• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bugun karbonatli suya basladim iciyorum karbonatli vaginal dustan korkuyorum icmekte alkali yaparmi??
UZUN SÜREDİR SAKA SU KULLANIYORUZ ALKALİ DAMLA ALDIM VE ÖNCESİNDE KARBONATLI SU KULLANDIM VAGİNAYI BİLMEM AMA İDRAR TAHLİLİNDE PH 5 ÇIKTI YANİ DÜŞÜKTÜ SIVILAR İDRARLA ATILDIĞINA GÖRE BENCE PH IN YÜKSEK ÇIKMASI GEREKİYORDU EN ETKİLİSİ VAGİNAL DUŞ OLABİLİR AMA KARBONAT MİKTARI ÇOK OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM

UZUN SÜREDİR SAKA SU KULLANIYORUZ ALKALİ DAMLA ALDIM VE ÖNCESİNDE KARBONATLI SU KULLANDIM VAGİNAYI BİLMEM AMA İDRAR TAHLİLİNDE PH 5 ÇIKTI YANİ DÜŞÜKTÜ SIVILAR İDRARLA ATILDIĞINA GÖRE BENCE PH IN YÜKSEK ÇIKMASI GEREKİYORDU EN ETKİLİSİ VAGİNAL DUŞ OLABİLİR AMA KARBONAT MİKTARI ÇOK OLMAMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Vaginal dusu iliskiden oncemi yapmali? Yada adete yakinmi?

DENEYEN ARKADAŞLAR OLDU DAHA ÖNCEKİ SAYFALARDA DOKTORUN BİRİDE MANTAR ENFEKSİYONU OLANLARDA TAVSİYE EDİYORDU BENCE FİTİLİ KULLANIRSAN GEREK YOK YAPMANA

Canımıniçi evet ben deneme yaptığınm ay hamile kaldım ama sağa filan yatmadım en azından hatırlamıyorum ama biz gün aşırı yaptığımız için sanırım neredeyse 8 defa ilişki oldu o ay içinde ve ben ateş ölçütüğüm için yumurtanın çatladığı günden bir gün öncesi ve birgün sonrası da ilişki oldu ama çat günü ilişki olmadı

eczaneye gittim dr reçetesi ile değilse veremem dedi neo penotranı sinir oldum kendi eczanemede gitmedimki daha önce biokadin aldım diye bayan diyecek her ay fitilmi kullanıyon :)

Back