• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

birde arkadaşlar benim eşimde varikosel var sperm tahlilide yaptırmak istemiyor. Bu nedenle ben de cesaret edip korunmayı bırakamadım eşim varikosel ile ilgili ameliyatta olmadı. testislerdeki ısı nedeni ile (varikosel de böyle oluyormuş)spermlerin kalitesiz olacağını öğrendim ve ısıyı seven x krozomunun yumurtayı döllemesinden de çekinip hamileliğimi geciktiriyorum bana önerileriniz olabilirmi acaba varikoselli erkeklerin hep kızımı olur bilen varmı çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yaşım 36 oldu o yüzden acelem:oops:
balkaymak bence gitsin ameliyat olsun. eger oda erkek bebek istiyorsa bu fedakarlıgı yapmalı.
benım eşimde de varikosel vardı, 1 sene boyunce denemediğimiz kalmadı, 3 defa kımyasal gebelık gecırdım kalıtesı bozuk olduug ıcın spermlerin. sonrasında yarım saatlk bı operasyon gecırdı. denedıgımız ılk ay hamıle kaldım. kızım oldu, guclu kızım :) ki 3-4 ay sonra deneseydik spermler kendini bi toplasaydı erkek olma ihtimali de yuksekti. ALLAH Bilir tabi.hayırlısı saglıklsı olsun :) sımdı ıkıncı bebegı dusunuyoruz eşim once sperm testi yaptıracak ona göre takvıye kullanıp bırakıcaz kendimizi akısa, nasipte varsa olur zaten

Merhaba.benim de 6 yaşında bir oğlum var.ikinciyi allah nasip ederse kız istiyorum.eşimin ailesinde herkesin 2 şer oğlu var.benimkiyle birlikte 5 erkek torun.kayınvalidem de kıza hasret.önce ben istiyordum eşim istemiyordu 2.yi sonra ben de rest çektim ben de istemiyorum yaşım oldu 35 hayatımı yaşayacağım gezip tozacağım dedim 1-2 hafta sonra ben 2. Çocuğu istiyorum dedi.ters köşe yaptım ona.ben doğumdan sonra çok kilo almıştım, kilo vermeden hamile kalmayacağım dedim, 84.5 tan şuan 58 e düştüm 2 yılda.son 2-3 haftadır da kız diyeti yapıyorum.çin takvimine göre de nisan mayıs hazşran ağustos eylül kız.anlayacağınız işi sağlama almaya çalışıyorum.

Bu arada calcıum-magnesium -çinko tableti kullanıyorum.yumurtlamayı takip edeceğim zaten 2 gün öncesinden bırakacağım.spiralim vardı bu ay çıkardım

Elbette herşeyin başı sağlık ... Benimde ilk önce bir oğluşum olsun istiyorum daha sonra bir kızım olsun :) çok şey mi istiyorum yaaa...

balkaymak bence gitsin ameliyat olsun. eger oda erkek bebek istiyorsa bu fedakarlıgı yapmalı.
benım eşimde de varikosel vardı, 1 sene boyunce denemediğimiz kalmadı, 3 defa kımyasal gebelık gecırdım kalıtesı bozuk olduug ıcın spermlerin. sonrasında yarım saatlk bı operasyon gecırdı. denedıgımız ılk ay hamıle kaldım. kızım oldu, guclu kızım :) ki 3-4 ay sonra deneseydik spermler kendini bi toplasaydı erkek olma ihtimali de yuksekti. ALLAH Bilir tabi.hayırlısı saglıklsı olsun :) sımdı ıkıncı bebegı dusunuyoruz eşim once sperm testi yaptıracak ona göre takvıye kullanıp bırakıcaz kendimizi akısa, nasipte varsa olur zaten
bende aynı şekilde düşünüyorum canım hayırlsı

eczaneye gittim dr reçetesi ile değilse veremem dedi neo penotranı sinir oldum kendi eczanemede gitmedimki daha önce biokadin aldım diye bayan diyecek her ay fitilmi kullanıyon :)
bende diabet olduğu için her ay kullanıyorum mantar yapıyor onlar ilaç sattığı için mutlu olacaklardır canım boşver

Amin hayırlı olsun canım sen ne yöntemler denedın takvımlere baktınmı
canım ben sadece yumurtlama günümü tespit ettim çift çizgiden 35 saat sonra ağrımın çok olduğu zamanda tek ilişki oldu canım. başkada bir şey yapmadım takvimlere bakmadım ama çin takvimi yaşıma bir yaş eklediğimde tutuyor. diet falan yapmadım sağ tarafıma yatmıştım. çok dua ettim canım

Sibel canım biz 24 haftalık oldukiyiyim şükür daha rahatım benimde göbek hala doğru düzgün yok benim iç karın geniş ondan sanırım. Bizim tekmeler başladı ama sakin bizimki. Uslu olacak inşallah :) daha hazırlıklara başlamadım nedense içimden hiçbirşey yapasım yok heves yok neden b
benim kız 16 haftada judo yapıyodu :) bu maşallah çok efendi olacak :) dün dr gittik kontrol vardı çok haraketli hiç durmuyor kıpır kıpır dedi ama ben hissetmiyorum karnımda küçük bir top varmış gibi şeftali yutmuş solucan gibiyim:KK48:
benimde çok bişey yapasım yok neden acaba hala şoktamıyız ki :cool:

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de kendimle ilgili bazı şeyler paylaşmak istiyorum ben kızıma adet bitiminde hamile kaldım, ama kız kardeşim aynı şekilde oğluna hamile kaldı şu anda da oturduğum siteden 2 kişi yeni doğum yaptı biri de hamile ve üçünün cinsiyeti de erkek arıtma su kullanıyoruz ben buna bağlıyorum ve araştırmalarım sonucunda hepsi yatağın sağında yatıyorlarmış:))
hoş geldin canım aramıza umarım kısa sürede dileğine kavuşursun. öncelikle başkalarının gebeliklerini asla baz alma sadece kendini dinle yumurtlama gününü tespit et kızıma adet sonrası diyorsun demek ki bunu baz alarak haraket edeceksin. ben 14. gün yumurtluyorum sanıyordum ama yaptığım testlerde gördüm ki 11. gün yumurtladım. bu çok önemli sadece zamanlama diyorum ben tabiki araştırmalarım sonucunda ve bende de böyle oldu diyet su vs hiç birşey yapmadım oğlum olacak inşallah. bu topikte bir sürü diyet duş vs dünya kadar şey deneyip kızları olanlarda çok oldu fazla kafayı bulandırmadan çok şartlanmadan zamanlamaya dikkat ederek hareket edince başarılı olunacağını umuyorum. ileri hızlı sperm de önemli tabi eşine biraz takviye verebiirsin keçi boynuzu kürü çok işe yarıyormuş hızlandırmada vitamin ve çinko takviyesi olabilir. sağa yatma olayını bana babanem söylemişti :)) kızımda soluma dönüp yatmıştım bu sefer sağıma dönüp yattım ve sağdan yumurtlamıştım ama yatağın sağı solu olayını bilemiyorum ben hep eşimin solunda yatarım evlendiğimizden beri çok alakalı olduğunu sanmıyorum canım

birde arkadaşlar benim eşimde varikosel var sperm tahlilide yaptırmak istemiyor. Bu nedenle ben de cesaret edip korunmayı bırakamadım eşim varikosel ile ilgili ameliyatta olmadı. testislerdeki ısı nedeni ile (varikosel de böyle oluyormuş)spermlerin kalitesiz olacağını öğrendim ve ısıyı seven x krozomunun yumurtayı döllemesinden de çekinip hamileliğimi geciktiriyorum bana önerileriniz olabilirmi acaba varikoselli erkeklerin hep kızımı olur bilen varmı çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yaşım 36 oldu o yüzden acelem:oops:
böyle bir konu okumuştum canım ama topiği bulamıyorum hergün 3 defa bölgesel soğuk duş ve buzlu soğutma yapmışlar bölgesel. ilşkiden hemen öncede buzlu masaj gibi bişey sonra ilişki olmuş oğlu olmuş arkadaşın 3 kızdan sonra. ben de eşime bölgesel soğuk duş yaptırmıştım ilişki öncesi

eczaneye gittim dr reçetesi ile değilse veremem dedi neo penotranı sinir oldum kendi eczanemede gitmedimki daha önce biokadin aldım diye bayan diyecek her ay fitilmi kullanıyon :)
canım ben bebek düşünüyoruz diye jinokolojik muayneye gittim yara varmış yakıldı antibiyotik ve fitil tedavisine başlıycaz dedi dr.antibiyotik ve 14 lü biokadin kullandım fitilin bittiği gün adet oldum adetimin 6. günü test yapmaya başladım 10. gün koyu çizgiyi gördüm 35 saat sonra yani 11. günün akşamı tek ilişki oldu. bebeğim erkek canım. biokadin fitil alkali yapan bir fitil dr erkek bebek istediğimi biliyordu ona göre yazdım fitili demişti bilgin olsun

canım ben bebek düşünüyoruz diye jinokolojik muayneye gittim yara varmış yakıldı antibiyotik ve fitil tedavisine başlıycaz dedi dr.antibiyotik ve 14 lü biokadin kullandım fitilin bittiği gün adet oldum adetimin 6. günü test yapmaya başladım 10. gün koyu çizgiyi gördüm 35 saat sonra yani 11. günün akşamı tek ilişki oldu. bebeğim erkek canım. biokadin fitil alkali yapan bir fitil dr erkek bebek istediğimi biliyordu ona göre yazdım fitili demişti bilgin olsun
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı isteyenlere evde zaten var biokadin kararsız kaldım hayırlısı

canım birde test hangi marka kullandın eczanedekilerin içinde az var bir ara almıştım 5 adetti sürekli yapılırsa yetmez galiba nettenmi sipariş etsek acaba

böyle bir konu okumuştum canım ama topiği bulamıyorum hergün 3 defa bölgesel soğuk duş ve buzlu soğutma yapmışlar bölgesel. ilşkiden hemen öncede buzlu masaj gibi bişey sonra ilişki olmuş oğlu olmuş arkadaşın 3 kızdan sonra. ben de eşime bölgesel soğuk duş yaptırmıştım ilişki öncesi
BENDE ÖYLE YAPAYIM BARİ EŞİM HAYATTA AMELİYAT OLMAZ SAOL CANIM

canım birde test hangi marka kullandın eczanedekilerin içinde az var bir ara almıştım 5 adetti sürekli yapılırsa yetmez galiba nettenmi sipariş etsek acaba
evet ben netten etmiştim 30 lu 20 lira falandı galıba canım laboquik marka memnun kaldım hatta evde bile baya var şuan istanbuldaysan verebilirim sana

Back