- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.661
Bende bu ayin ssonu adet mayisdada denemeler basliycsksen nezaman düşünüyordun canım
düşündün ama ne zaman kullanacağımı bilemedim 3 mayıs adet tarihim sonramı kullansam öncemi birde bende biokadin var almıştım ama başlamadım acaba olurmu bu fitilrahim temizliğinide düşün canım fitil olayını benim 2 arkadaşım fitilden sonra erkek bebeklere hamile kaldılar
senin yaptığın bişeyler varmıBende bu ayin ssonu adet mayisdada denemeler basliycsk
erkekler dr ları pek sevmezler ama ne yap ne et götür sağlık içinbenimki varikosel olmasına rağmen gitmemek için direniyor. 3 erkek kardeşler birisinin çocuğu olmuyor, diğerinin de 2 kızı var(
bende bilemedimBende fitil dusunuyom AMA nezaman kullanmaliyim??
hangi fitili düşünüyorsunbende bilemedimkullanan arkadaşlar yardımmmm
hangi fitili düşünüyorsun canımBende fitil dusunuyom AMA nezaman kullanmaliyim??
Ben neo penotran kullandım. Adetime 7 gün kala başladım 7 gün kullandım sonra adet oldum adetim biter bitmez deneme yaptım gün aşırı yuma kadar hatta yumdan sonrada yaptık bu arada fitili kullanınca kesinlikle ilişki olmamalı[/Q
bilemedim kafam allak bullak oldu bir an önce olsa bitse belki rahatlarım ama eşim mayıs diyor hayırlısı acaba bende neo penotranmı alsam bide ben adet sonrası deneme olmasın sadece yumurtlama dönemi olsun istiyorum allahım duysun dualarımızı inşaallahBen neo penotran kullandım. Adetime 7 gün kala başladım 7 gün kullandım sonra adet oldum adetim biter bitmez deneme yaptım gün aşırı yuma kadar hatta yumdan sonrada yaptık bu arada fitili kullanınca kesinlikle ilişki olmamalı
amin inşallah bizede nasip olurmesora sende benim gibisin aynı :) yumurtlama döneminde tek ilşkiyle 12 den vuralım :) Allah inşallah gönlümüze göre verir ve bu kadar kolay olur :) :) :)
canım ya neo penotran mı yoksa neopenotran fortmuBen neo penotran kullandım. Adetime 7 gün kala başladım 7 gün kullandım sonra adet oldum adetim biter bitmez deneme yaptım gün aşırı yuma kadar hatta yumdan sonrada yaptık bu arada fitili kullanınca kesinlikle ilişki olmamalı
Canim ben almanyada yasiyorum kadefungin3 adi 3 tane var icindehangi fitili düşünüyorsun canım
NEO PENOTRAN VEYA BİAKODİN TAVSİYE EDİLEN NEO PENOTRAN ADETLİ İKEN KULLANILMIYOR BENCE ADETİN GELMESİNE YAKIN KULLANMAN EN İYİSİ OLUR ADET BİTİMİNDEDE 2 GÜN KULLANIRSAN ADETLİYKEN KULLANMIŞ OLDUĞUN PEDLERİN YAPMIŞ OLDUĞU ENFEKSİYONU TEMİZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUMBende fitil dusunuyom AMA nezaman kullanmaliyim??
Insallah canim Allah gonlumuzdekini nasip Ederbilemedim kafam allak bullak oldu bir an önce olsa bitse belki rahatlarım ama eşim mayıs diyor hayırlısı acaba bende neo penotranmı alsam bide ben adet sonrası deneme olmasın sadece yumurtlama dönemi olsun istiyorum allahım duysun dualarımızı inşaallah
Ben Türkiye de yasamiyorum Burda varmidir... Yada hepsi ayni islevi gormezmi?NEO PENOTRAN VEYA BİAKODİN TAVSİYE EDİLEN NEO PENOTRAN ADETLİ İKEN KULLANILMIYOR BENCE ADETİN GELMESİNE YAKIN KULLANMAN EN İYİSİ OLUR ADET BİTİMİNDEDE 2 GÜN KULLANIRSAN ADETLİYKEN KULLANMIŞ OLDUĞUN PEDLERİN YAPMIŞ OLDUĞU ENFEKSİYONU TEMİZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Canim adetten sonra tuttumu hemen? Saga yattinmi?Ben neo penotran kullandım. Adetime 7 gün kala başladım 7 gün kullandım sonra adet oldum adetim biter bitmez deneme yaptım gün aşırı yuma kadar hatta yumdan sonrada yaptık bu arada fitili kullanınca kesinlikle ilişki olmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?