de yaptırdım önceki aylarda.ancak bu ay hiç bir şey yapmadım.kanda pozitif geldi. Pazartesi tekrar baktırcam. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah..

Dorti ben yumurta takibi de yaptırdım önceki aylarda.ancak bu ay hiç bir şey yapmadım.kanda pozitif geldi. Pazartesi tekrar baktırcam. Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Kacgunde bır adet oluyodun canım. Hiç adet gecıkmesı yasadınmı daha önce. Ben bu ay duzenım bozuldu. Her ay gunu gunune gelen adetım onbesgundur yok. Tarlusal kullandım ilaç. Oda bıttı ama hala gelmedı. Korkuyorumda menopozamı gırıyorum dıye.

Cocuklarin kiz mi erkekmi canım
Iki oğlum var bulutcum. Kız isterim ama o kadar çok uğraştım ki. Ne olursa olsun başımın üstünde yeri var..
Çocukların kac yasında canım
25 günde bir adet oluyorum. Iki oğlum var . 9 ve 5 Yaşında..adet gecikmesi yaşadım daha önce. Tarlusali Alınca oldum..

Ben altı gun oldu ilaç bıtelı ama hala olmadım regl. Bırde dıyolarki tarlusal kullandıktan sonraki ay hamıle kalıyormuş çok kişi. Sen ne zaman kullandın tarlusalı.

kızlar merhaba,birşey danışmak istiyorum,gebelik öncesi smear testi yaptırdım enfeksiyor var bayadır neredeyse 2 haftadır antibiyotik ve fitil alıyorum, regl 9 gün gecikti, gebelik yok ,çok yaptım test, sizce bu tür ilaçlardan sonra normal mi? bir de bir önceki regl sonrası 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum bırakmıştım, bu da etkiler mi sizce?

Doktora gıtmedınmı. Bendede aynı şey oldu doktora gıttım. Test falan yapıldı gebelık çıkmayınca tarlusal dıye bır adet sökturucu verdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…