- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 46
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.701
balkaymak bence gitsin ameliyat olsun. eger oda erkek bebek istiyorsa bu fedakarlıgı yapmalı.birde arkadaşlar benim eşimde varikosel var sperm tahlilide yaptırmak istemiyor. Bu nedenle ben de cesaret edip korunmayı bırakamadım eşim varikosel ile ilgili ameliyatta olmadı. testislerdeki ısı nedeni ile (varikosel de böyle oluyormuş)spermlerin kalitesiz olacağını öğrendim ve ısıyı seven x krozomunun yumurtayı döllemesinden de çekinip hamileliğimi geciktiriyorum bana önerileriniz olabilirmi acaba varikoselli erkeklerin hep kızımı olur bilen varmı çok soru sordum kusuruma bakmayın ama yaşım 36 oldu o yüzden acelem
benım eşimde de varikosel vardı, 1 sene boyunce denemediğimiz kalmadı, 3 defa kımyasal gebelık gecırdım kalıtesı bozuk olduug ıcın spermlerin. sonrasında yarım saatlk bı operasyon gecırdı. denedıgımız ılk ay hamıle kaldım. kızım oldu, guclu kızım :) ki 3-4 ay sonra deneseydik spermler kendini bi toplasaydı erkek olma ihtimali de yuksekti. ALLAH Bilir tabi.hayırlısı saglıklsı olsun :) sımdı ıkıncı bebegı dusunuyoruz eşim once sperm testi yaptıracak ona göre takvıye kullanıp bırakıcaz kendimizi akısa, nasipte varsa olur zaten