- 20 Ocak 2016
- 131
- 191
- 38
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.741
Cumartesi günü bitiyor heyecanlıyım hemen başlamalı mıyım acaba yumurtlama dönemine gelsin istemiyorum o yüzden Ovülasyon testi alıcam o dönemde bırakıcam kız olsun istiyorum eee hadi inşallah haberleşelim mutlaka bebişlerimizi çok beklemeyiz umarım....
zinedila naber canım nasıl gidiyor hamilelik benim hafta sonu canım biseyler cekti bide düm ilk kez biraz midem bulandı kasık agrılarım oluyor bide aksam 8den sonra inanılmaz uyku bastırıyor
Canım benimde suratım sivilce doldu kardeslerim burnun sismis diyorlar ve göbegim büyüdü pantolonları zor kapatıyorum simdiden 800 gr aldım of sorma ama nedense benimde yine oglum olucak gibi geliyor banaBu arafa gobegim acayip buyudu... Oglumda 5 aylik bu kadardim... Bunda 2 aylik kocaman olduk masallah
Canım benimde suratım sivilce doldu kardeslerim burnun sismis diyorlar ve göbegim büyüdü pantolonları zor kapatıyorum simdiden 800 gr aldım of sorma ama nedense benimde yine oglum olucak gibi geliyor bana
Canım benimde suratım sivilce doldu kardeslerim burnun sismis diyorlar ve göbegim büyüdü pantolonları zor kapatıyorum simdiden 800 gr aldım of sorma ama nedense benimde yine oglum olucak gibi geliyor bana
Benimde oglumda karnim kucucuktu doguma gittigimde 5,6 aylik kadar gozukuyordu karnim herkes karnin ne kadar kucuk diyordu
Ay inanırmısın aynen kahveyi cok severdim zaten hamileyim diye icmem ama hic canim istemiyor tulum peynir özellikle yesil zeytin ve her öglen kendime koca bir kase kıvırcık salata yapıp yiyorum:)Bu arada yagli yemek yiyemiyorum kahveyi cok severdim icemiyorum hic canim istemio... En cok tulum peyniri ve zeytini severek yiyorum cnm
Bende evde tayt ve esofmanla dolasıyorum hamile tayti ve pantolonu almam lazim benimdeBen hamile tayti aldim onlari giyiyorum pantolonlarima girmem mumkun degil artik :)aslinda cok kilo almadim 2 kilo farkettim ama genisledim hemen
Ilk gittigimde vermedi salı günü 2.randevumAy ins farklidir cnm ya ikimizinde... Anne hissedermis ya hep kizim die seviyorum kizmis gibi gelio ama kendimi kaptrmamk icin sanirim oglanada alistiriyorum kendimi... Allah bilir saglikli eli ayagi duzgun hayirli cocuklarimiz olsun insallah cnm... Su ultrasona girene kadar ve gösterene kdr bebisler boyle konusucaz anlasilan... Senin randevun ne zmndir tekrar... Resim verdimi en son gittiginde dr
Ay inanırmısın aynen kahveyi cok severdim zaten hamileyim diye icmem ama hic canim istemiyor tulum peynir özellikle yesil zeytin ve her öglen kendime koca bir kase kıvırcık salata yapıp yiyorum:)
Ilk gittigimde vermedi salı günü 2.randevum
Bende evde tayt ve esofmanla dolasıyorum hamile tayti ve pantolonu almam lazim benimde
Valla öyle sen hangi sehirdesinHeheh ne kadar çok ortak yönümüz var kizz :)
Alıyım bende:)Cok rahat gercekten gecen lcv dan aldim 10 liraya dusmus taytlar bilgin olsun... Pantolonda alicaktim ama cok buyuk geldiler gozume denemekte zor geldi... Biraz daha buyuyeyim oyle alicam inşallah
Amin inşallahHadi hayirli hbrlerle gel insallah cnm