- 14 Nisan 2015
- 55
- 41
- 3
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.721
20li alsak yeter zaten bir kaç aydır kendimi takip ediyorum bakalım hayırlısı olur inşallah50 li olanları bozuk çıkıyormuş ama hepsi aynı değil çogumuz ondan kullandık 30 lu 20 li olanları iyi çıkıyor canım
canım ben bebek düşünüyoruz diye jinokolojik muayneye gittim yara varmış yakıldı antibiyotik ve fitil tedavisine başlıycaz dedi dr.antibiyotik ve 14 lü biokadin kullandım fitilin bittiği gün adet oldum adetimin 6. günü test yapmaya başladım 10. gün koyu çizgiyi gördüm 35 saat sonra yani 11. günün akşamı tek ilişki oldu. bebeğim erkek canım. biokadin fitil alkali yapan bir fitil dr erkek bebek istediğimi biliyordu ona göre yazdım fitili demişti bilgin olsun
canım tabiki de hamile kalabilirsin ama yaktırman daha iyi dondurma işlemi geçici oluyormuş. sinek ısırığı gibi bişeyler hissediyorsun ben de korkmuştum ama hemen bitti.. yara zamanla büyüyebilir cinsel ilişki sırasında kanama yanma acıma gibi şeylere neden oluyormuş hem yaktır ki rahmin iyice temizlensin bu da erkek bebek şansını arttırırcanım bende de yara var ama yaktırmaya korkuyorum yada dondurma işlemi mi daha iyi sizce? kısacası herhangi bişey yaptırmazsam hamile kalamam mı?
Arkadaslar ben buradan okuduklarimdan yola cikarak neo penotran fitil kullandim.yanlis fitilimi kullandim ph artirmak icin.biokadin mi olmaliydi
gijnij sen hep doktor kontrolünde olsun istemiştin o doktor kontrolünü kendinmi bıraktın yada şöyle diyeyim olurunamı bıraktın ben bişe anlamadım canım yaCanımıniçi evet ben deneme yaptığınm ay hamile kaldım ama sağa filan yatmadım en azından hatırlamıyorum ama biz gün aşırı yaptığımız için sanırım neredeyse 8 defa ilişki oldu o ay içinde ve ben ateş ölçütüğüm için yumurtanın çatladığı günden bir gün öncesi ve birgün sonrası da ilişki oldu ama çat günü ilişki olmadı
kız nerelerdesinKızlar ne o penotranmı ph yukseltıyormuş erkek bebek içinmi kullanıyosunuz
merhaba canım bebekmi tutmadı yoksa kızmı oldukızlar buarada unutmadan ben karbonatlı duş yapmıştım ama tutmadı
canım neopenotranda olabilir biokadinde diyorlar valla karıştı birbirine ne yapıcaz allah yardımcımız olsunArkadaslar ben buradan okuduklarimdan yola cikarak neo penotran fitil kullandim.yanlis fitilimi kullandim ph artirmak icin.biokadin mi olmaliydi
Doğru kullanmışsın bence.gijnij de onu kullanmış.adetten önce mi kullanıyorsun?[/QUO Adetime 1 hafta kala kullandim.su an adetimin 5. Gunu.kismetse deneme yapicaz bakalim bu ay hayirlisi.
Canım bnm üzülme belki müjde vermek istemiştir seni heveslendirmemek için sonradan farklı çıkarsa üzülmemen için söylememiştir lütfen bebişini de üzmekızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....
canım ya sıkma canını allah gönlündekini verir inşallah hakkımızda hayırlı neyse o olsun bende bazen çok tereddüte düşüyorum 3.de kız olursa diye ama Allahtan gelene razıyızkızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....
aminnnnnn inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olsunkızlar biliyorum tabiki 3.ye karar verirken ama işte öyle..%50 şansımız var ama insn ümitleniyor bekliyor rabbim hayırlı erkek müjdelere çevirsin şuan ki sıkıntımı...
Arkadasim simdi ne dersek diyelim uzuleceksin ama umidini kaybetme duani eksik etme.sonuc ne olursa olsun onlar bizim canimazdan birer parca.rabbimin bizlere en buyuk lutfu.allahim insallah gonlundekini verir hayirlisiyla.kızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?