• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar ben galenik kullanıyorum ama içinde 5 adet var günde sadece 1 tane oluyor ve sonradan silikleşmiyor acaba bu test beni şaşırtırmı? mesela bu ay sadece kendi ovulasyon günümü tesbit etmek için test aldım siklusum 30 ben testlere 13. gün itibariyle başladım ilk gün tek çizgi / 14. gün 2. çizgi hafif var / 15. ve 16. gün 2. çizgi daha belirgindi / 17. gün 2.çizgi hafif silikti / bu durumda hangi gün?
Arkadasim bence internetten siparie et testi ben 20 tane aldim.gunde 5 kez yaparak yine emin olamadim.gunde 1 tane cok az bence

Acaba arkadaşım adetli haldeyken kullanılan bir fitil varmı, biokadin söyleniyor ama gerçekten kullanılıyormu. Kaş yaparken göz çıkarmayalım, gijnijime sormak istiyorum neopenatron num bitince adet olucam adetli ikende biokadin kullansam olurmu çünkü benden inanılmaz yeşil iltihap geliyor. Adet dönemimde de devam edeyimde rahim tam temizlensin diye düşünüyorum. Çünkü mayısta denemelerim olcak. Yorumlarınızı bekliyorum... Canlarım...
hanzade bacım sen antibiyotik kullan riske atma antıbiyotıkle beraber biokadın kullan adetli iken kullanılıyor. ama tek başına fitil o kadar iltihabı sökmez iltihap varsa erkek bebek şansı çok düşer bacımsın.

Arkadasim bence internetten siparie et testi ben 20 tane aldim.gunde 5 kez yaparak yine emin olamadim.gunde 1 tane cok az bence

anladım peki laboguik markada koyu çizgide mi ilişki olacak silikleşince 24-36 saat için demi? tam bilmiyorum :(

Eki Görüntüle 1500265 arkadaşlar fotoyu yüklemeyi becerebildimmi bilmiyorum,,, sizden ricam bu testlerde ovulasyon görünüyormu ben ilk defa test yaptım. Yorumlarınızı bekliyorum... Gününüz güzel ve bereketli olsun...
benim de böyleydi bacım 12. gün koyulaşmış 13. gün akşam tek deneme olmalı diyorum ben yani ilk koyudan 36 saat sonra

asosyal canım sen niye hemen ağladın umudunu yitirdin daha kesin bir şey dememiş ki dr. dur bakalım bekle mevlam neylerse güzel eyler hemen kestirip attın bacım. bizim ekim anneleri topiğinde erkek bebek patlaması var agustos anneleri de aynı şekilde bence bu sene erkek bebek daha fazla o cadaloz arkadaşların halt etmiş gıcık tipler ya. öyle bile olsa fikrini kendine sakla ne varda karşındaki insanın modunu düşürüyorsun ne gereksiz insanlar ya

slm kızlar birkaç gündür yoktum nete giremedim nasılsınız benim bütün hevesim gitti artık allah hakkımızda hayırlısını versin

kızlar ben galenik kullanıyorum ama içinde 5 adet var günde sadece 1 tane oluyor ve sonradan silikleşmiyor acaba bu test beni şaşırtırmı? mesela bu ay sadece kendi ovulasyon günümü tesbit etmek için test aldım siklusum 30 ben testlere 13. gün itibariyle başladım ilk gün tek çizgi / 14. gün 2. çizgi hafif var / 15. ve 16. gün 2. çizgi daha belirgindi / 17. gün 2.çizgi hafif silikti / bu durumda hangi gün?
16. gun yada 17. gunun ılk saatlerinde cat olmuştur. cunku yumurta o cıft cızgıyı gördükten 24 ıle 36 saat sonra catlar ve testte silikleşir. labaquıck kullanmanızı tavsıye ederım cunku günde bır tane yapılan test ınsanı yanıltır. daha sık test yapmalısınız. labaquıck ucuz bir test. 20-30 tanesını 20 tl ye mi ne alınıyor yada onun gibi bisey.

selam kızlar, bende kız için denemelere başlamak istiyorum. aynı zamanda korkuyorumda. allah herkeze önce sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. sizce sirkeli suyun elma mi üzüm mü olması gerekir. içimde kalmasın denemek istiyorum. birde kız için fitil ismi yazarmısınız bana. kullansam yan etkisi olurmu siz ne dersiniz.3 gün zaten en fazla kullanıcam .benim oğlum adetten sonra oldu. birde tuzu çok kullanıyoruz. bazı arkadaşlarım ayın durumuna dikkat et diyor.erkek bebek için ovulasyon döneminde dolunay şansı arttırır demişti bir kişi. ben pek inanmıyorum. sirke ve fitil daha mantıklı gibi geliyor.birde adet döneminin 25,24.23 gibi kısa dönemde olan kişinin oğlu olur demişlerdi.32,31 günde bir olursa kız olur diyorlar. allah herkezin gönlüne göre kısmet etsin inşallah.

selam kızlar, bende kız için denemelere başlamak istiyorum. aynı zamanda korkuyorumda. allah herkeze önce sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. sizce sirkeli suyun elma mi üzüm mü olması gerekir. içimde kalmasın denemek istiyorum. birde kız için fitil ismi yazarmısınız bana. kullansam yan etkisi olurmu siz ne dersiniz.3 gün zaten en fazla kullanıcam .benim oğlum adetten sonra oldu. birde tuzu çok kullanıyoruz. bazı arkadaşlarım ayın durumuna dikkat et diyor.erkek bebek için ovulasyon döneminde dolunay şansı arttırır demişti bir kişi. ben pek inanmıyorum. sirke ve fitil daha mantıklı gibi geliyor.birde adet döneminin 25,24.23 gibi kısa dönemde olan kişinin oğlu olur demişlerdi.32,31 günde bir olursa kız olur diyorlar. allah herkezin gönlüne göre kısmet etsin inşallah.
Hosgeldin cnm adettin kacinci gunu oldu hatirliyormusun

Canim kiz icin fitile gerek yok erkek bebek icin temiz olmasi gerekio mantarsiz falan bende asitli ortamda kiz olasiligi fazla diye duymusdum Sirke mantikli...ablamda adeti bitti bir hafta korundu sonra hamile kaldi kizi oldu darisi basina insallah

Back