- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.761
Valla öyle sen hangi sehirdesin
Izmirdeyim cnm sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla öyle sen hangi sehirdesin
Ne güzel istanbul canım bu yaz otarafları gezdik bodrum dan tatil dönüsü efes antik kentine ugramıstıkIzmirdeyim cnm sen
Ne güzel istanbul canım bu yaz otarafları gezdik bodrum dan tatil dönüsü efes antik kentine ugramıstık
Öylemi ne güzel memleketinize dönmüşsünüz bizde torba daydıkIzmir guzeldir cnm ya bizde evlendik evleneli disardadik cok sukur gecen sene memleketimize çıktı tayinimiz... Bu arada gecen yaz bizde bodrumdaydik 2 gun... Marmaris donusu esimin arkadasi var irda turgutreiste ona ugramistik :)
Selam acaba bana da bakabilir misiniz? Benim 8 şubat 1989 esim 17 kasım 1988. Şimdiden çok tesekkur ederim.@serverr cim 13.01.2016 tarihine kadar hamile kalirsan erkek
13.01.2016-09.06.2016 tarihi ara donem. Yani koz veya erkek soylemek zor.
09.06.2016-09.06.2019 arasi kiz donemin canim
Merhaba adı nedir acaba ? Nasıl bulacağım? Çok teşekkürlerKıxlar facebokda erkek bebek isteyenler için bır grubumuz var. İsteyen olursa eklerız. Ovulasyon testlerınıze yorum yapıyolar. Guzel sohbetler oluyor
Merhaba adı nedir acaba ? Nasıl bulacağım? Çok teşekkürler
Canım özelden mesaj attım sanaMerhaba adı nedir acaba ? Nasıl bulacağım? Çok teşekkürler
dorticim bana da atabilir misin linkiCanım özelden mesaj attım sana
Özel mesaj attım sanada canımdorticim bana da atabilir misin linki
Özel mesaj attım canımgurubun adı nedir dorti.
Ne güzel istanbul canım bu yaz otarafları gezdik bodrum dan tatil dönüsü efes antik kentine ugramıstık
Gittim canım kalp atıslarını gorduk cok sükür 2hafta sonra gel dinleticem dedi sen ne yaptın ne zaman giricektin 2li testebulut29 naptın cnm gittinmi dr a nasil gidiyor hamilelik
Gittim canım kalp atıslarını gorduk cok sükür 2hafta sonra gel dinleticem dedi sen ne yaptın ne zaman giricektin 2li teste