- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.541
ne kadar guzel anlatmışsın aynı stresi bende yaşıyom dr ultrasyonda gezerken aklımda acaba kız mı dşyecek gözlerimi kapatıyorum ki benim daha 9 haftalıktı....rabbim üç aylara gşrmek üzereyizz kızlar bu ayların yüzü suyu hürmetine bşzlere merhamet etsin ve sağlıklı hayırlı salih erkek evlatlar versin...ben mayıs ayında gidecem dr tahmşn eder tanımıyo ne şstedşğşmşde bşlmşyor....ama ben sormaktan dahş korkuyorum bakalım inşallah asosyalle birlikte güzel haberler veririz....
canım benim de dilimde sürekli dualar var,benim belirtiler kızlarımdan daha ağır geçiyor canım,o kadar çıkardımki vitaminim bitmiş vucütta o yüzden iki gün hastanede yattım 6 serum yedim şimdi biraz daha iyiyim en azından normal hamile oldum ,canım kese sağmı solmu onu bilemiyorum zamanı gelince inş.müjdeler alırız .asosyal bol bol dua et inan namazlarımda aklıma geliyon dua ediyorum...sadece kendim için isteyemiyom böyle birşeyi rabbim isteyen herkekese istediği cinsiyeti hayırla ve sağlıkla versin....
asosyal senin 8-9 haftalık kesende bebek sağdamı soldamı kese yorumları var bana kız diyende var erkek....ama bendekş belirtiler kız inanamıyom rahat bir hamileliğim yok bu sabah yine kustum ..........
bidaki kontrol mayıs başı ozamana kadar dua edelim
canım yani haftaya mı gideyim,olabilir aslında cuma günü dersim yok gideyim inş.Pardon 14. Haftayı yazım hatası oldu :)
Canım sen de katıl bize pazar günü ayetelkürsü okunması başlıyor senide listeye katalımmı. Hergün 313 ayetelkürsü bir kişi için okunacak, katılmak isteyen varsa o topiğe gelsin. Mesela yarın son 41 kişilik listemiz vardı... Hergün iki kişi için Hasbinallahu venimel vekil onbin okuduk onun duası niyetine. Şimdi yenisi başlıyor. Ama hergün düzenli okuyup katılmamız gerekiyor.Arkadasimizin ilk çocuğu..:) Rabbim herkesin gönlüne gore versin seni dua dua topijlerinde görüyorum Rabbim gönlünde kini nasip eder insallah.. Bende mayis da düşünüyorum.dua edelim birbirimize Rabbim gönlünüzdekini nasip eder insallah
Canim ben 8 aylık evliyim henüz bebeğimiz yok kontrole gittim Dr test yaptı troid falan normal çıktı sonuçlar yalnız sağ tarafımda kist çıktı adet sonrası birdaha gideceğim bakalımCanım hoşgeldin. Allahım gönlündekine kavuştursun seni, bizide senide,insallah... benim 3 kızım var 4. Yü mayısta denicm inşallah. Senin canım, neyin var, kız erkek...
Katilirim canim seve seve okurum.Canım sen de katıl bize pazar günü ayetelkürsü okunması başlıyor senide listeye katalımmı. Hergün 313 ayetelkürsü bir kişi için okunacak, katılmak isteyen varsa o topiğe gelsin. Mesela yarın son 41 kişilik listemiz vardı... Hergün iki kişi için Hasbinallahu venimel vekil onbin okuduk onun duası niyetine. Şimdi yenisi başlıyor. Ama hergün düzenli okuyup katılmamız gerekiyor.
gijnij senin bulantın oldumu ilk 3 ay ya benim sabahları çok öğürüyom su gibi kusuyom dün kahvaltıdan sonra kustum mesela aşırı aşırı değil ama hergün sabah kalktığımda var bazen gun içindede yani rahatsız ediciiii sendede oluyomudu genelde kızların boylemis ha bide uyku yapıyor....Asosyalci ultrason ses dalgası olduğu için bir zararı yok ben çarşamba detaylıya girdim bugunde kendi dr hiç zararı yok dedi sorun olmaz sık girmen canım sen yinede istersen 15. Haftayı bekle ozamam dahada net oluyor
aslında banada mantıklı gelmşyor ama okadar çok varki öğrenmeme sabırsızlanıyorumKizimda gobek sivri bulanti sifir herkes guzellesmissin dixodu iddalara giren gireneydi tanimayanlar bile gordumu kesin oglandir diyolardi AMA kizim oldu
Ben burdayım izmircim beklemedeyim bata 5 yada 7 var gebelik testi 2 gündür negatif her ay olan belirtiler var işte durum buYa kızlar nerdesiniz??poi hazal sabır hepiniz birden kayboldunuz.
Arada okuyup cikiyorum canm,vaktim yok buaralar,cok yogunum,bende henuz bir calisma yok,bakalim hayrlisiYa kızlar nerdesiniz??poi hazal sabır hepiniz birden kayboldunuz.
Ben burdayım izmircim beklemedeyim bata 5 yada 7 var gebelik testi 2 gündür negatif her ay olan belirtiler var işte durum bu
Arada okuyup cikiyorum canm,vaktim yok buaralar,cok yogunum,bende henuz bir calisma yok,bakalim hayrlisi
Evet biliyorum erken kan için tüp bebekten sonra bile en erken 11.gün diyo drlar hastalar o şekilde geliyo 12.gün diyende var işte bazılarının erken belli oluyo ya bi ümit evde idrar testi yapıom ama ayın 2sinin gecesi çatladı benim 15 i gibi bi kan tahlili yapsammı kendime 9 ay oldu izmir .yapmayım diyom bazen olurda kimyasal falan çıkarsa kötü olurum hiç çıkmamasından daha kötü bence düşünsene 20 çıktı hamileyim diye sevindim hopp 3 gün sonra adet oldum o yüzden bekleyim diyom ama sabredermiyim bilmiomInşallah olur bu ay poi.bende de birşey yok:))hemen olmuyor işte zamanı var.inşallah prensesine kavuşursun.daha erken testler için.sen daha iyi bilirsin tabi.benim de denemeden 1 hafta sonra kanda çıkmadı.erken mi yaptırmışım sence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?