Süper Anneler - 2011

canım bende de yara var ama yaktırmaya korkuyorum yada dondurma işlemi mi daha iyi sizce? kısacası herhangi bişey yaptırmazsam hamile kalamam mı?

canım bende de yara var ama yaktırmaya korkuyorum yada dondurma işlemi mi daha iyi sizce? kısacası herhangi bişey yaptırmazsam hamile kalamam mı?
canım tabiki de hamile kalabilirsin ama yaktırman daha iyi dondurma işlemi geçici oluyormuş. sinek ısırığı gibi bişeyler hissediyorsun ben de korkmuştum ama hemen bitti.. yara zamanla büyüyebilir cinsel ilişki sırasında kanama yanma acıma gibi şeylere neden oluyormuş hem yaktır ki rahmin iyice temizlensin bu da erkek bebek şansını arttırır

İnşallah :) zaten 9 mayısta doktara gideceğim hemen bu durumu konuşayım ve halledeyim teşekkürler.

gijnij sen hep doktor kontrolünde olsun istemiştin o doktor kontrolünü kendinmi bıraktın yada şöyle diyeyim olurunamı bıraktın ben bişe anlamadım canım ya
bizim bir tanıdık arkadaş 3 kızı vardı kurban kesip adak adadı sonra ogluşuna hamiş kaldı gijnij sen hamileyim dyince içime oglu olacak diye bir his dogdu ozaman hislerim kuvvetlidir benim annemin rüyalarıda hep çıkar geçen rüya gördüm horoz kovalıyordu beni anneme anlattım oglun olur diyor

kızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....

Canım bnm üzülme belki müjde vermek istemiştir seni heveslendirmemek için sonradan farklı çıkarsa üzülmemen için söylememiştir lütfen bebişini de üzme

canım ya sıkma canını allah gönlündekini verir inşallah hakkımızda hayırlı neyse o olsun bende bazen çok tereddüte düşüyorum 3.de kız olursa diye ama Allahtan gelene razıyız

kızlar biliyorum tabiki 3.ye karar verirken ama işte öyle.. %50 şansımız var ama insn ümitleniyor bekliyor rabbim hayırlı erkek müjdelere çevirsin şuan ki sıkıntımı...

Arkadasim simdi ne dersek diyelim uzuleceksin ama umidini kaybetme duani eksik etme.sonuc ne olursa olsun onlar bizim canimazdan birer parca.rabbimin bizlere en buyuk lutfu.allahim insallah gonlundekini verir hayirlisiyla.

Asosyalci canım üzülme inan bana doktor 18. Haftada bile kesin konuşmadı daha geçen hafta 23 haftada sonra kesin dedi her gittiğimde erkek demek zor kızı söylemek daha kolay diyordu bence bu doktorda beklentin olduğunu anlayınca emin olmadan söylemek istememiştir. Üzülme ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…