- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.641
Niye mit aklin basindan gittiay neyse çok heyecanlandım ya dışardan okurken hiç böyle bişey yoktu aklım başımdan gitti
amin inşallah allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım bu ay düşünüyordum ama olmadı kısmet bakalım bidahaki ay inşallahHayirlisi olsun canim insallah Hayirli saglikli bir oglun olur rabbim isteyen hetkese nasip Etsin....sen nezaman dusunuon 3.yu
hoşgeldn canım,bende iki kız annesyım rabbim hepimiziiin gönlüne göre versin...bende aranıza geldimmmmm
ay bilmiyorumkiNiye mit aklin basindan gitti
evet bana da rus takvimi gibi geliyor canım...Zaten kan yenileme denen olay rus takvimi oluyor sanirim
hoşbulduk canım allah sana ve isteyen herkese sağlıklı salih gönlündeki evlatlar nasip eder inşaallahhoşgeldn canım,bende iki kız annesyım rabbim hepimiziiin gönlüne göre versin...
Canm ben buna inanmiyorum cunku kardesim subat ayinda hamile kaldi oglu oldu ve birsonraki yil yine subat ayinda hamile kaldi kizi oldu,ikisinin arasinda bir hafta var dogum tarihlrinde yani yillar farkli tabi hahayani ben şöyle bişi duymuştum tek aylarda hamile kalanların bebekleri erkek olurmuş acaba doğrumu diye test etmek istiyorum..
evet adet bitimi kaldım kardeşimin yolundan gideyim dedim ama nasip değilmişCanim sen adet bittigi gunmu kaldin yani tam gununu biliyormusun?
Sen neler deniyorsun?amin inşallah allah hepimizin gönlündekini nasip etsin canım bu ay düşünüyordum ama olmadı kısmet bakalım bidahaki ay inşallah
Ayyy bende adet bitimi diyordum korktum artikevet adet bitimi kaldım kardeşimin yolundan gideyim dedim ama nasip değilmiş
bencede canımın içi erkeklerede iş düşüyor ama hiçbir çalışma yokKizlar bisey duydum anlatayim. Adamin 5 Kizi varmis hep kiz olunca ikinci kariyi getirmis ondanda 3 Kizi olmus artik dayanamamis dojtora gitmis doktor spermlerin guclu degil y kramozonu galiba und dann tedaviye baslamis ve sonra iki karidanda Oglu olmus.... Yani BIZ elimizden geleni yapioz kocalarada pay dusuyor... Gidip baktirsalar olmazmi:)
yaptığım hiçbirşey yok deneme olmadı henüz olunca bakalım erkek bebek duasını çat anı tek ilişki ve vücut alkali olması bunlar başka düşüncem yok hayırlısı bakalımSen neler deniyorsun?
sen nezaman düşünüyordun canımSen neler deniyorsun?
benimki varikosel olmasına rağmen gitmemek için direniyor. 3 erkek kardeşler birisinin çocuğu olmuyor, diğerinin de 2 kızı varbencede canımın içi erkeklerede iş düşüyor ama hiçbir çalışma yok
ben şubatta kaldım kızım oldu canımyani ben şöyle bişi duymuştum tek aylarda hamile kalanların bebekleri erkek olurmuş acaba doğrumu diye test etmek istiyorum..
üstelik korunmayı bıraktığım ayda hemen kaldım:)))Ayyy bende adet bitimi diyordum korktum artik
rahim temizliğinide düşün canım fitil olayını benim 2 arkadaşım fitilden sonra erkek bebeklere hamile kaldılaryaptığım hiçbirşey yok deneme olmadı henüz olunca bakalım erkek bebek duasını çat anı tek ilişki ve vücut alkali olması bunlar başka düşüncem yok hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?