Süper Anneler - 2011

Merhaba eskilerden ama arada geliyorum. Sanırım bizim eskilerden kimse kalmamış. Benim üç kızım vardı birde oğlum Rabbim nasip etti. Altı aylık oldu. Ben oğlumda gün aşırı deneme yaptım adetim biter bitmez gün aşırı deneme ile hamile kaldı. Ama eşimin spermlerinde sorun olduğu beş ay ilaç kullandı proxsed ve evicap ve maca tablet kullandı. Keçiboynuzu özü verdim her gece Gündüz demeden sabah aç karna zeytin yağında bekletilmiş kuru incir verdim. Size tavsiyem ne denerseniz deneyin ama asla duadan vaz geçmeyin. Ben çok çok dua ettim yana Yana dua ettim. Rabbim dileyen herkesin gönlündekini nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın evlatlarını sen yola çıkıp tamamlamışsın o yolu ne güzel biz daha yolun başındayız Allah dilediğimizi verir inşallah ben de dua ediyorum umarım olur benimde iki kızım var onları çok seviyorum ama gönül istiyor işte bizler içinde dua edin ihtiyacımız var buna

Bende arada bakıyorum, kızım 1,5 aylık oldu. 2 çocuk zor gerçekten. Çok şükür iyiyiz. Ama insnlar 3. Çocuk muhabbetine başladılar şimdiden. Senin paşa da büyümüş Maşallah. Evin neşesidir o. Bana çok yardımcı olmuştun. Allah bin kere razı olsun. Bende yöntemler tutmadığı için kimseye tavsiye etmiyorum. Allah ne derse o oluyor. Hayırlısını istemek en iyisi...

Teşekkür ederim canım doğru bilgi verdiğin için, ben hadis sanıyordum..Rabbim herşeyden önce hayırlısını versin herşeyin..isteyen herkese her iki duyguyuda tattırsın..Allah evlatlarına, evlatlarımıza hayırlı sağlıklı hayatlar versin inşallah..dualarınızı bekleriz.. sevgiler..

Allah razı olsun canım. Rabbim seninde evlatlarını bağışlasın. İnanın Oğluma baktığım her An her saniye sizler içinde dua ediyorum. Dua etmem için sizleri tanımam gerekmiyor. İlk bende buraya üye olmadan önce okurdum arkadaşlar birbirlerine dua ederdi hep içimden geçirirdim keşke banada dua etseler diye o yüzden benim gibi olanlar vardır diye bende herkese dua ediyorum. Rabbim beni sevindirdin herkesin ağzını kapattın bunu isteyen dileyen herkese de nasip et inşallah. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Canım ben senin kızını gördüm maşallah çol tatlı. Hem üzülme zamanla beni daha iyi anlayacaksın kız evlat öz evlat kim ne derse desin. Bak bende dördüncü de sonra oğlanı buldum. İnşallah Rabbim sanada üçüncüde nasip etsin laf edenlerin hepsinin ağzı kapansın inşallah. Rabbim sendende razı olsun inşallah. Dualarım seninle canım

Amin canım inşallah. Allah büyük kapısına gidipte istemeyi bilelim samimi canı gönülden isteyelim. İnşallah Rabbim kabul eder. Biz hadis dersi gördük o yüzden hadislerle ilgili baya bilgim var. Ama şu var Peygamber efendimizin oğlu öldüğü zaman efendimiz ağlamış. Ozaman müşrikler demişler ki Ya muhammed sen ki bir peygamber sin nasıl olurda ağlarsın diye. Efendimiz demiş ki ama ben bir babayım. Yani demem o ki ne olursak olalım beşeriz istiyoruz. Kimden verecek olan Rabbimden o yüzden istemekten asla çekinmeyin. Ve dilerim inşallah Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Allah senden de razı olsun iyi dileklerin ve duaların için bende o yüzden sizlerden dua etmenizi istedim elbet birimizin dua kapısı açık olur diye dediğin gibi milletin ağzı torba değil ki büzesin ben de bu kadınlar kulübünü çok seviyorum herkes kimseye anlatamadığı derdini burda paylaşıyor yardım istiyor çok güzel bişey ben şahsen bu derdimi sadece buraya anlatabildim kimse bilmiyor Allahım gönlümüzdekini biliyor hayırlısıysa olsun inşallah

Aynen öyle bizde çoğu şeyimizi hep burada anlattık. Şimdi face grubumuz var genelde arkadaşlar orada gelmek isteyen olursa buyursun gelsin. Oradada çok Güzel bilgiler oluyor. Elimizden geldiğince burayada gelmeye çalışıyoruz. gelemezsekte dualarımız hep sizinle

Çok teşekkür ederim dualarınız için ben de inşallah bir gün yazarım buraya oğlum geliyor diye Allahım nasip ederse inşallah

İyi geceler kızlar konuyu en başından beri okumaya çalışıyorum benim 5 yaşında bir oğlum var ve artık 2. Çocuk için plan yapmaya başladık. Oğluma hamileyken 8. Aya kadar kız dedi doktorum bende kendimi ona göre hazırlamıştım odasına kadar sipariş vermiştik fakat doğuma 1 ay kala erkek dedi ve tabi oğlum oldu o yüzden içimizde kız çocuk uhde kaldı kıyafetleri bile duruyor 5 yıl önce alınan vermek istemedim kimseye 2. Çocuktan dolayı o kadar çok istiyorum ki kızım olsun anlatamam tabi ki öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması temennim. Bioritm falan hesaplamış arkadaşlar benim içinde yapabilirler mi acaba ben kız için elimden geleni yapmak istiyorum tabi ki hayırlısı Allah'tan bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım gönlüne göre olsun inşallah. benim de bir kızım var kaza eseri kendisi. adetimin son günü gebe kaldım. şimdi de erkek istiyorum. umarım bana da bir erkek bebek nasip olur.

canım gönlüne göre olsun inşallah. benim de bir kızım var kaza eseri kendisi. adetimin son günü gebe kaldım. şimdi de erkek istiyorum. umarım bana da bir erkek bebek nasip olur.

Canım inşallah seninde gönlüne göre olur ben yumurtlama döneminde hamile kaldım o zaman bilmiyordum ilk çocuk olunca da cinsiyeti farketmez dedik yumurtlama dönemini dikkate al mutlaka bende tam tersini yapıcam ama adetten hemen sonra ilişki olunca hamile kalınırsa erkek diye duydum ne zaman yapıcam şaşırdım valla Nisan'a kadar hamile kalmak istiyorum bir yandan da korkuyorum birde biz yumurtlama dönemine kadar ilişki yaşamadık eşim şehir dışındaydı tam yumurtlama dönemine gelince de erkek oldu

arkadaşlar bende katıldım aranıza, aslında bayadır takip ediyordum,çok şey öğrendim, şimdi de deneme aşamasına geldim.Benin çocuğum yok ama eşimin 2 tane kızı var o nedenle açıkçası o erkek bebek özlemi çektiğinden bende erkek olsun istiyorum ama Allahtan herşey kız olursa da canımıniçi. O nedenle 1 aya yakındır erkek bebek için diyet yapmaya, takviye almaya çalışıyorum,eşime de aynı şeyleri uyguladım, Ovülasyon testini de aldım ve yumurtlama zamanını bekliyorum. Hepimize Allah gönlüne göre,uzun ömürlü,sağlıklı evlatlar verir inşallah.

Hayırlısı olsun canım bende çalışmalara başlıcam şuan reglim heyecanla bekliyorum inşallah gönlümüze göre olur

Aynen bende şu an regliyim bebeklerimizin haberini çok yakın tarihlerde alacağız demek ki
Cumartesi günü bitiyor heyecanlıyım hemen başlamalı mıyım acaba yumurtlama dönemine gelsin istemiyorum o yüzden Ovülasyon testi alıcam o dönemde bırakıcam kız olsun istiyorum eee hadi inşallah haberleşelim mutlaka bebişlerimizi çok beklemeyiz umarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…