Süper Anneler - 2011

kızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....
CANIM KENDİLERİNİ RİSKE ATMAK DA İSTEMİYOR DOKTORLAR SANA ERKEK DESE SONRADAN DEĞİŞSE O DA ZOR DURUMDA KALACAK ONU DÜŞÜNMÜŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ BU NEDENLE BİLE BİR ÇOK DOKTORUN ŞİDDETE MARUZ KALDIĞINI BİLİYORUZ BİRDE BELKİ CİNSİYET İÇİN GİTTİĞİNİ ANLADIĞI İÇİN YORUM YAPMAK İSTEMEMİŞ OLABİLİR, KİMİSİDE KİM TAKİP EDİYORSA O SÖYLESİN BANA NEDEN GELMEDİ GİBİ DÜŞÜNÜYOR UMARIM BU ŞEKİLDE OLUR ALLAH GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLISIYLA VERSİN

kızlar biliyorum tabiki 3.ye karar verirken ama işte öyle..:KK43: :KK43: :KK43: %50 şansımız var ama insn ümitleniyor bekliyor rabbim hayırlı erkek müjdelere çevirsin şuan ki sıkıntımı...
asosyalci bak benim bu ayda olmadı idrarda silik gördüm kaç gündür heveslendim dün kanda baktırdım 0.00 işte sonuç canım sıkkın bu ay buraya girmeyi bile düşünmüyorum.hiç olmaması ne kötü bi duyguymuş.adeti bekliyorum :(

kızlar çok moralim bozuk bugün başka bir dr.a gittim cinsiyet için dr.çok ilgilendi ilk gittiğim için ama benim amacım cinsiyetti,ulrasonda baktı küçük kız yanımdaydı kaç çocuk dedi iki biri burda diğrenin cinsiyetini sordu ben de kız dedim aslında giderken kız demeyeceğim demiştim ama tutamadım kendimi yalan söyleyemedim iki kız olduğunu anlayınca daha belli değil dedi bende ben sizden bir müjde bekliyordum dedim yok henüz küçük dedi yoksa kızda mı söylemiyorsunuz dedim hayır küçük dedi ama bilemiyorum sanki söylemek istemedi gibi,eve geldim bir güzel ağladım,okula gitti aklıma geldikçe gözlerim doluyor arkadaşlara da söylemedim bişeyleri bahane ettim gözlerim çok doldu,haftaya kendi dr.umla randevum var acaba öbür haftaya mı gitsem en azından artık küçük diyemezler...hala gözlerim doluyor....

Canım benim ya.üzme kendini.sen her durumu göze alarak yola çıktın.kendince ne yapılacaksa yaptın.Gerisi Rabbime kalmış
Daha kesin bile değil.diğer gitmene kesin birşey söylerler mutlaka.
Hayırlı bir kız evlat hayırsız erkek evlattan kat kat daha iyidir.
Sen gönlünü ferah tut.Allahın izniyle müjdeni duyarsın..
Ultrason çıktısı falan yok mu?nub bölümüne göster.

Canım benim ya.üzme kendini.sen her durumu göze alarak yola çıktın.kendince ne yapılacaksa yaptın.Gerisi Rabbime kalmış
Daha kesin bile değil.diğer gitmene kesin birşey söylerler mutlaka.
Hayırlı bir kız evlat hayırsız erkek evlattan kat kat daha iyidir.
Sen gönlünü ferah tut.Allahın izniyle müjdeni duyarsın..
Ultrason çıktısı falan yok mu?nub bölümüne göster.
teşekkürler canım,ultrason çıktısı var bende nub bölümüne göstereyim dedim onların yazdıklarını anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum..en iyisi çıktıyı atayım..

Babymuck canım sen neler yaptım denedim az çok biliyorsun eskilerden ben en son iki düşük üst üste olunca ve tüm yöntemleri kusursuz denememe rağmen son düşük olan bebek kız çıkınca herşeyden vaz geçtim ne yöntem ne doktor hiçbirşey yapmadım tevekkül ettim Allaha bıraktım nasibimde varsa her şekilde olur dedim. Adetten sonra gün aşırı deneme yaptık şükür hamile kaldım ve Rabbim nasip etti. Yapmış olduğum ve denemiş olduklarım sadece maddi manevi zarar olarak bana kaldı. Oda ceza oldu bana.

" IMTIHAN" Allah'in lutfettigi bir ikramdir. Kimi zaman dostlarla, Kimi zaman düsmanlarla imtihan edilirsin... Bazen kimsecikler olmaz da nefsinle imtihan edilirsin... Bazende cok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.. .Tüm imtihanlari kazanmak duasi ile hayirli cumalar..

Benim bu ay da olmadı.testin azizliğine uğradım sık deneme oldu.ona rağmen olmadı.hayırlısı ne diyeyim.demekki çok isteyince olmuyor.

Asosyal ya seni okadar anlıyorum ki her seferinde büyük umutlarla ve dualarla gidiyoruz duyamayınca tabiki korkuyoruz ben mayısta gidecem ama bi tarafım ne kadar geç gitsem daha iyi diyorum çünkü duyacağım şeyden korkuyorum bazende alıştırıyorum kendimi... Oyuzden evet uzulup ağlayacağız ama içimizi temizlemek için...yinede rabbime secde yap o ol derse kimse onune geçemez.rabbim bu ayların yuzu suyu hürmetine bizi mahçup etmesin hayırla sağlıkla oğullarımızı nasip etsin

" IMTIHAN" Allah'in lutfettigi bir ikramdir. Kimi zaman dostlarla, Kimi zaman düsmanlarla imtihan edilirsin... Bazen kimsecikler olmaz da nefsinle imtihan edilirsin... Bazende cok sever, sevdiklerinle imtihan edilirsin.. .Tüm imtihanlari kazanmak duasi ile hayirli cumalar..
Amin canım rabbim gonlundekini hayırlı kılsın nasip etsin

Asosyal fotoları şimdi gördüm bayıldım biyerde elleri gozukuyor emin ol o u çookkkj seveceksin kızda erkekte

Asosyal ya seni okadar anlıyorum ki her seferinde büyük umutlarla ve dualarla gidiyoruz duyamayınca tabiki korkuyoruz ben mayısta gidecem ama bi tarafım ne kadar geç gitsem daha iyi diyorum çünkü duyacağım şeyden korkuyorum bazende alıştırıyorum kendimi... Oyuzden evet uzulup ağlayacağız ama içimizi temizlemek için...yinede rabbime secde yap o ol derse kimse onune geçemez.rabbim bu ayların yuzu suyu hürmetine bizi mahçup etmesin hayırla sağlıkla oğullarımızı nasip etsin
canım en çokta içimi acıtmak için hazır bekleyenler var ona üzülüyorum,geçen okuldan bir kaç arkadaş bu yıl kız senesi diyip diyip bana bakıp sırıttılar,,,Rabbim onları güldürmesin...onlara laf vermesin..

canım en çokta içimi acıtmak için hazır bekleyenler var ona üzülüyorum,geçen okuldan bir kaç arkadaş bu yıl kız senesi diyip diyip bana bakıp sırıttılar,,,Rabbim onları güldürmesin...onlara laf vermesin..
Biliyorum bendede akrabalarda var gorumcem başta....rabbim bizi tek bırakma

Asosyal bu fotoları topiğe yollasana cinsiyet tahminleri var bazıları tutuyor yolladın mı hiç

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ne var ne yok ben yine regli oldum son 3 aydır deniyorum tam yum zamanına denk gelmesine rağmen olmuyor mayısı atlıycam yalnız çünkü ne kadar doğru bilmem çin takvimi kızlarımda tutuyor yaş eklemeden direk tatloya bakarsam tutuyor...test yapmaktan beklemektende yoruldum...

amiin canım insanları anlamak çok zor inşaAllah sen sevinirsin onlarda şaşırır umdukları olmaz Rabbim sevinidirmesin böyleleri...

Back