• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım en çokta içimi acıtmak için hazır bekleyenler var ona üzülüyorum,geçen okuldan bir kaç arkadaş bu yıl kız senesi diyip diyip bana bakıp sırıttılar,,,Rabbim onları güldürmesin...onlara laf vermesin..

Asosyalcim acildeydik az önce küçüğüm hastalandı.engelli bir kız vardı babası nasıl kucaklamıstı sımsıkı.inanki kızı erkeği yok.sağlıklı hayırlı olsun yeterki.sonuç ne olursa göğsünü gere gere buymuş nasibim dersin.

canım kız mı dediler? bana da kız gibi geldi:KK14::KK43: bana göre çok şanslısın. kız evlat bulunmaz bir nimet. allah bana da nasip etsin. 3 kızım olsa inan hiç hayır demezdim. bence kendini üzme. tevekkül et. herşeyi denedin. inşallah yanılıyoruzdur inşallah gönlündekini verir yüce allahım..

canım kız mı dediler? bana da kız gibi geldi:KK14::KK43: bana göre çok şanslısın. kız evlat bulunmaz bir nimet. allah bana da nasip etsin. 3 kızım olsa inan hiç hayır demezdim. bence kendini üzme. tevekkül et. herşeyi denedin. inşallah yanılıyoruzdur inşallah gönlündekini verir yüce allahım..
evet canım kız dediler,zaen dün dr.da ultrasonda bbanada kız gibi geldi bebişin herşeyi o kadar belli ki eli,parmakları,herşey belliydi kendi kendime pipi de olda belli olurdu dedim...ama nasibimiz de yokmuş..ama bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum o kadar hevesleniyordum ki bebek şekeri,beşik,daha neler neler bakıyordum şimdi hiç hevesim kalmadı..:( :( :( rabbim neylerse güzel eyler....

Mrb arkadasim benimde iki kizim var suan ucuncu kizima hamileyim uzulme allahin takdiri boylemis allah saglikli sahatlisini nasip etsin bende cok uzuldumdum halende aklimdan cikmiyodu sabahlara kadr agladigim oluyodu ama sonra alistim kendi kendime dedim bak allah bana nasip ediyo hamile kalmayi ama ben begenmiyorum diye cok sukur simdi kendime geldim sana tek bisi dicemn kafana okadr takma kizlarini dusun yoksa sonucu kotu olur ben kizlarima bile bakamaz hale gelmistim simdi okadar pismaninki rabbim beni affet diye dua ediyom nyse allah saglikli sahatli bebegini kucagina nasip etsin iyi gcler

Mrb arkadaşim benimde iki kizim var suan ucuncu kizima hamileyim uzulme allahin takdiri boylemis allah saglikli sahatlisini nasip etsin bende cok uzuldumdum halende aklimdan cikmiyodu sabahlara kadr agladigim oluyodu ama sonra alistim kendi kendime dedim bak allah bana nasip ediyo hamile kalmayi ama ben begenmiyorum diye cok sukur simdi kendime geldim sana tek bisi dicemn kafana okadr takma kizlarini dusun yoksa sonucu kotu olur ben kizlarima bile bakamaz hale gelmistim simdi okadar pismaninki rabbim beni affet diye dua ediyom nyse allah saglikli sahatli bebegini kucagina nasip etsin iyi gcler
teşekkürler canım,elbette rabbimin takdiri ama bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum,,,çünkü hep erkeğe odaklandım o kadar dua yöntem işte insan ümtleniyor,eşimde üZülse de takma diyor böyle yapacağını bilsem bu işe bulaşmazdım diyor.....şuan bile gözlerim doluyor....

teşekkürler canım,elbette rabbimin takdiri ama bu kadar etkileneceğimi bilmiyordum,,,çünkü hep erkeğe odaklandım o kadar dua yöntem işte insan ümtleniyor,eşimde üZülse de takma diyor böyle yapacağını bilsem bu işe bulaşmazdım diyor.....şuan bile gözlerim doluyor....
Canımsınnn bende 3. Kızıma çok etkilenmiştim. Hastanede öğrendiğimde gözlerim dolmuştu... Üzülmüştüm annemin yanına gitmek istedim anneciğim teselli etti beni, dik dur dedi nasibin böyleymiş, rabbim en güzelini bilir dedi. Karnındaki o masun yavrunun tırnağına zarar versem, kıyamet koparırsın güzelce silkeledi beni aklını başına topla dedi ve evdeki kuzularımın yanına postaladı, 3 yavrum bizi hayata bağladı çok sevdik çok...
eşimle ben çıldırasıya seviyoruz. Bazen korkuyorum büyüklere haksızlık mı yapıyoruz diye. Eşim ona bakarken sanki yer ayaklarımın altından kayıyor diye kendini ifade etmeye çalışırdı. Şimdi ise minik kızım 5 yaşında oldu her anını her haline doyamıyoruz bazen zaman dursada kızımız hemen büyümese diyoruz ... Allaha emanet ol canım. Rabbim tamamına erdirsin...

Son düzenleme:
g

canım ya neo penotran mı yoksa neopenotran fortmu
Benimkide fort olanından,,, ama henüz üç gün kullandım nasıl yemyeşil akıntılar geliyor hayret ediyorum ben ne fena iltihap varmış bende... söktürücü etkisi var demek. Hemde halime gülüyorum kendi kendimizin dr olduk... Ah oğluş ah...

BENİM ARKADAŞIMA DOKTOR VAGİ-HEX VERMİŞTİ FİTİL OLARAK OĞLU OLDU CANIM BU DA AKLINDA OLSUN
Acaba arkadaşım adetli haldeyken kullanılan bir fitil varmı, biokadin söyleniyor ama gerçekten kullanılıyormu. Kaş yaparken göz çıkarmayalım, gijnijime sormak istiyorum neopenatron num bitince adet olucam adetli ikende biokadin kullansam olurmu çünkü benden inanılmaz yeşil iltihap geliyor. Adet dönemimde de devam edeyimde rahim tam temizlensin diye düşünüyorum. Çünkü mayısta denemelerim olcak. Yorumlarınızı bekliyorum... Canlarım...

verdim canım,soda,havuç suyu,keçi boynuzu kaynattım içirdim bir de çinko,ve soğuk duş..ne duyduysam yaptım canım..bide muz canım
Canım kuzenim ilk çocuğu ve sürekli özel dr gidiyor 5 aya kadar kız diye söyledi ona. Kuzenimde ilk ya çok hevesli, başladı kız kıyafetleri almaya sonraları şikayetlerim olurda alamam diye 5aylık kontrolüne gittiğinde dr bile şaşırdı bu bebek erkek dedi şok olduk. Olabiliyor böyle olaylar tatlım kesin değil seninki, üzme kendini , dur bakalım öğretmenim belkide bir müjdeli haber verirsin bize...

Canım kuzenim ilk çocuğu ve sürekli özel dr gidiyor 5 aya kadar kız diye söyledi ona. Kuzenimde ilk ya çok hevesli, başladı kız kıyafetleri almaya sonraları şikayetlerim olurda alamam diye 5aylık kontrolüne gittiğinde dr bile şaşırdı bu bebek erkek dedi şok olduk. Olabiliyor böyle olaylar tatlım kesin değil seninki, üzme kendini , dur bakalım öğretmenim belkide bir müjdeli haber verirsin bize...
inşallah canım,bende bir müjde vermek isterim,sabah kahvaltıda bile eşimle konuşmaya başlayınca çok ağladım elimde değil tutamıyorum...dr.bana kız demedi ama iki kızım var diyince tahminde bulunmadı daha küçük dedi geçiştirdi,kendi dr.umda bişey demedi ama o biliyor erkek istediğimizi emin olmadan söylemez zaten...dün kızkardeşim oğluna oğlum diyince ağlamaya başladım...o kadar kötüyüm ki....

canım ben bebek düşünüyoruz diye jinokolojik muayneye gittim yara varmış yakıldı antibiyotik ve fitil tedavisine başlıycaz dedi dr.antibiyotik ve 14 lü biokadin kullandım fitilin bittiği gün adet oldum adetimin 6. günü test yapmaya başladım 10. gün koyu çizgiyi gördüm 35 saat sonra yani 11. günün akşamı tek ilişki oldu. bebeğim erkek canım. biokadin fitil alkali yapan bir fitil dr erkek bebek istediğimi biliyordu ona göre yazdım fitili demişti bilgin olsun
Canım bu bıokadın herkes kyllanabılıyormu bende alsam dıyorumda.yan etki falan yapmaz degılmı

inşallah canım,bende bir müjde vermek isterim,sabah kahvaltıda bile eşimle konuşmaya başlayınca çok ağladım elimde değil tutamıyorum...dr.bana kız demedi ama iki kızım var diyince tahminde bulunmadı daha küçük dedi geçiştirdi,kendi dr.umda bişey demedi ama o biliyor erkek istediğimizi emin olmadan söylemez zaten...dün kızkardeşim oğluna oğlum diyince ağlamaya başladım...o kadar kötüyüm ki....

Biz ne desek boş.sen yine üzüleceksin canım.ama stres sana yaramıyor.hastaneye bile yattın.stresli kaygılı olunca bütün vücut değişiyor inanki.Allah korusun bebeğe birşey olursa çok üzülürsün.kızların için güçlü ol.güçlü ol ki o kendini bilmezler fırsat bulamasın.
Allahım yardımcın olsun.Bol bol teheccüd kıl.hacet namazından sonra esmaül hüsna ile dua et.inşallah Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.

Canımsınnn bende 3. Kızıma çok etkilenmiştim. Hastanede öğrendiğimde gözlerim dolmuştu... Üzülmüştüm annemin yanına gitmek istedim anneciğim teselli etti beni, dik dur dedi nasibin böyleymiş, rabbim en güzelini bilir dedi. Karnındaki o masun yavrunun tırnağına zarar versem, kıyamet koparırsın güzelce silkeledi beni aklını başına topla dedi ve evdeki kuzularımın yanına postaladı, 3 yavrum bizi hayata bağladı çok sevdik çok...
eşimle ben çıldırasıya seviyoruz. Bazen korkuyorum büyüklere haksızlık mı yapıyoruz diye. Eşim ona bakarken sanki yer ayaklarımın altından kayıyor diye kendini ifade etmeye çalışırdı. Şimdi ise minik kızım 5 yaşında oldu her anını her haline doyamıyoruz bazen zaman dursada kızımız hemen büyümese diyoruz ... Allaha emanet ol canım. Rabbim tamamına erdirsin...
maşallah ya rabbim daim etsin lakin insan bazen nefsine yada etrafın sözlerine yeniliyor işte yoksa onların tırnağına bişey olsa hepimiz dünyayı yıkarız....bende sonucu yakındır öğrenirim hastaneye tek gitmek istiyorum çünkü çokkk umutsuzum bende hiçç şans olmadı zaten diyorum kendimi nekadar böyle görsemde küçücük bir ses ya olursa diyor kocaman bir ses ise sakın umutlanma diyor işte tüm bu duygular arasında hamileliğim ilerliyor....asosyal de bunları sindirmesi lazım doğunca unutacak belki ama kabullenmek tek çare...

yolladım kız dediler canım.....
asosyal ağlama desekte fayda etmeyecek şimdilik hiç bir kelime teselli değil....çünkü aynı durumdayım biliyorum benimde kız olacak bende çok ağlayacam çok üzülecem yalnız kalmak isterim genelde eve kapanırım....ama sevinenlere kariı dik durmalıyız bebeğimin onuruna şimdiden sahip çıkmalıyım diyorum....fakat içten içe kendimi yiyecem....ay yazarken bile o moda girdimmm ya rabbim bizi tek bırakma ne olur bu mübarek günlerde lütfen birbirimize dua edelim

verdim canım,soda,havuç suyu,keçi boynuzu kaynattım içirdim bir de çinko,ve soğuk duş..ne duyduysam yaptım canım..bide muz canım
Kac ay yada gun verdin canim,en az iki ay erkek takviye almaliymis cunku 72 gunde sperm olusuyomus,ibrahim saracogluda boyle soylemisti zahidenin programinda,esin tahlil yaptirmismiydi?hayırlısı

Back