• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım ne demek vazgeçmek bence vazgeçme demekki zamanı var...tek denememi yaptın?ben birazda tek denemye bağlıyorum canım...

2 deneme yapmıştım ama yum günleri değilmiş test yanıltmış.kan tahlil yaptırdım negatif.24.gün pik yaptı test.yine deneme yaptık ama hayırlısı.bu ay adet olduktan sonra 2 marka testle baslarım inşallah.nisan da oldu oldu olmazsa yaz tatili yolculuklar düşünmem artık.
Sen foto aldin mı ultrasondan. gijnij foto yükle bakalım dedi.çok merak ediyoruz hayırlısıyla müjde ver.kendim kadar seviniyorum sizlere.

Birlikte kaliriz belkide...mayis ayinda dusunuyodum bende umarim seninde gonlundeki nasip olur.

Insallah canım.insan stres yapıyor her ay.beslenmeye dikkat et test yap hazırlık yap:))yoruldum ben şimdiden.diğer sene tayinciyiz nisan da olmazsa ertelerim kısmetse.
Senin kızlar kaç yaşındalar?

Insallah canım.insan stres yapıyor her ay.beslenmeye dikkat et test yap hazırlık yap:))yoruldum ben şimdiden.diğer sene tayinciyiz nisan da olmazsa ertelerim kısmetse.
Senin kızlar kaç yaşındalar?
Benimki 5 yasinda cnm...hayirlisi olsun insallah rabbim heppimizin gonlundekini nasip etsin ins... Hepinize dua ediyorum tek tek.... Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah

[
Gülüm ya şurdakine göre hala çatlamamış aradakinde silik olması bence sıvı almış olabilirsin yada tuvalete çok sıkışmamış olabilirsin
poi nerdekine göre daha çatlamamış sence 14.gün 14.00 da koyu değilmi ???benmi yanlış görüyorum ilk ozaman gördüm koyuyu sonra silik oldu ogün akşam tekrar koyulaştı 14.00 dan sonra 2 kupa kahve içtim komşuda o etkilemiş olabilir idrara sıkışıkda değildim galiba .dün akşam 15.gün yani burda paylaştıktan sonra test yaptım 20.00 da silkidi test daha deneme olmadı dün sabah oldu sadece erkenmi oldu diyosun ben akıntıyı sancıyı ateşide dikkate aldım hoş ateş yükselirse hamilelik olmuyor daha deniyor bir çok sitede yükselmeden ilşki olacak yazıyor ...

Kızlar çok yoğunum yazamıyorum kusura bakmayın. Hamile olan goamıydı hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kese fotosu atan eyhammıydı bebeği keseye göre erkek kese içinde sağda bebek çünkü. Bu dr remzi teorisiymiş. Test atan arkadaş inan testlerden anlamıyorum ama testte hata daha yüksek bence ağrı ve ateşe göre yaptıysan daha mantıklı yapmışsın. Asosyalci bebeğin foto koy bakalım belki biz yorum yaparız. Şuan okadar yoğunum isimler vs karıştı ama neyi kime yazdığımı anlar herkes inşallah

[

poi nerdekine göre daha çatlamamış sence 14.gün 14.00 da koyu değilmi ???benmi yanlış görüyorum ilk ozaman gördüm koyuyu sonra silik oldu ogün akşam tekrar koyulaştı 14.00 dan sonra 2 kupa kahve içtim komşuda o etkilemiş olabilir idrara sıkışıkda değildim galiba .dün akşam 15.gün yani burda paylaştıktan sonra test yaptım 20.00 da silkidi test daha deneme olmadı dün sabah oldu sadece erkenmi oldu diyosun ben akıntıyı sancıyı ateşide dikkate aldım hoş ateş yükselirse hamilelik olmuyor daha deniyor bir çok sitede yükselmeden ilşki olacak yazıyor ...
Aynen dediğin gibi 14.gün gördüğün siliklik bence yanlış yapmadan yani su içme idrar sıkışmama bence 15.gün 20.00de silikleştiyse 15.gün gece olmalıydı ilişki erkek için ama bunları takma bol dua et bak ben bu ay yapmadım kız için hiçbişey

Kızlar çok yoğunum yazamıyorum kusura bakmayın. Hamile olan goamıydı hayırlı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Kese fotosu atan eyhammıydı bebeği keseye göre erkek kese içinde sağda bebek çünkü. Bu dr remzi teorisiymiş. Test atan arkadaş inan testlerden anlamıyorum ama testte hata daha yüksek bence ağrı ve ateşe göre yaptıysan daha mantıklı yapmışsın. Asosyalci bebeğin foto koy bakalım belki biz yorum yaparız. Şuan okadar yoğunum isimler vs karıştı ama neyi kime yazdığımı anlar herkes inşallah
Evet hamileyim. Âmin. Çok teşekkürler, :)

eyham sen pozitifden kaç saat sonra deneme yapmıştın..??
Canım ilişki olduğu zaman silikti daha koyulaşmamıştı ertesi günsabahh yaptım kopkoyudu...ama o akşam ilişki olmadı...gezmedeydik çunku sonra eve geldim test yaptım silşkti ertesi gün ilişki oldu

Aynen dediğin gibi 14.gün gördüğün siliklik bence yanlış yapmadan yani su içme idrar sıkışmama bence 15.gün 20.00de silikleştiyse 15.gün gece olmalıydı ilişki erkek için ama bunları takma bol dua et bak ben bu ay yapmadım kız için hiçbişey
Poi 14.gün akşam 18 de silikdi bariz onu koymamışım fotoya sonra 22 de ve gece 1 de silikdi yine ama 18 de daha silikdi peki benim dediğim 14.gün öğllen 14 de koyu değilmi sence?? bana ozaman koyu gelmişti bana ama daha koyulaşır dedim sonra silindi sonrada pik yaptı geçen koyudan 18 yada 20 saat sonra çatlama olmuştu hatırlarsan dr a akşam 4 de gittiğimde doktor yum sabah erken saatlerde çat olmuş demişti bu ayda bence 18 yada 20 saat sonra çatlama oldu sabaha karşı bütün belirtiler vardı sadece test silik değildi bu ay silinmedi hemen.15.gün akşam sancı veya başka bir belirti hissetmedim hayırlısı dualarımı sığnıyorum bakalım tutacakmı 3 ay oldu uğraşıyorum....

Poi 14.gün akşam 18 de silikdi bariz onu koymamışım fotoya sonra 22 de ve gece 1 de silikdi yine ama 18 de daha silikdi peki benim dediğim 14.gün öğllen 14 de koyu değilmi sence?? bana ozaman koyu gelmişti bana ama daha koyulaşır dedim sonra silindi sonrada pik yaptı geçen koyudan 18 yada 20 saat sonra çatlama olmuştu hatırlarsan dr a akşam 4 de gittiğimde doktor yum sabah erken saatlerde çat olmuş demişti bu ayda bence 18 yada 20 saat sonra çatlama oldu sabaha karşı bütün belirtiler vardı sadece test silik değildi bu ay silinmedi hemen.15.gün akşam sancı veya başka bir belirti hissetmedim hayırlısı dualarımı sığnıyorum bakalım tutacakmı 3 ay oldu uğraşıyorum....
Canım biz uğraştık gerisi Allah a kalmış ben grip oldum 2 gündür kötüyüm kendimi buraya pek veremiyorum.belki 2 yumun vardır bir gün arayla çatlamıştır her ihtimal olabilir canım kalbini ferah tut sen gerekeni yapmışsın

Bu arada poi inşallah Rabbim seninde bu sefer gönlüne göre verir.
Arkadaşlar ve gijnij ben bugün temizleneceğim fitil ve antibiyotik kullanmak istiyorum acaba hangisini alsam sen hangisini almıştın bidahaki adet dönemimden sonra denemem olacağı için bu 19 gün içinde hangi fitili kullansam bilemiyorum dr gitsem yönlendirememki kafasına göre yazcak bir tedavi,,, fitil kullanıpda erkek ğe hamile kalanlar bana bilgi verebilirmisiniz canlar, rahmin erkek için temiz olması gerekiyor ya ondan telaş ettim kendim eczaneden alırım yazdığınız antibiyotik le fitili,,, birde gijnij senin kullandığın senin kullandıklarını sana dr mu yazdı bana isimlerini yazarmısın öpüldünüz çokkk,,,, bu benim dördüncü bebeğim olacak rabbim verirse...3 kızım var ne olur dua edin bana arkadaşlar hayırlı sağlıklı ahlaklı sihatli bir erkek evlat rabbimden bir hediye istiyorum... Sizinle dertleşmek çok güzel bu duygularımı hiç kimselere diyemem genelde hepimizin arzusu duası aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz...

valla bende çok fenayım bulantı halsizlik 12 haftalık hamileyim hiç kilo almamışım kızlarda da bulantım çoktu ama kiloda alıyordum çok halsizim bilemiyorum cinsiyetle alaksı var mı bilemiyorum ama perişan oldum yarın yine dr.gidecem bulantı için ve vitamin versin çok halsizim kızlar......
Canım asosyalcim sen perşembe dr gittinmi dr yorum yapmadımı cinsiyeti için...

Back