Süper Anneler - 2011

rahim temizliğinide düşün canım fitil olayını benim 2 arkadaşım fitilden sonra erkek bebeklere hamile kaldılar
düşündün ama ne zaman kullanacağımı bilemedim 3 mayıs adet tarihim sonramı kullansam öncemi birde bende biokadin var almıştım ama başlamadım acaba olurmu bu fitil

Ben neo penotran kullandım. Adetime 7 gün kala başladım 7 gün kullandım sonra adet oldum adetim biter bitmez deneme yaptım gün aşırı yuma kadar hatta yumdan sonrada yaptık bu arada fitili kullanınca kesinlikle ilişki olmamalı

bilemedim kafam allak bullak oldu bir an önce olsa bitse belki rahatlarım ama eşim mayıs diyor hayırlısı acaba bende neo penotranmı alsam bide ben adet sonrası deneme olmasın sadece yumurtlama dönemi olsun istiyorum allahım duysun dualarımızı inşaallah

mesora sende benim gibisin aynı :) yumurtlama döneminde tek ilşkiyle 12 den vuralım :) Allah inşallah gönlümüze göre verir ve bu kadar kolay olur :) :) :)

g
canım ya neo penotran mı yoksa neopenotran fortmu

Bende fitil dusunuyom AMA nezaman kullanmaliyim??
NEO PENOTRAN VEYA BİAKODİN TAVSİYE EDİLEN NEO PENOTRAN ADETLİ İKEN KULLANILMIYOR BENCE ADETİN GELMESİNE YAKIN KULLANMAN EN İYİSİ OLUR ADET BİTİMİNDEDE 2 GÜN KULLANIRSAN ADETLİYKEN KULLANMIŞ OLDUĞUN PEDLERİN YAPMIŞ OLDUĞU ENFEKSİYONU TEMİZLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM

Insallah canim Allah gonlumuzdekini nasip Eder

Ben Türkiye de yasamiyorum Burda varmidir... Yada hepsi ayni islevi gormezmi?

Canim adetten sonra tuttumu hemen? Saga yattinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…