Süper Anneler - 2011

Ne güzel istanbul canım bu yaz otarafları gezdik bodrum dan tatil dönüsü efes antik kentine ugramıstık

Izmir guzeldir cnm ya bizde evlendik evleneli disardadik cok sukur gecen sene memleketimize çıktı tayinimiz... Bu arada gecen yaz bizde bodrumdaydik 2 gun... Marmaris donusu esimin arkadasi var irda turgutreiste ona ugramistik :)

Izmir guzeldir cnm ya bizde evlendik evleneli disardadik cok sukur gecen sene memleketimize çıktı tayinimiz... Bu arada gecen yaz bizde bodrumdaydik 2 gun... Marmaris donusu esimin arkadasi var irda turgutreiste ona ugramistik :)
Öylemi ne güzel memleketinize dönmüşsünüz bizde torba daydık

Kıxlar facebokda erkek bebek isteyenler için bır grubumuz var. İsteyen olursa eklerız. Ovulasyon testlerınıze yorum yapıyolar. Guzel sohbetler oluyor

Gittim canım kalp atıslarını gorduk cok sükür 2hafta sonra gel dinleticem dedi sen ne yaptın ne zaman giricektin 2li teste

Iyi hadi sevindim cnm gozun aydin... Ben 2 sinde gidicem nasipse bakalim... Hayırlısı ile guzel cikar ins sonuclarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…