How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Süper Anneler - 2011

Asosyalci canım umutsuz olma tutmayanlarda çok var sadece bir ihtimal işte. Bence sen başka bir doktora git senin doktorun emin olmadan birşey söylemek istemiyor sanırım

Asosyalci canım umutsuz olma tutmayanlarda çok var sadece bir ihtimal işte. Bence sen başka bir doktora git senin doktorun emin olmadan birşey söylemek istemiyor sanırım
canım bende başka dr.u düşünüyorum ama cesaretim yok birazda korkuyorum,streste yapıyorum haliyle valla zormuş bu işler ama içimde bir umutta var,evet benim dr. garanticidir emin olmak istiyor yoksa illaki bir yorumu vardır yılların dr.u,canım sen ne zaman öğrenmiştin cinsiyetini kaç haftalıkken.......

Arkadaşlar daha önceden yazmıştım. 3. defa sürpriz şekilde hamile kaldım iki kızım var oğlum olsun istemiştim. Rabbim tekrar kızı layık gördü. İnşallah hayırlısı olur ☺️
Canımsın benimde 3 kızım var sevmesi çok güzel, helede 3.bir yana dünya bir yana. Şimdi 4.yü Taktiklerle deneme yapıcam. İçimde kalmasın. Diye tekrar denicem artık. Allaha emanet ol yavrunu sağlık lı sihatli kucağınıza alırsınız inşallah...

canım bende başka dr.u düşünüyorum ama cesaretim yok birazda korkuyorum,streste yapıyorum haliyle valla zormuş bu işler ama içimde bir umutta var,evet benim dr. garanticidir emin olmak istiyor yoksa illaki bir yorumu vardır yılların dr.u,canım sen ne zaman öğrenmiştin cinsiyetini kaç haftalıkken.......
Rabbim gönlünde kini nasip eder insallah allaha sigin ondan iste.. Bazi erkeklerin pipisi geç gelisio geç anlasiliyor yada cikintimi pipimi DIE karistiriliyor sen duani et allaha Burak artik o hakkında en hayirlisini verecektir

Asosyalci ben 11+4 günlük iken ikili testte gitmiştim doktor muane ederken çok heyecan yaptım neredeyse kalbim duravaktı tansiyonum yükseldi Dr bana sordu hayırdır neden bu kadar streslisin diye bende üç Kızım var bu bebeğide çok bekledik çok emek verdik erkek olsun çok istiyoruz dedim. Bize cinsiyeti söylermisiniz dedim tamam bakarım dedi 45 dk boyunca muane etti tüm organlara baktı tek tek ölçtü hatta mesanesine bile baktı sonra bana baktı dedi erkeğe benziyor ama emin değilim dedi tabi ben sevinçten ne yapacağımı şaşırdım bir an doktora sarılasım bile geldi sonra kalktım giyindim çıkmak üzere iken doktor geri geldi dediki bak cinsiueti kesin değil çok kaptırma kendini dedi. yani sözün kısası bizim gibi beklentide olanlar doktorlar bilince birşey söylrmek istemiyorlar. bu sefer gideceksen başka bir doktora iki kızım var diye söyleme

Merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım bizde bebek planlıyoruz cinsiyet konusunda yardım rica ediyorum...
Canım hoşgeldin. Allahım gönlündekine kavuştursun seni, bizide senide,insallah... benim 3 kızım var 4. Yü mayısta denicm inşallah. Senin canım, neyin var, kız erkek...

A asosyalci hcg ile ilgili topiğe baktım 60 70 hatta 100 küsürle oğlu olan var canım.moralini bozma.başka bir doktora git gijnijin dedigi gibi beklentini söyleme.en azından stresin biter.ama her duruma hazırla kendini çok üzüllmemek için.en kısa zamanda müjde alırsın inşallah.

Canım hoşgeldin. Allahım gönlündekine kavuştursun seni, bizide senide,insallah... benim 3 kızım var 4. Yü mayısta denicm inşallah. Senin canım, neyin var, kız erkek...
Arkadasimizin ilk çocuğu..:) Rabbim herkesin gönlüne gore versin seni dua dua topijlerinde görüyorum Rabbim gönlünde kini nasip eder insallah.. Bende mayis da düşünüyorum.dua edelim birbirimize Rabbim gönlünüzdekini nasip eder insallah

Asosyalci ben 11+4 günlük iken ikili testte gitmiştim doktor muane ederken çok heyecan yaptım neredeyse kalbim duravaktı tansiyonum yükseldi Dr bana sordu hayırdır neden bu kadar streslisin diye bende üç Kızım var bu bebeğide çok bekledik çok emek verdik erkek olsun çok istiyoruz dedim. Bize cinsiyeti söylermisiniz dedim tamam bakarım dedi 45 dk boyunca muane etti tüm organlara baktı tek tek ölçtü hatta mesanesine bile baktı sonra bana baktı dedi erkeğe benziyor ama emin değilim dedi tabi ben sevinçten ne yapacağımı şaşırdım bir an doktora sarılasım bile geldi sonra kalktım giyindim çıkmak üzere iken doktor geri geldi dediki bak cinsiueti kesin değil çok kaptırma kendini dedi. yani sözün kısası bizim gibi beklentide olanlar doktorlar bilince birşey söylrmek istemiyorlar. bu sefer gideceksen başka bir doktora iki kızım var diye söyleme
seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki,dr.ben söylemesemde hisseder gibi geliyor ama dediğin gibi beni tanımayan bir dr.a gidecem,ama bir taraftanda sık sık ultrasona girmenin zararlı olabileceğini de düşünüyorum,sence zararlı olabilir mi?ama aklım hep cinsiyette artık eşim beni teselli etmee çalışıyor.....

A asosyalci hcg ile ilgili topiğe baktım 60 70 hatta 100 küsürle oğlu olan var canım.moralini bozma.başka bir doktora git gijnijin dedigi gibi beklentini söyleme.en azından stresin biter.ama her duruma hazırla kendini çok üzüllmemek için.en kısa zamanda müjde alırsın inşallah.
inşallah canım rabbim cümlemize müjdeler nasip etsin,bende o topiğe baktım tutmayanda çok o beni rahatlattı,başka dr.a gidecem inş.müjdeyle dönerim..

Rabbim gönlünde kini nasip eder insallah allaha sigin ondan iste.. Bazi erkeklerin pipisi geç gelisio geç anlasiliyor yada cikintimi pipimi DIE karistiriliyor sen duani et allaha Burak artik o hakkında en hayirlisini verecektir
inş.canım içimde bir umut bekliyorum,rabbim seninde gönkündekini göbüşüne versin canım...

Asosyalci ben 11+4 günlük iken ikili testte gitmiştim doktor muane ederken çok heyecan yaptım neredeyse kalbim duravaktı tansiyonum yükseldi Dr bana sordu hayırdır neden bu kadar streslisin diye bende üç Kızım var bu bebeğide çok bekledik çok emek verdik erkek olsun çok istiyoruz dedim. Bize cinsiyeti söylermisiniz dedim tamam bakarım dedi 45 dk boyunca muane etti tüm organlara baktı tek tek ölçtü üzel anlatmıhatta mesanesine bile baktı sonra bana baktı dedi erkeğe benziyor ama emin değilim dedi tabi ben sevinçten ne yapacağımı şaşırdım bir an doktora sarılasım bile geldi sonra kalktım giyindim çıkmak üzere iken doktor geri geldi dediki bak cinsiueti kesin değil çok kaptırma kendini dedi. yani sözün kısası bizim gibi beklentide olanlar doktorlar bilince birşey söylrmek istemiyorlar. bu sefer gideceksen başka bir doktora iki kızım var diye söyleme
ne kadar guzel anlatmışsın aynı stresi bende yaşıyom dr ultrasyonda gezerken aklımda acaba kız mı dşyecek gözlerimi kapatıyorum ki benim daha 9 haftalıktı....rabbim üç aylara gşrmek üzereyizz kızlar bu ayların yüzü suyu hürmetine bşzlere merhamet etsin ve sağlıklı hayırlı salih erkek evlatlar versin...ben mayıs ayında gidecem dr tahmşn eder tanımıyo ne şstedşğşmşde bşlmşyor....ama ben sormaktan dahş korkuyorum bakalım inşallah asosyalle birlikte güzel haberler veririz....

asosyal bol bol dua et inan namazlarımda aklıma geliyon dua ediyorum...sadece kendim için isteyemiyom böyle birşeyi rabbim isteyen herkekese istediği cinsiyeti hayırla ve sağlıkla versin....
asosyal senin 8-9 haftalık kesende bebek sağdamı soldamı kese yorumları var bana kız diyende var erkek....ama bendekş belirtiler kız inanamıyom rahat bir hamileliğim yok bu sabah yine kustum ..........
bidaki kontrol mayıs başı ozamana kadar dua edelim

Back