- 28 Ekim 2007
- 6.275
- 1.584
- 39
-
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #66.821
canım nubu paralel gbi geldi kız nubu gibi sanki. ah keşke doktor ultrasondan karnıma bakarken bana deseydi oğlun olacak diye ah o sözleri ben duysaydım keşkee. işte nasip canım. beta hcg kaç çıktı?
Insallah cnm banada oyle geliyor ama sanirim cok istedigimden... Keseye gore bebek nub fln tutmadi bende eger cin takvimide tutmuycak ozaman bi ona biraz inaniyordum
Çok kücük bir cıkıntı var sagdaki resimde benim gördügüm ama olmayanilirde yani benimde oglumu 12.haftada direk doktor soylemisti bak pipisi diye kismet canim valla senden cok ümitliyim ama kendimden hic umitli degilim erkek yani hep oyle hossediyorum kız derse asıl soku ben ozaman yasiycam kendimi direk erkege odakladim ben
Cin takvimide tutmuycak ozaman hepsi hikaye artik onlara pek inancim kalmadiInsallah cnm banada oyle geliyor ama sanirim cok istedigimden... Keseye gore bebek nub fln tutmadi bende eger erkekse bebegim...
Ne zaman gidiceksin bidaha doktoraBende kiz hissediyodum ama erkek diye sartlandiriyodum kendimi sok olmamak icin ama yinede sok oldum dediginde... Yuzde yuz demedi buyuk ihtimal dedi ama bilmiyorum... Oglumda 14 haftalık ogrenmistik bizde... Mesela kalbi 140 dan fazla atiyosa kiz derler dun bebisin 166 çıktı...
Cin takvimide tutmuycak ozaman hepsi hikaye artik onlara pek inancim kalmadi
Ne zaman gidiceksin bidaha doktora
Canım hayırlı haberin hangisi oldugu bilinmez bugun bizim uzuldugumuz belkide hakkımızda cok hayırlıdır bilemeyiz ben haftaya carsamba tekrar gidicem bugunde test sonuclarimi almaya gidicem haftaya göstericem doktoraBelli. Olmaz cnm belki seninki tutar... Ama anladimki olmayinca olmuyor ne yaparsan yap... Senden hayirli hbrler duyariz ins... Sen gittinmi tekrar
Hadi bakalım devlet nediycek 3marttada zaten kesin sonucu alirsin canım suan da en önemlisi insallah sonucların güzel cıksın ense kalinligi icin ne dediler normalmiymis3 martta bu ikili testi yaptrdigim yere gidicem... Ondan oncede randevu alicakti arkadas bu ay icin devlete gidicem nasipse bakalim
Hadi bakalım devlet nediycek 3marttada zaten kesin sonucu alirsin canım suan da en önemlisi insallah sonucların güzel cıksın ense kalinligi icin ne dediler normalmiymis
Maşallah cok sevindimCok sukur guzel cikti cnm. Hersey normal
Canım hayırlı haberin hangisi oldugu bilinmez bugun bizim uzuldugumuz belkide hakkımızda cok hayırlıdır bilemeyiz ben haftaya carsamba tekrar gidicem bugunde test sonuclarimi almaya gidicem haftaya göstericem doktora
Inceledim canım haftaya göre bakinca senin resimdeki cıkıntı kız gibi aslinda 1ay daha sık disini ozaman kesin belli olur gösterirse tabi:)
Inceledim canım haftaya göre bakinca senin resimdeki cıkıntı kız gibi aslinda 1ay daha sık disini ozaman kesin belli olur gösterirse tabi:)
Sağol dorti yeni gördüm . Değerim ikiye katlamış çok şükür. Doktor 6. Haftada gel dedi. Bekliyoruz heyecanla..Canım ne yaptın. Kan testı yaptıracaktın. Doktora gıttınmı ne dedı doktor
İyi maşallah canım çok sevındım. Aslında sana sormak ıstedıgım çok sey var ama burada zor oluyor. Keske faceden konusabılsek. Bende cok ıstıyorum bebek ama korkuttular benı. Cesaretım kalmadı. Zaten yaşımda yuksek dıye dıye benı ıyıce bunslttılar. Senın gıbı bırini arıyordum bende canım. Bana cesaret verecek guven verecek. Aklımda okadar cok soru varki.Sağol dorti yeni gördüm . Değerim ikiye katlamış çok şükür. Doktor 6. Haftada gel dedi. Bekliyoruz heyecanla..
kızlar cevap yazarsanız sevinirimkızlar merhaba nasılsınız.burda bir arkadaş vardı izmir di galiba iki kızı vardı yanılmıyorsam öğretmendi hamileydi acaba kızımı oldu oğlumu merak ettim