Süper Anneler - 2011

Bende erkek istiyorum inşallah tabi, ilk bebeğim olacak ama eşimin iki kızı var, bir de oğlu olsa iyi olur diye. İnşallah çok bekletmezler senin için de dua edeceğim

Teşekkürler benimde dualarım seninle inş. Nur topu gibi bir oğlun olur yumurtlama dönemini iyi değerlendir erkek tutuyor o zaman.. gönlüne göre olsun inş. Güzel haberlerini bekliyorum

Yeni gelen arkadaslar hgniz... Allah hepimizin gonlune gore versin ins... Bemimde 8 yasinda oglum var... Suan hamileyik kiz olsun istiyorum... Kiz olmasi icin yaptigim tek sey adetten sonra hergun iliski sadece yumurtlama gunumde yapmadim sonra gene devam ettik... Bakalim merak ediyorum cok bende... Allahim saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlatlar nasip eder ins... :)

zinedila naber canım nasıl gidiyor hamilelik benim hafta sonu canım biseyler cekti bide düm ilk kez biraz midem bulandı kasık agrılarım oluyor bide aksam 8den sonra inanılmaz uyku bastırıyor

zinedila naber canım nasıl gidiyor hamilelik benim hafta sonu canım biseyler cekti bide düm ilk kez biraz midem bulandı kasık agrılarım oluyor bide aksam 8den sonra inanılmaz uyku bastırıyor

Iyi cnm walla kusmalar devam cnm benim ozellikle sabahlari acayip bi ogurtu oluyo icimden bisi cikicak saniyorum kasiklarim benimde agriyor hala arada ozellikle yoruldugumda... Uyku hali desen bu ara acayibim cok uykum gelio erken yatiyorum gec kalkıyorum gozumu acamiyorum... Iyice saldim kendimi... Suratim acayip sivilce oldu. geçen oglum bile anne sen cirkinlestin dedi bana belirtilerime gore kiz cikio ama bazende benim gene oglum olucak diyorum... Bakalim 2 hafta bekleyip gorucez ins... 2 sinde randevum var ikili test icin ins sonuclarimda guzel cikar... Cinsiyetide ogreniriz allah gonlume gore verir....

Bu arafa gobegim acayip buyudu... Oglumda 5 aylik bu kadardim... Bunda 2 aylik kocaman olduk masallah

Bu arafa gobegim acayip buyudu... Oglumda 5 aylik bu kadardim... Bunda 2 aylik kocaman olduk masallah
Canım benimde suratım sivilce doldu kardeslerim burnun sismis diyorlar ve göbegim büyüdü pantolonları zor kapatıyorum simdiden 800 gr aldım of sorma ama nedense benimde yine oglum olucak gibi geliyor bana

Benimde oglumda karnim kucucuktu doguma gittigimde 5,6 aylik kadar gozukuyordu karnim herkes karnin ne kadar kucuk diyordu

Canım benimde suratım sivilce doldu kardeslerim burnun sismis diyorlar ve göbegim büyüdü pantolonları zor kapatıyorum simdiden 800 gr aldım of sorma ama nedense benimde yine oglum olucak gibi geliyor bana

Ay ins farklidir cnm ya ikimizinde... Anne hissedermis ya hep kizim die seviyorum kizmis gibi gelio ama kendimi kaptrmamk icin sanirim oglanada alistiriyorum kendimi... Allah bilir saglikli eli ayagi duzgun hayirli cocuklarimiz olsun insallah cnm... Su ultrasona girene kadar ve gösterene kdr bebisler boyle konusucaz anlasilan... Senin randevun ne zmndir tekrar... Resim verdimi en son gittiginde dr

Ben hamile tayti aldim onlari giyiyorum pantolonlarima girmem mumkun degil artik :)aslinda cok kilo almadim 2 kilo farkettim ama genisledim hemen

Benimde oglumda karnim kucucuktu doguma gittigimde 5,6 aylik kadar gozukuyordu karnim herkes karnin ne kadar kucuk diyordu

Bu arada yagli yemek yiyemiyorum kahveyi cok severdim icemiyorum hic canim istemio... En cok tulum peyniri ve zeytini severek yiyorum cnm

Bu arada yagli yemek yiyemiyorum kahveyi cok severdim icemiyorum hic canim istemio... En cok tulum peyniri ve zeytini severek yiyorum cnm
Ay inanırmısın aynen kahveyi cok severdim zaten hamileyim diye icmem ama hic canim istemiyor tulum peynir özellikle yesil zeytin ve her öglen kendime koca bir kase kıvırcık salata yapıp yiyorum:)

Ilk gittigimde vermedi salı günü 2.randevum

Ay inanırmısın aynen kahveyi cok severdim zaten hamileyim diye icmem ama hic canim istemiyor tulum peynir özellikle yesil zeytin ve her öglen kendime koca bir kase kıvırcık salata yapıp yiyorum:)

Heheh ne kadar çok ortak yönümüz var kizz :)

Bende evde tayt ve esofmanla dolasıyorum hamile tayti ve pantolonu almam lazim benimde

Cok rahat gercekten gecen lcv dan aldim 10 liraya dusmus taytlar bilgin olsun... Pantolonda alicaktim ama cok buyuk geldiler gozume denemekte zor geldi... Biraz daha buyuyeyim oyle alicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…