- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.421
Arkadaşlar ve gijnij ben bugün temizleneceğim fitil ve antibiyotik kullanmak istiyorum acaba hangisini alsam sen hangisini almıştın bidahaki adet dönemimden sonra denemem olacağı için bu 19 gün içinde hangi fitili kullansam bilemiyorum dr gitsem yönlendirememki kafasına göre yazcak bir tedavi,,, fitil kullanıpda erkek ğe hamile kalanlar bana bilgi verebilirmisiniz canlar, rahmin erkek için temiz olması gerekiyor ya ondan telaş ettim kendim eczaneden alırım yazdığınız antibiyotik le fitili,,, birde gijnij senin kullandığın senin kullandıklarını sana dr mu yazdı bana isimlerini yazarmısın öpüldünüz çokkk,,,, bu benim dördüncü bebeğim olacak rabbim verirse...3 kızım var ne olur dua edin bana arkadaşlar hayırlı sağlıklı ahlaklı sihatli bir erkek evlat rabbimden bir hediye istiyorum... Sizinle dertleşmek çok güzel bu duygularımı hiç kimselere diyemem genelde hepimizin arzusu duası aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz...
canım perşembe gittim ama bebeğin kordonundan dolayı göremedi...zaten şuanda hastane de yatıyorum çok bulantıdan dolayı vitaminsiz kalmışım serum veriyor...dr.un yorumu çok komik kızlar stresten dolayımı çık çıkarıyosun diyor...Canım asosyalcim sen perşembe dr gittinmi dr yorum yapmadımı cinsiyeti için...
atıyorum hadi inş.Kızlar çok yoğunum yazamıyorum kusura bakmayın. Hamile olan goamıydı hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kese fotosu atan eyhammıydı bebeği keseye göre erkek kese içinde sağda bebek çünkü. Bu dr remzi teorisiymiş. Test atan arkadaş inan testlerden anlamıyorum ama testte hata daha yüksek bence ağrı ve ateşe göre yaptıysan daha mantıklı yapmışsın. Asosyalci bebeğin foto koy bakalım belki biz yorum yaparız. Şuan okadar yoğunum isimler vs karıştı ama neyi kime yazdığımı anlar herkes inşallah
Geçmiş olsun .bende de 1 aydır faranjit var ilaçda alamıyorum sesim gitti düzelmiyor bir türlü ..evet canım elimiizden geleni yapıyoruz yaptıkda gerisi Allaha kalmış ol derse olur inşaAllah gölümüzdekini hayırlısıyla verir bize...Canım biz uğraştık gerisi Allah a kalmış ben grip oldum 2 gündür kötüyüm kendimi buraya pek veremiyorum.belki 2 yumun vardır bir gün arayla çatlamıştır her ihtimal olabilir canım kalbini ferah tut sen gerekeni yapmışsın
Bana erkek gibi geldi inst erkekdirwatıyorum hadi inş.
Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.... Allah oyle cahil insanlarida yola getirsin... Dilerim allahtan tez zamanda dualariniz kabul olur.Kabul olmayan dua yoktur ertelenen dua vardirInsallah hanzade.bu defa oğluşuna kavuşursun inşallah.bizi bizden başka anlayan yok.
Gecen gün arkadaşın biri 3.yü düşünüyor musun erkek olur diye diyor.diger arkadaşa da dönüp baska çocuk ne yapalımki kızı da oglanı da bulduk diyor( sanki bizim elimizde haşa.kadının kadından başka düşmanı yok gercekten
Fitil sormuşsun.sibel biokadin kullanmış.başkalarından da neopenatron (tam yazamamış olabilirim)diye bir fitil duydum.ama kullananlara sor yine de.ikisi de ph dengeliyormuş.
Ah ahhh canım o kadar doluyum ki bu kadınlara... İçlerinde çoğusunda kötülük var. Kimselerin erkek çocuklarının başlarını bile okşuyamıyorum, hissediyorum benden kaçırdıklarını nazar ederim diye çok korkuyorlar... Maşallahhh demekten bi hal oluyorum. Bazıları yüzüme baka baka ay kız evlat yetiştirmek çok zoor, iki oğlu var üçüncüye hamile ay yinede erkek olduğuna çok sevindik diyor. Sanki erkek başına yağ sürecek, aslında bir ana için kız çocuğun yokluğu daha önemli... Rabbim bana kuzularımı hediye vermiş, ha biz de bitane side değişik olsun isteriz insanız, Rabbimin rahmet merhamet kapısı sonsuz açık bize istiyebiliriz, vermediysede vardır bunda hikmet deyip tevekkül ederiz. Rabbim bizede gönlümüz'den geçeni hediye eder. Aminnnnnnnn.... Canım sen fitil kulkanmışmıydın...Insallah hanzade.bu defa oğluşuna kavuşursun inşallah.bizi bizden başka anlayan yok.
Gecen gün arkadaşın biri 3.yü düşünüyor musun erkek olur diye diyor.diger arkadaşa da dönüp baska çocuk ne yapalımki kızı da oglanı da bulduk diyor( sanki bizim elimizde haşa.kadının kadından başka düşmanı yok gercekten
Fitil sormuşsun.sibel biokadin kullanmış.başkalarından da neopenatron (tam yazamamış olabilirim)diye bir fitil duydum.ama kullananlara sor yine de.ikisi de ph dengeliyormuş.
Canım adet gününe kadar kullandın dimifitili , yanında antibiyotik de içmişmiydin... Bana dr iltihap var dedi 2 ay önce fitille birde antibiyotik hap vermişti bende doğru düzgün kullanmadım. Dr a gitsem aynı tedavi den mutlaka yazar bana ama yazdığı fitili Neo penotran lâ değiştiririm fakat antibiyotik içsemmi içmesemmi ona karar veremiyorum sen içmişmiydin gijnij. Yada içenler varmıydı erkek analarında. Hepinizi öpüyorum. Aşklarım benim...Hanzade ben neo penotran fitil kullandım. Dr vermedi bende reyhanne vardı onunda oğlu oldu o kullanmıştı benimde ozaman kist olmuştu bayram üstüydü doktora gidemedim sonra deneme yapacaktık rahim temiz olsun diye alıp kullanmıştım
canım perşembe gittim ama bebeğin kordonundan dolayı göremedi...zaten şuanda hastane de yatıyorum çok bulantıdan dolayı vitaminsiz kalmışım serum veriyor...dr.un yorumu çok komik kızlar stresten dolayımı çık çıkarıyosun diyor...
Canım adet gününe kadar kullandın dimifitili , yanında antibiyotik de içmişmiydin... Bana dr iltihap var dedi 2 ay önce fitille birde antibiyotik hap vermişti bende doğru düzgün kullanmadım. Dr a gitsem aynı tedavi den mutlaka yazar bana ama yazdığı fitili Neo penotran lâ değiştiririm fakat antibiyotik içsemmi içmesemmi ona karar veremiyorum sen içmişmiydin gijnij. Yada içenler varmıydı erkek analarında. Hepinizi öpüyorum. Aşklarım benim...
Amiiiiiiin canım herşeyin vakti saativar... Sen canım deneme yaptığın ayda fitil kullanmışmıydın, bu zararlı değilmi olabilecek bir döllenme için canım... Eve gidince o ilacın adını yazarsın zahmet olmassa canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Allaha emanet ol...Antibiyotiklerin çoğu vajinal akıntı yapıyormuş zaten.sen bilirsin ama.bir ilaç varsı.aklımda değil ona uygun diyorlardı.eve gidince yazarım.ama gerek yok bence hanzade fitil daha etkili.ben kullandım.1 ay once de deneme yapacağim ay da.önce çok akıntı oluyor.sonra tertemiz oluyor.ben de etkisini anlayamayız çünkü yum günlerimi bulamadım:) vardır bir hayır.zamanı gelince olur inşallah.
Facede gijnij in bahsettigi nuba göre cinsiyet tahmini diye bir grup bulamadım. Facedeki orkidemin olduğu bu grubu bulan varmı. Bulan varsa tam olarak grubun adı nedir... Yazarmısınız... Muck...
Ah ahhh canım o kadar doluyum ki bu kadınlara... İçlerinde çoğusunda kötülük var. Kimselerin erkek çocuklarının başlarını bile okşuyamıyorum, hissediyorum benden kaçırdıklarını nazar ederim diye çok korkuyorlar... Maşallahhh demekten bi hal oluyorum. Bazıları yüzüme baka baka ay kız evlat yetiştirmek çok zoor, iki oğlu var üçüncüye hamile ay yinede erkek olduğuna çok sevindik diyor. Sanki erkek başına yağ sürecek, aslında bir ana için kız çocuğun yokluğu daha önemli... Rabbim bana kuzularımı hediye vermiş, ha biz de bitane side değişik olsun isteriz insanız, Rabbimin rahmet merhamet kapısı sonsuz açık bize istiyebiliriz, vermediysede vardır bunda hikmet deyip tevekkül ederiz. Rabbim bizede gönlümüz'den geçeni hediye eder. Aminnnnnnnn.... Canım sen fitil kulkanmışmıydın...
Canım adet gününe kadar kullandın dimifitili , yanında antibiyotik de içmişmiydin... Bana dr iltihap var dedi 2 ay önce fitille birde antibiyotik hap vermişti bende doğru düzgün kullanmadım. Dr a gitsem aynı tedavi den mutlaka yazar bana ama yazdığı fitili Neo penotran lâ değiştiririm fakat antibiyotik içsemmi içmesemmi ona karar veremiyorum sen içmişmiydin gijnij. Yada içenler varmıydı erkek analarında. Hepinizi öpüyorum. Aşklarım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?