Süper Anneler - 2011

kızlar merhaba nasılsınız.burda bir arkadaş vardı izmir di galiba iki kızı vardı yanılmıyorsam öğretmendi hamileydi acaba kızımı oldu oğlumu merak ettim

erkek bebek olması için neler yapılmalı. Bilinen yöntemler varmıdır? deneyip uygulayıp tutan erkek bebek anneleri paylaşın lütfen :)

erkek bebek olması için neler yapılmalı. Bilinen yöntemler varmıdır? deneyip uygulayıp tutan erkek bebek anneleri paylaşın lütfen :)
Canım genelde ovulasyon testı kullanıyolar. Istersen facede grubumuz var gelırsen ordada testlere yorum yapıyor arkadaslar

canım belli oldu mu bebiş prenses geliyor mu?

Cnm buyuk ihtimal erkek dedi sok oldum... Cunku cevremdeki herkes gerek karnim gerek yuzum kiz diodu ama ben hala inanmiyorum yanilma cok olabiliomus bu aylarda pipi resmi gibi bisi verdi ama cok cikik degil sanki... Bak ekliycem

Eklentiler

• IMG-20160202-WA0000.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG-20160202-WA0002.jpeg
    49 KB · Görüntüleme: 129
Cnm buyuk ihtimal erkek dedi sok oldum... Cunku cevremdeki herkes gerek karnim gerek yuzum kiz diodu ama ben hala inanmiyorum yanilma cok olabiliomus bu aylarda pipi resmi gibi bisi verdi ama cok cikik degil sanki... Bak ekliycem
canım nubu paralel gbi geldi kız nubu gibi sanki. ah keşke doktor ultrasondan karnıma bakarken bana deseydi oğlun olacak diye ah o sözleri ben duysaydım keşkee. işte nasip canım. beta hcg kaç çıktı?

canım nubu paralel gbi geldi kız nubu gibi sanki. ah keşke doktor ultrasondan karnıma bakarken bana deseydi oğlun olacak diye ah o sözleri ben duysaydım keşkee. işte nasip canım. beta hcg kaç çıktı?

Daha kan sonucum cikmadi cnm 1 hafta sonra arariz dediler... Bende hala inanmiyorum pipi gibi degil sanki... Bakalim saglikli olsunda ins artik hersey kismet... Ins dr yanilmistir

Daha kan sonucum cikmadi cnm 1 hafta sonra arariz dediler... Bende hala inanmiyorum pipi gibi degil sanki... Bakalim saglikli olsunda ins artik hersey kismet... Ins dr yanilmistir
canım 12. haftada her bebeği erkek ilan ediyorlar vallahi. sonra dönüyor kıza 16. haftada. çevremde böyle 2 vaka oldu.
erken daha anlaşılması için. bakalım beta hcg 50 den yüksekse kız düşükse erkek diyorlar bakalım o tutacak mı? benim kızımın 62 idi sanırım 60lardaydı. yumurtlama döneminde hiç çalışma oldu mu peki?

Yok cnm yumurtlamada olmadi ondan once hergun oldu... Yani adetten sonra yumurtlamaya kdr hergun

Yok cnm yumurtlamada olmadi ondan once hergun oldu... Yani adetten sonra yumurtlamaya kdr hergun
canım inşallah gönlündeki karnındadır. o hayal kırıklığını tahmin edebilirim. elbet onu da seveceksin canının canı olacak o ayrı ama insan bi süre tuhaf hissediyor. çok merak ediyorum bebişin cinsiyetini. selver ablayla şok geçirmiştik bir de senin de oğluşun olacaksa ben bu yumurtayı kovalamaktan vazgeçeceğim. eşim diyor bazen gel çalışma yapalım yok diyorum yumurta vakti değil. sonra yumurta günü onun hevesi olmuyor eh hadi madem peki havasında olunca boşver diyorum bu ay da geçsin. tavuk musun sen diyor bi yumurta rüzgarı esip duruyor evde bıktım vallahi diyor. kuluçka makinesi alayım sana istediğin zaman yumurtla diyor. maskara oldum.

Insallah cnm... Allahın dedigi olur ne yaparsak yapalim olmuyo bazen... Erkek belirliyo cinsiyeti benim esimde sanirim y spermi var cok miktarda... Yorgun sperm dediler hergun oldu maca gitti geldi denk geldi o zaman hadi dedim ama iste kismet... 3.ye cesaretim yok zaten oda erkek olur benim... Kismet napalim artik kiz gelinlerim olur inşallah

Ay canım direk uyandim aklima sen geldin bi bakıyım dedim bende yanılma olur daha erken degilsede kısmet canım hayırlısı ama benim icime senin kızın olucak gibi doguyor

Ay canım direk uyandim aklima sen geldin bi bakıyım dedim bende yanılma olur daha erken degilsede kısmet canım hayırlısı ama benim icime senin kızın olucak gibi doguyor

Insallah cnm banada oyle geliyor ama sanirim cok istedigimden... Keseye gore bebek nub fln tutmadi bende eger erkekse bebegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…