Süper Anneler - 2011

Insallah hanzade.bu defa oğluşuna kavuşursun inşallah.bizi bizden başka anlayan yok.
Gecen gün arkadaşın biri 3.yü düşünüyor musun erkek olur diye diyor.diger arkadaşa da dönüp baska çocuk ne yapalımki kızı da oglanı da bulduk diyor( sanki bizim elimizde haşa.kadının kadından başka düşmanı yok gercekten
Fitil sormuşsun.sibel biokadin kullanmış.başkalarından da neopenatron (tam yazamamış olabilirim)diye bir fitil duydum.ama kullananlara sor yine de.ikisi de ph dengeliyormuş.

Canım asosyalcim sen perşembe dr gittinmi dr yorum yapmadımı cinsiyeti için...
canım perşembe gittim ama bebeğin kordonundan dolayı göremedi...zaten şuanda hastane de yatıyorum çok bulantıdan dolayı vitaminsiz kalmışım serum veriyor...dr.un yorumu çok komik kızlar stresten dolayımı çık çıkarıyosun diyor...

Hanzade ben neo penotran fitil kullandım. Dr vermedi bende reyhanne vardı onunda oğlu oldu o kullanmıştı benimde ozaman kist olmuştu bayram üstüydü doktora gidemedim sonra deneme yapacaktık rahim temiz olsun diye alıp kullanmıştım

atıyorum hadi inş.

Eklentiler

• Görüntü1879.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 142
  • Görüntü1880.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 137
  • Görüntü1883.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 137
Geçmiş olsun .bende de 1 aydır faranjit var ilaçda alamıyorum sesim gitti düzelmiyor bir türlü ..evet canım elimiizden geleni yapıyoruz yaptıkda gerisi Allaha kalmış ol derse olur inşaAllah gölümüzdekini hayırlısıyla verir bize...

Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin.... Allah oyle cahil insanlarida yola getirsin... Dilerim allahtan tez zamanda dualariniz kabul olur.Kabul olmayan dua yoktur ertelenen dua vardir

kızlar ben artık yöntemmiş şuymuş buymuş inanmıyorum denemedim çünkü deneyemedim 1 oglum var 1 yıldır burayı takip ett,m kafamda neler düşündüm ama yüce rabbim bana alsana plan yapmak neyömiş gör dedi çocugumun olup olmayacagı bile meçhul tek çocukla bile kalabilirim kızı geçtim artık allah ogluma saglıklı hayırlı kardeş versin düşünün şuan erkek için yapılan tüm herşeyi yapmışi bulunuyorum dikkat eytmiyorum mesela hem agızdan antibiyorik hemde fitil kullanıyoorum enfeksiyonum var diye tek umudum duaların inşallah gönlümdeki kız evlada bunlara ragmen kavuşurum

Ah ahhh canım o kadar doluyum ki bu kadınlara... İçlerinde çoğusunda kötülük var. Kimselerin erkek çocuklarının başlarını bile okşuyamıyorum, hissediyorum benden kaçırdıklarını nazar ederim diye çok korkuyorlar... Maşallahhh demekten bi hal oluyorum. Bazıları yüzüme baka baka ay kız evlat yetiştirmek çok zoor, iki oğlu var üçüncüye hamile ay yinede erkek olduğuna çok sevindik diyor. Sanki erkek başına yağ sürecek, aslında bir ana için kız çocuğun yokluğu daha önemli... Rabbim bana kuzularımı hediye vermiş, ha biz de bitane side değişik olsun isteriz insanız, Rabbimin rahmet merhamet kapısı sonsuz açık bize istiyebiliriz, vermediysede vardır bunda hikmet deyip tevekkül ederiz. Rabbim bizede gönlümüz'den geçeni hediye eder. Aminnnnnnnn.... Canım sen fitil kulkanmışmıydın...

Canım adet gününe kadar kullandın dimifitili , yanında antibiyotik de içmişmiydin... Bana dr iltihap var dedi 2 ay önce fitille birde antibiyotik hap vermişti bende doğru düzgün kullanmadım. Dr a gitsem aynı tedavi den mutlaka yazar bana ama yazdığı fitili Neo penotran lâ değiştiririm fakat antibiyotik içsemmi içmesemmi ona karar veremiyorum sen içmişmiydin gijnij. Yada içenler varmıydı erkek analarında. Hepinizi öpüyorum. Aşklarım benim...

Asosyalcim geçmiş olsun.en kisa zamanda toparlanırsın inşallah.
Doktorun stresini anlıyorsa bakıversin tekrar:)) belki bu defa gösterir canım.

Antibiyotiklerin çoğu vajinal akıntı yapıyormuş zaten.sen bilirsin ama.bir ilaç varsı.aklımda değil ona uygun diyorlardı.eve gidince yazarım.ama gerek yok bence hanzade fitil daha etkili.ben kullandım.1 ay once de deneme yapacağim ay da.önce çok akıntı oluyor.sonra tertemiz oluyor.ben de etkisini anlayamayız çünkü yum günlerimi bulamadım:) vardır bir hayır.zamanı gelince olur inşallah.

Amiiiiiiin canım herşeyin vakti saativar... Sen canım deneme yaptığın ayda fitil kullanmışmıydın, bu zararlı değilmi olabilecek bir döllenme için canım... Eve gidince o ilacın adını yazarsın zahmet olmassa canım... Rabbim dualarımızı kabul etsin... Allaha emanet ol...

Arkadaslar ilk defa 6 gün süren adet günüm bugün 8. Gün vee ağrılı kahverengi sulu akıntım oluyor. Hayretler içerisindeyim, bir tahmini olan varmı... (

Facede gijnij in bahsettigi nuba göre cinsiyet tahmini diye bir grup bulamadım. Facedeki orkidemin olduğu bu grubu bulan varmı. Bulan varsa tam olarak grubun adı nedir... Yazarmısınız... Muck...

slm kızlar. Çin takvimi Alyans falı hep kız gösteriyor bu ay. Tahmini yumurtlama tarihinden 3 gün önce birliktelik oldu. ilişkiden önce sirkeli su ile yıkama yaptım; sonra soluma dönüp yattım. bakalım sonuç ne olacak hayırlısıyla.

cnm kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş benmde oglum var ama hşiçte öyle düşünmüyorum birde o kendi kendinşi teselli ediyordur üzwerine alınma bence

ben hem agızdan antibiyorik alıyorum hem alttan bakalım sonuç ne olacak bu ay tedaviye başlayacam tüm bunlara ragmen yumurtlama günüde ilişki olacak eger benm kızım olursa kesinle yönteme azda olsa inanıyoprum bu sefer hiç inanmam inşallah saglıklı hayırlı bir oglun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…