Süper Anneler - 2011

Canım yumurtlama günümü bilmiyordum son ay adetim sasmıştı zaten bazen gün aşırı bazen üst üste günler oldu adete 1hafta kalaya kadar böyle devam ettik

Hadi ins ikimizinde sağlıklı eli ayagi duzgun hayirli kizlarimiz olur :)

Amin cnm senin de çocuğunu Allah bağışlasın Allah kucağına almayı nasip etsin ben sık ilişkiyle hamile kaldım kızlarıma dua edin benim için bir tanede oğlum olsun Allahım sizinde gönlünüze göre versin

Oğlu olanlar yumurtlama gününde tek ilişkiylemi yoksa sık ilişkiyle mi hamile kaldınız birde tam gününü Nasıl hesapladınız doktora yumurta takibi desem kabul edermi acaba

Oğlu olanlar yumurtlama gününde tek ilişkiylemi yoksa sık ilişkiyle mi hamile kaldınız birde tam gününü Nasıl hesapladınız doktora yumurta takibi desem kabul edermi acaba

Amin cnm... Ben netten hesaplamistim cnm 3 adetini girince cikio... Ama ovulasyon testiyle kalanda cok oldu... Bende bu hamileligimde adetten sonra yumurtlamama 1 gun kalaya kdr hergun oldu sonrasında da sık oldu acaba kızmdiir bakalim hayirlisi :)

Ins cnm su ikili test var 12 haftada belki o Mn ogrenirim diyorum... Sence neyim olcak. Kiz ne doğuyor içine
Kızın olucak gibi geliyor bulantılarında varya sanki kız gibi valla esim eve geldi kızım kızım diyor annemler aynı sekilde patik almışlar daha gecen hafta duyar duymaz hadi o kıza erkege olur bide pembe minik bir mont almışlar şok oldum böyle yapmayın erkek olursa moralim bozulicak diyorum olsun saglıklı olsunda diyorlar ama kız diye seviyorlar hep beni acayip moda sokuyorlar

Doktor takibi daha garanti galiba yumurta takibi için inşallah gönlünüzde kız geçiyorsa kız olur inşallah benim iki kızım var dünyalara bedel çok tatlılar maşallah ben onlara hamileyken çok uykum geliyordu ve ikisinde de 4 ay kustum kız çocuklarının belirtileri genellikle bunlarmış

Ay ins cnm yaa... Ben hicbisi almadim daha ama severken kizim diye seviyorum... Ogrenirsem ins kiz oldugunu hemen gidip firfirli kulot alicam ona nasip olursa insallah :)

Canım yanılmıyorsam lütfen düzeltin dediğin için yazıyorum. Cinsiyet ile ilgili peygamber efendimiz herhangi bir hadisi yok. Senin söylediğin Allah dostu olan ibrahim Hakko hz tecrübe ye dayanarak yazdığı şeyler. Cinsiyet ile ilgili sadece bir ayet var oda. Dilediğimize kız Dilediğimize erkek Dilediğimize çift çift dilediğimizi ise kısır yaparız diyedir. Ama diğer söylediğin herşeye katılıyorum. Benimde üç kızım var ben Doğulu bir ailenin geliniyim oğlun olmadığı için kayananam eşimi evlendirecekti ben çok zor günler.geçirdim. Vs Vs ama şükür Rabbim bana oğlumu nasip etti. Ha çok yöntem denedim iki defa kıbrısa gittim ama olmadı. Ne zamanki herşeyden vaz geçtim Rabbim bana ne nasip edersen baş göz üstüne dedim ozamam Rabbim nasip etti. Yöntem denediğim için pişmanmıyım hayır çünkü en azından denedim uğraştım diyorum. Rabbim dilerim burada herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Çalıkuşu canım benim ne kadar sevindim senin için anlatamam. Zatwn öncedende okumuştum şimdi netleşince dahada çok sevindim. Gör bak evinize nasıl neşe olacak. Benim oğlanı görsen poposu yere değmiyor. İnan kız olsaydı yine böyle sevecektik ama istediğimiz cinsiyet olunca dahada mutlu olduk. İnşallah arada gel haberleşelim. Çok dua ettim sana inşallah dilediğin zamanda yavrunu al kucağına. Sağlıkla gelsin Paşa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…