Süper Anneler - 2011

Beklemek seni rahatsız etmiyorsa diğer hafta git istersen.ama 14.haftada görünüyormuş çoğunda.çikolata vs ye tam kontrole girmeden.daha net görünür inşallah.ben senin yerinde olsam birkaç doktor denemiştim:))
Bazen ne duyacaģından korkuyor insan değil mi?ben 2.kızımda öyleydim.en azından duymadan bir umut oluyor.şimdi kızıma bakıp o hallerime gülüyorum. Rabbim ne verirse kabulümüz asosyalcim.Sen dualarında hep tevekküllü ol inşallah.
Rabbim salih erkek evlat nasip etsin sana eyhama myfamilye ve tüm isteyenlere inşallah.

canım haklısın haftaya kendi dr.a randevum var bu hafta gidersem devlet hastanesi dr.na gidecem onuda düşünüyorum acaba bu hafta devlete gitsemmi yoksa haftaya kendi dr.a gdeyim..

Nasıl hesaplıyosun onu canım banada bakarmısın tarıhlerı yazsam

Nasıl hesaplıyosun onu canım banada bakarmısın tarıhlerı yazsam
tabii bakarım ama istersen anlatayım tekrar,senin doğum tarihini ay ,gün,yıl yaz 4 yıl ekle,eşininde doğum tarihini ay,gün,yıl yaz 3 ekle erkeklerin kanı 3 yılda kadınların kanı 4 yılda değişiyor mantık bu canım kimin kanının değiştiği yıla aya denk gelirse onun cinsiyeti olduğuna inanılyor tabi rabbi bilir de bu dabir takvm canım hesaplayamazsan yaz ben hesaplarım...

Sibel canım biz 24 haftalık oldukiyiyim şükür daha rahatım benimde göbek hala doğru düzgün yok benim iç karın geniş ondan sanırım. Bizim tekmeler başladı ama sakin bizimki. Uslu olacak inşallah :) daha hazırlıklara başlamadım nedense içimden hiçbirşey yapasım yok heves yok neden b

Benım dogum tarıhım 23 eylül 1976 esımınkıde 16 ekim 1973

Şimdıden tesekkyr ederım canım sagol merakla cevabını beklıyorum

Ben beceremedım canım senden haber beklıyorum

Ben ikisine de baktim bu ay erkekte.kizlarimda tutuyor ikisi de.tesafuf mu bilmem ama 2de 2 olunca 3.de takvimlere gore yapayim dedim ama herseyin iyisini rabbim bilir.her turlu sonuca haziriz.

Çin takviminde yıl esas alarak yaşa mı bakıyorsunuz yada yaşın üzerien +1 ekliyormusunuz baz çin takviminde ekleme gösteriyorda yani nasıl uyguluyorsunuz?

Rica etsem banada bakabilir misin 2015 yılı erkek bebek için hangi aylar da benim doğum tarihim 03 Eylül 1988 eşimin 17 Ekim 1982 şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de kendimle ilgili bazı şeyler paylaşmak istiyorum ben kızıma adet bitiminde hamile kaldım, ama kız kardeşim aynı şekilde oğluna hamile kaldı şu anda da oturduğum siteden 2 kişi yeni doğum yaptı biri de hamile ve üçünün cinsiyeti de erkek arıtma su kullanıyoruz ben buna bağlıyorum ve araştırmalarım sonucunda hepsi yatağın sağında yatıyorlarmış:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…